Musafirii nepoftiti …

Știați că organismul nostru este colonizat de o mulțime de paraziți care ,,mănâncă” zilnic din noi?
Vreți să accepați sau nu, realiatea este că toți avem în noi diferite specii de paraziți care ne consumă substanțele nutritive și ne expun  unor    boli înfiorătoare.
Toți oamenii au? 
Fără excepție!
Vă aduc la cunoștință că oamenii de pe planetă se împart în 2 categorii:
1. Oameni care se detoxifică (periodic)  de paraziți.
2. Oameni care NU se detoxifică de paraziți.
Așadar nici NU se pune problema organismului neinfestat. Suntem cu toții mult prea expuși, cu atât mai  mult în aceste vremuri cu aer poluat, apă murdară și mâncare infestată.
Partea bună este că…
… dacă avem un stil de viață sănătaos și  echilibrat, care ne asigură un sistem imunitar puternic, corpul nostru este capabil să țină cât de cât sub control majoritatea paraziților cu care ne infestăm. ÎNSĂ dacă nu avem grijă de sănătatea noastră, avem toate  șansele  ca  mai devreme sau mai târziu paraziții să ne  producă o grămadă de boli.
Legătura dintre paraziți și boli   
După mai multe experiemente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în  zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris despre aceste descoperiri revoluționare și în cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer”, pe care v-o recomandăm chiar dacă nu aveți cancer. 
Cercetătoarea a descoperit prin experimente că:
+ organismele TUTUROR pacinetilor bolnavi de cancer erau supraîncarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).
TOȚI pacienții cu boli de piele erau supra-infestați cu viermi cilindrici (oxiuri,limbrici etc).
+ TOȚI pacienții cu acnee rosacee erau puternic infestați cu parazitul Leishmania. 
+ TOȚI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.
+ TOȚI cei care suferă de migrene au nematodul Strongyloides.
+ personele cu ASTM au ascarizii în plămâni.
Multe persoane care fac infarct au viermi în inima. 
+ Paraziții care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, în special schizofrenia.
Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt suprainfestate cu ascarazi.
Și lista poate continua.
Așadar Hulda Clark a tras concluzia că paraziții reprezintă o componentă esențială în producerea  a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi.
 
De ce sunt paraziții periculoși?
Paraziții colonizează de obicei colonul și intestinul subțire al oamenilor, unde pot produce boala  chron sau polipi, însă pot rămâne și inofensivi  dacă gazda are un sistem imunitar puternic și o floră intestinală echilibrată.
Partea proastă incepe atunci când paraziții reușesc să treacă din intestine în restul organismului și se instalează în alte organe, incep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, și DOAR în condițiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.
 Atenție! Paraziții nu pot supraviețui în alte organe în afară de intestin, decât în prezența  ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs   secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).
CUM ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău?
Foarte simplu, deoarece e o substanță la care suntem cu totii expuși în aceste vremuri. El se găsește în: majoritatea șampoanelor (și pătrunde prin piele în corp), în sucurile din comerț, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul pentru păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente… și lista poate continua.
Mai mult decât atât, specia comună de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău.
Ideea e că suntem atât de expuși încât chiar NU avem cum să ne ferim. Asta e realitatea, oricât de înfiorător ar suna.
Însă vestea bună este că Dumnezeu ne-a lăsat în natură exact leacurile de care avem nevoie,   pentru a ne curăța periodic organismul de paraziți.
Programul 100% natural de eliminare a paraziților – Are la bază 3 PLANTE: 
+ PELINUL (capsule sau ceai) 
+ CUIȘOARELE (recomand cuișoare întregi, în locul capsulelor) 
+ Tinctura din COAJĂ DE NUC NEGRU
Aceste 3 ingrediente luate împreună au potențialul să omoare majoritatea speciilor de paraziți care  ne colonizează corpul.
Mai mult sunt 100% NATURALE, iar ingredientele se pot găsi la oricare magazin naturist (mai puțin tinctura de nuc negru, care se găsește mai rar în magazine, însă se găsește lejer pe internet).
Durează 3 săptămâni !
Iată programul pe cele 3 săptămâni: * După cum vedeți tratamentul are 2 FAZE:
1. Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intesiv pentru a elimina paraziții și ouale acumulate.
2. Faza de menținere - în care se ia  o dată pe săptămană tratamentul, pentru a preveni o nouă  suprainfestare – pe care ar fi bine să-l țineți regulat, toată viața.
Adică: O dată în fiecare săptămână veți lua 2 lingurițe de tinctură de nuc negru7 capsule de pelin și 7 capsule de cuișoare (aproximativ 3 lingurițe de cuișoare întregi).
 Simplu, nu?
Respectând aceste principii vom ajuta  ENORM corpul în lupta cu paraziții, la care suntem cu toții expuși în fiecare zi.
Alte  remedii care ajută în lupta cu paraziții:
1. Usturoiul
Deși este cunoscut pentru calitățile antiparazitare, antifungice, antibacteriene și de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult   mai departe de atât. Eu de exemplu în ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent că am avut ferbă   39-40. De fiecare dată când răcesc îmi fac un suc de lămâie și mănânc câțiva căței de USTUROI. În acești 2 ani n-am fost răcit niciodată mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat niciodată greș.
2. Argila
Un alt supliment MIRACULOS. Și nu exageraz deloc. E unul din cele mai bune remedii pentru paraziți, însă are multe alte beneficii.
Curăță intreg oganismul de toxine și metale grele, purifică sângeledetoxifică ficatuldetoxifică intestineleechilibrează glandele endocrine, ajută flora intestinală, are efect antidepresiv și antistresrepară leziuniile din întreg tubul digestiv (de la gingivită, roșu în gât, gastrită, intestin iritabil.până la hemoroizi),   și foarte multe alte beneficii.
Administrare: Deși se găsește și sub formă de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule, care se lasă într-o cană cu apă de seara până dimineața. Dimineața se amestecă și se bea apa argiloasă tulbure. Nu uitați că Dumnezeu ne-a făcut din țărână.
3. Nuca de cocos
Este plin internetul de articole despre beneficiile antiparazitareantibacteriene și în special antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, însă eu recomand nuca de cocos întreagă pentru rezultate mai bune.
Țin minte că am citit pe un forum despre unu băiat relativ sănătos, care a decis să faca o cură de două săptămâni cu ulei de cocos, deoarece auzise că este sănătos. În timpul celor două săptămâni i s-a întâmplat de două ori să  defecheze un pumn de viermi. Groaznic nu-i așa?
4. Semințe CRUDE de dovleac
Aproximativ 50 de semințe de dovleac dimineața pe stomacul gol, era cura împortiva paraziților recomandată de regretatul Valeriu Popa.
Acest remediu are capacitatea să omoare cele  mai comune specii de paraziți.
5. Fibrele vegetale
Este esențial să elimini regulat materiile fecale. Constipația (neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea și înmulțirea paraziților, deoarece le oferi mediul perfect pentru dezvoltare.
Mai multe despre fibre am scris în articolul despre Detoxifierea Colonului  100% Natural.
6. Probioticele si Prebioticele
Flora intestinală este bariera dintre paraziții, bacteriile dăunătoare și virușii din intestin și restul organismului. O floră intestinală echilibrată și sănătoasă va lăsa doar nutrienții necesari să treacă în organism, blocând orice altceva.
Pentru a menține această floră sănătoasă este esențial să consumăm regulat probiotice și prebiotice.
* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se găsesc în produsele fermentate, în special IAURTUL și KEFIRUL.
Atenție!
Iaurtul făcut de casă bate la orice oră d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comerț. Așadar mai bine cumpărați lapte proaspăt de la țărani și puneți-l la prins, decât să dați banii pe cel din comerț, făcut exclusiv pentru a produce cât mai mulți bani, și atât.
* Prebioticele sunt alimentele care hrănesc bacteriile benefice din flora intestinală: cicoarea, napul, ceapa crudă, usturoiul crud, sparanghelul, tărâțele de grâu, fasolea și mazărea, spanacul și legumele cu frunze verzi, bananele, ovăzul etc. După cum se vede prebioticele se găsesc într-o gamă largă de alimente, așa că aveți de unde alege.
7. Vitamina C
Vitamina C joacă un rol esențial în funcționarea optimă a organismului, cu atât mai mult în eliminarea eficientă a paraziților.
ATENȚIE! Vitamina C de calitate NU se  găsește în capsule, ci în grădină! Vitamina C e un micronutrient format dinRutina, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic. Suplimentele din farmacii cu Vitamina C   conțin doar acid ascorbic, în timp ce Vitamina C din natură are TOATE componentele.
Stiați că ardeiul verde conține cel puțin triplu vitamina C față de citrice?
Măcieșele  1500-2000 mg  Vit. C /100g.
Ardeiul verde  1600-1800 mg Vit. C/100g.
Cătina   670 mg Vit. C /100g.
Pătrunjelul 150 mg Vit. C /100g.
 Kiwi   120-180 mg Vit. C  /100g.
 Coacăzele 55-215 mg Vit. C  /100g.
 Portocalele  53 mg Vit. C  /100g
*Ideea e că, există destule surse de vitamina C în natură! Nu e nevoie să optezi pentru capsule.
8. Altele:
Am prezentat mai sus pe cele mai comune și mai accesibile, însă asta nu înseamnă că sunt  sigurele. Mai au proprietăți antiparazitare:
* Argintul Coloidal * Sâmburii de grepfrut și de lămâie
* Aloe vera
* Propolisul
* Pau d’Arco
MMS (Mineral Miracle Solution)
* Iodul (Sub formă de iodură de potasiu sau soluție lugol)
Și lista poate continua.
Rotatia alimentelor
Ca orice organism viu, paraziții au capacitatea de a se adapta în timp și de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit să-i omoare.
De aceea, nu veți avea rezultate consumând doar usturoi în fiecare zi sau doar semințe de dovleac  în fiecare zi. Cea mai înțeleaptă alegere este ROTATIA ALIMENTELOR.
Adică o săptămâna consumăm multă nucă de cocos, în urmatoarea semințe de dovleac, apoi trecem la argilă și așa mai departe.
Astfel nu numai că paraziții nu pot dezvolta rezistență, dar vom fi capabili să omorâm o gamă mult mai largă de specii, deoarece nu toate  speciile mor de la același aliment.
Oricum regimul HULDEI CLARK este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul și cuișioarele) sunt o combinație
care omoară majoritatea speciilor de paraziți.în mai puțin de 3 săptămâni.
Valer TURCIN,  Cercetător științific
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *