Feed on
Posts
Comments

În premieră, în această seară voi posta un articol care încă nu a apărut în presa scrisă (dar despre apariția căruia avem cunoștință – datorită premoniției desigur) care va prezenta dovezi zdrobitoare despre adevărata sursă a dosarelor fabricate lui Gregorian Bivolaru și școlii de yoga MISA: anume lupta pe față a acestei școli cu masoneria. Revenim după ora 21 cu articolul promis.

Mihai Rapcea

loading...

7 Responses to “Săracul Gregorian Bivolaru, avea dreptate: DOSARELE PENALE AU PORNIT LA ORDINUL MASONERIEI !”

 1. Motanul Garfield says:

  Doamnelor si Domnilor!
  Extraordinar! Într-o nouă și nemaivăzută premieră intergalactică, avocatul nostru de succes vă va prezenta în exclusivitate pe acest post fantastic și senzațional – dezvăluirile ce vă vor uimi din nou și din nou neîncetat!
  Pregătiți-vă, chemați-vă rudele și prietenii! Telefonați colegilor! Adunați-vă familiile!
  Nu ratați această ocazie fantastică!
  O dată în viață! Ocazie unică!
  Nici nu veți ști ce ați pierdut!
  Unicul, inegalabilul, santimbalcul nostru cu succes universal … vă preeeezintă:
  – Ce-a mai făcut MISA & Co!
  Nicicând nu ați vazut așa ceva!
  Veți rămâne muți de uimire!
  Nu ratați! Nici nu știți ce pierdeți!

 2. RAM says:

  @Cotoiu leneș: n-ai haz. N-ai talent, n-ai IQ, n-ai nimik!
  Ia-ti o pauza de la acest site ca dai foarte prost.

 3. Sadashiva says:

  Vai saracu Gregorian …. si cine il compatimeste ….

 4. Mai Mishule ia lumineaza-ma si pe mine ca citisem undeva ca: Judecătoria si Politia ii caută pe Bivolaru de la MISA, pentru N cauze știute (publice) si una neștiută: editarea revistei “Francmasoneria ” si a două cărți împotriva masonilor. Cum e pana la urma.

 5. Last says:

  pe naiba ca-l cauta pentru maculatura aia furata de la altii. Bivolaru nu a produs niciodata ceva autentic. “Tehnicile” lui sunt compilatii ciordite din cartile altora. “Cartile” lui sunt furate rând cu rând din alte carti. El doar adauga obsesiile lui animalice.

  Tot ce “scrie” despre masoni este luat din publicatii occidentale (carti / site-uri).

 6. cristina says:

  Incepand de vineri, 26 februarie, aproape toata mass-media vuieste de ceea ce unii jurnalisti numesc “stirea momentului”: arestarea in Franta a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.
  In fata acestei avalanse de asa-zise “informatii” (care in realitate nu sunt altceva decat niste minciuni, calomnii si dezinformari menite sa manipuleze opinia publica), orice om atent, lucid si inteligent (care nu priveste la televizor intr-o stare de receptivitate pasiva, preluand in mod mecanic afirmatiile tendentioase si pline de ura din mass- media), chiar si fara sa stie nimic despre acest subiect, ar trebui sa-si puna in mod firesc anumite intrebari, cum ar fi:
  1. De ce oare nici macar un singur post de televiziune sau ziar nu le acorda (asa cum prevede legea), si celor de la MISA, dreptul la replica, sau altfel spus, posibilitatea de a-si spune si ei punctul de vedere?
  2. Daca Gregorian Bivolaru este un infractor atat de periculos cum este prezentat intr-un mod atat de furibund de intreaga mass-media, fiind necesara urmarirea lui de catre Interpol, de ce oare singura infractiune pentru care a fost condamnat este aceea de “relatii sexuale cu o minora”?!
  3. Oare minora Madalina Dumitru este singura persoana de sex feminin din Romania care si-a inceput (zice-se) viata sexuala inainte de implinirea varstei de 18 ani? Si daca nu, de ce toti ceilalti barbati cu care celelalte minore din Romania au avut si au relatii sexuale dovedite legal, (multe dintre ele devenind mamici inainte de majorat), nu sunt si ei dati in urmarire internationala prin Interpol?!
  4. Daca Gregorian Bivolaru si MISA reprezinta un fenomen social atat de nefast precum se spune (a dezbinat familii, a distrus vietile multor oameni, isi obliga adeptii sa bea urina, etc.),unde sunt victimele? De ce, dintre toate aceste asa-zise “victime”, la televizor au aparut doar doua: una (pe nume Cecilia Tiz) acuzandu-l ca face meditatii cu stari “ciudate” cum ar fi: iubire, umilinta, romantism, abnegatie etc., iar cealalta (Roxana Chirita, parca) acuzandu-l intr-un interviu acordat unei televiziuni finlandeze si preluat apoi de aproape toate posturile romanesti ca: “in locuinta lui era imposibil de cald, aproximativ 40 C, si mirosea foarte tare a menta”, asa ca nu s-a simtit bine si a trebuit sa plece ?!
  5.De ce nici macar principala lui “victima”, fosta minora Madalina Dumitru, nu are nimic de spus impotriva lui Bivolaru, ba dimpotriva, chiar la televizor s-a afirmat ca ea a sustinut pe toata durata procesului (10 ani!), ca nu a fost victima lui, ci a procurorilor care au introdus-o cu forta in dosar , fara ca ulterior sa-i fie luate in consideratie declaratiile ?!
  6. Daca Bivolaru este vinovat de atat de multe infractiuni precum se spune, de ce oare a fost achitat pana acum de toate instantele de judecata, in toate dosarele intentate de procurori, cu exceptia acuzatiei de “relatii sexuale cu o minora”? Si de ce mass-media centrala si locala nu tine cont de faptul ca au avut deja loc niste verdicte si reiau cu toptanul acuzatii bombastice care au fost infirmate de instanta?
  7. Oare cea mai inalta instanta judecatoresca din Suedia sa fie chiar atat de incompetenta incat sa acorde statutul de refugiat politic unuia care este, totodata, unul dintre cei mai periculosi infractori din lume, si apoi, sa si refuze, de 3 ori, cererile de extradare ale statului care-l cauta?!

  Toate aceste intrebari (si inca multe altele) ar fi normal sa ni le punem, cu totii, atunci cand urmarim stirile la televizor, pentru a evita astfel sa fim manipulati. Din pacate, putini sunt cei care isi pun astfel de intrebari…

 7. genarul says:

  cristina

  Ne mai punem si alte intrebari care raman deobicei fara raspuns, cum ar fi :
  -ce rezultate spirituale deosebite au obtinut discipolii profesorului Bivolaru dupa atatia ani de practica?
  -cum ne ghideaza profesorul de yoga din 2004 pana in prezent si cum ne va ghida si in viitor, fiindca rolul lui este de calauza catre cunoasterea deplina a divinului, nu?Prin intermediul unor instructori plini de ifose si care nici ei nu stiu pe unde se afla?Prin cursuri cifrate?Prin conferinte surpriza?
  -unde sunt succesele depline promise la inceputuri?

Leave a Reply