Robert James “Bobby” Fischer(1943 – 2008), SUA, considerat de unii cel mai mare maestru sah din istoria moderna. In 1972 devine primul cetatean american campion mondial de sah, invingandu-l pe sovieticulBoris Spasskyla Reykjavk, Islanda. In 1975 pierde titlul, nepunandu-se de acord cuFIDEasupra anumitor conditii. In 1977 joaca trei meciuri impotriva programului de computerMITGreenblatt, pe care le castiga.

Bobby Fisher campion:

Nu mai joaca insa in competitii cunoscute pana la meciul din 1992, din Iugoslavia, cu acelasi Spassky, pentru un premiu de 5 milioane, pe care il castiga. In acea vreme Iugoslavia era sub embargo din partea Natiunilor Unite, inclusiv sportiv.U.S. Department of the Treasuryl-a avertizat ca participarea sa va fi considerata ilegala, dar Fischer, in fata camerelor de filmat, a scuipat pe documentul ce-l instiinta aceasta.

Bobby Fisher sfidand:

SUA a cerut arestarea sa pana in momentul mortii sale, motiv pentru care nu s-a mai intors niciodata acolo .

Motivul incrancenarii primului exportator de DEMONOcratie pe plan mondial impotriva celui mai valoros sahist al sau (si al lumii) nu a fost doar acesta … el fiind acuzat si de antisemitism. A declarat ca in 1977, dupa citireaThe Secret World GovernmentdeCount Cherep-Spiridovich, i-a devenit clar ca este tinta atacurilor evreilor. Din anii 1980 a inceput sa nege Holocaustul, vorbea de elitele lor criminale, de faptul ca SUA este controlata de bastarzi murdari taiati imprejur. In 1999, exasperat, Fischer a ajuns sa declare ca este o “victima a conspiratiei internationale evreiesti“. Asta cu toate ca mama sa era evreica … In ultimii ani declara ca USA si Israel au masacrat multi ani populatia palestiniana. Ca urmare i-a fost anulata calitatea de membruUnited States Chess Federation.

Shelby Lymana spus dupa moartea sa ca declaratiile sale dure au fost determinate de faptul ca dupa meciul din Iugoslavia a fost haituit.

Bobby Fisher haituit:

Cititi va rog si:

BOBBY FISHER, cel mai maestru de SAH din istorie, un EVREU haituit de SISTEM…

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares