Van Damme – performanță de excepție ! Ghiciți care este cauza ?

Dacă n-ați înțeles încă de ce este Van Damme capabil de o astfel de performanță, executată cu atât calm și detașare… spirituală, vă dăm câteva indicii:

1. Filmarea a fost făcută undeva prin 2004.

2. Cele două tiruri se îndreptau dinspre România spre vama cu Ungaria – pe ruta Suedia.

3. Un personaj spiritual excepțional se afla pitit confortabil (cu perucă cu tot) într-unul din cele două tiruri, susținându-l cu energie triplă, în premieră galactică, pe Jean CLaude Van Damme în performanța sa.

Notă: ajuns în Suedia în sfoară, Van Damme a declarat că nu a simțit decât un vag disconfort, întrucât a fost în permanență susținut în mod paranormal de… turul pantalonilor.

Mai rămâne o singură întrebare: în care din cele două tiruri credeți că se afla Gregorian Bivolaru. Eu cred, potrivit principiului ubicuității, în amândouă 🙂

  • Ioan

    “Mai rămâne o singură întrebare: în care din cele două tiruri credeți că se afla Gregorian Bivolaru. Eu cred, potrivit principiului ubicuității, în amândouă”

    Aici gresesti amice. Erau 3 tiruri. Unul nu se vede deoarece l-a facut Bivolaru invizibil. A vrut sa se faca el insusi invizibil, insa a gresit tinta. :)))))