Video: TEHNOLOGIE PENTRU SCHIMBAREA CREDINTELOR RELIGIOASE

Iata ce putem citi in articolul THE GOVERNMENT IS RESEARCHING HOW TO USE TECHNOLOGY TO CHANGE YOUR RELIGIOUS BELIEFS:

Guvernul cercetează cum să folosească tehnologia pentru a-ți schimba convingerile religoase.

Ar trebui ca guvernul Statelor Unite să încerce să își dea seama cum să folosească tehnologia pentru a schimba convingerile “extremistilor religioși”? Înainte de a răspunde la această întrebare poate ar trebui să iei în calcul dacă guvernul SUA te consideră extremist religios sau nu. În fond și la urma urmei,Coservatorii, Libertarienii, Activiștii Partidului Ceaiului (Tea Party) și creștinii evangheliști sînt cu toții considerați extremiști în diverse documente ale guvernului Statelor Unite. Deci dacă deschidem cutia Pandorei și spunem că este OK ca guvernul să utilizeze tehnologia pentru a șterge credințele religioase ale unor “extremiști”, ce anume îi va opri să folosească acea tehnologie împotriva ta într-o zi? Adevărul este că acest tip de tehnologie nu ar trebui folosită niciodată împotriva nimănui și este un fapt foarte îngrijorător că guvernul pare atît de hotărît să obțină această tehnologie.

Probabil am fi știut foarte puțin despre crearea acestei tehnologii, dacă nu ar fi ieșit recent în față un “turnător” Urmează un clip Youtube în care reporterul investigator Ben Swan îl intervievează pe acest “turnător” și explică ceea ce încearcă să faca guvernul SUA…

 

Acest video ar trebui să îți dea fiori pînă în măduva spinării!

Și se pare că acest tip de tehnologie deja există. Se numește “stimulare magnetică transcraniană” și s-a raportat faptul că poate modifica chiar și cele mai de preț credințe ale voastre. Urmează un fragment scurt din interviul lui Ben Swann cu “turnătorul” care a lucrat la acest proiect.

Ben:

Faza III este destul de interesantă. Am observat că în documentație scrie să nu vorbim prea mult despre aceasta deoarece cine știe dacă vom ajunge vreodată acolo. Dar în momentul în care citești ce este cu adevărat această fază III devine puțin surprinzător, este numită „stimulare magnetică transcranială”. Aceasta nu este science-fiction, nu este ceva ce au „inventat” acum, este o tehnică reală care a fost deja folosită în trecut, nu-i așa?

Turnător:

Da, la început s-a folosit în domeniul psihiatric pe oamenii care sufereau de depresii severe, și cînd ești deprimat anumite părți ale creierului nu funcționează corect. Deci au creat această tehnologie care de fapt este un magnet mare pe care îl puneau pe creierul acestora și opreau acele părți din creier care funcționau greșit iar aceasta îi ajuta pe acei oameni să scape de depresie pentru multe săptămîni sau chiar luni, după care reveneau pentru repetarea tratamentului. Deci această tehnologie există deja de zece sau cincisprezece ani.

Ben:  

Deci este o înaltă tehnologie de validare a propagandei ceea ce discutăm noi aici.

Turnător:

Da, înaltă tehnologie de validare a propagandei. Din moment ce ei sînt capabili să oprească o anumită parte a creierului și să se descotorească de acel arbitru superior care te face să nu crezi într-o anumită afirmație, da în acest fel ei și-au validat propaganda. Deci dacă ei opresc porțiunea X a creierului, ei știu că propaganda lor va funcționa și individul va crede orice îi vor spune ei să creadă.

Odata ce guvernul SUA începe să utilizeze această tehnologie pe oameni, va exista vreo limită în privința cui va fi folosită această tehnologie?

Așa cum notează Ben Swan eticheta de extremist poate fi aplicată aproape oricărui fel de credință religioasă.

În fond nu sînt periculoși extremiștii musulmani? Extremiștii creștini?. Vedeți că problema cu această întrebare este cine definește termenul de extremist? Cine decide dacă credințele religoase sînt periculoase în mod inerent?

Iar dacă credem că guvernul ar trebui să aibă puterea de a controla modul cum gîndesc extremiștii, nu ar avea aceștia și autoritatea de a decide cum gîndim noi toți?

Nu fiți tentați să credeți că așa ceva nu se poate întîmpla. Numai această săptămînă  Fox News a raportat că „Asociața Americană a familiei”, o organizație creștină evenghelică foarte răspîndită a fost clasificată ca o grupare națională xenofobă în timpul unei informări sumare a armatei SUA.

Cîteva zeci de trupe ale armatei SUA, active sau în rezervă au fost informate săptămîna trecută că „American Family Association”, o organizație creștină foarte respectată ar trebui clasificată ca o grupare xenofobă deoarece promovează valorile tradiționale ale familiei.

Respectiva informare a fost ținută la Camp Shelby în Mississippi și a listat Asociația Americană a familiei, ca o grupare xenofobă națională alături de organizații ca Ku Klux Klan, Neo-naziștii, Panterele Negre și Națiunea Islamului.

Iar acesta cu greu ar putea fi considerat un incident izolat. Într-un articol anterior intitulat „72 de tipuri de americani care sînt considerați potențiali teroriști în documentele oficiale ale guvernului” am trecut în listă o multitudine de creștini care sînt considerați a fi „extremiști” în documentele oficiale ale guvernului SUA.

Iar această atitudine dușmănoasă față de creștini se manifestă într-o multitudine de feluri pe cuprinsul țării. De fapt conform chestionarului privind noua ostilitate religioasă numărul incidentelor de ostilitate îndreptate împotriva creștinilor crește într-un ritm alarmant în Statele Unite.

Ostilitatea împotriva creștinilor americani crește într-un ritm alarmant conform unui studiu efectuat de Cosiliul de cercetare a familiei și Institutul Libertății.

Jeff Matter de la Institutul Libertății a notat că în timp ce anul trecut acest studiu s-a bazat pe 600 de cazuri, „ studiul pe care l-am publicat chiar acum se bazează pe 1200 de cazuri. Deci pratic s-au dublat într-un singur an.”

Un astfel de caz a fost cel al studentei Audrey Jarvis căreia, în cadrul unei organizări a studenților, i s-a cerut de două ori la rînd să nu mai poarte cruciulița sau cel puțin să o ascundă.

„Supraveghetorul meu s-a îndreptat dintr-o dată către mine și mi-a cerut să dau jos lănțișorul cu cruciuliță deoarece el credea că i-ar putea ofensa pe noi studenți din primul an” își reamintea ea.

Vom ajunge în cele din urmă în situația în care Creștinismul Evanghelic va fi atît de urmărit în națiunea noastră încît se va considera acceptabil ca guvernul să folosească tehnologia pentru a șterge credințele „extremiștilor Creștini”?

Mai demult ar fi fost considerată o nebunie pînă și sugerarea acestui lucru. Dar acum tehnologia este în curs de creare și majoritatea creștinilor evangheliști sînt etichetați drept „extremiști” și „potențiali teroriști” în documentele oficiale ale guvernului SUA.

Este înfricoșător numai să te gîndești la cum ar putea sfîrși toate acestea.

sursa: blogul lui saccsiv

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *