Feed on
Posts
Comments

Iata si ce putem citi in articolul Un nou JOC PERICULOS răspândit printre tinerii din SUA. O persoană a murit: Jocul “Knockout” se practică în grup, membrii grupului alegându-și o victimă și lovind-o pe nepregătite. Cel mai recent atac a avut loc săptămâna trecută în Crown Heights, Brooklyn, unde un grup de zece tineri a urmărit un bărbat. După ce l-au lovit, tinerii au mers mai departe, informează foxnews.com. New York nu este singurul oraș în care este practicat jocul “Knockout”. Tamera Jackson (27 de ani), din Washington DC, povestește că mai mulți tineri aflați pe biciclete au urmărit-o, iar unul dintre ei a lovit-o în cap. Ei au plecat apoi râzând.

Ralph Santiago (46 de ani), din New Jersey, a murit după ce a fost atacat și lovit de un grup. Atunci când a fost descoperit, Santiago avea gâtul rupt. Atacuri similare au avut loc în St. Louis și Pittsburgh. Un profesor a fost lovit de un băiat de 15 ani în Pittsburgh, adolescentul fiind acuzat de vătămare corporală.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Teens’ ‘Knockout Game’ a growing danger with deadly results

Teen ‘knockout game’ continues to harm innocent people

   Asta pe la noi se cheama „perversa” si este printre cele mai periculoase lovituri posibile, deoarece victima nu se asteapta a fi lovita.

Pe meleagurile noastre in general este folosita in scop de talharie sau foarte rar razbunare. In ultimul caz este de cele mai multe ori aplicata impotriva celor cu mult mai voinici decat agresorul, care este constient ca altfel, n-ar prea avea sanse de izbanda intr-o lupta.

Este o lovitura lasa iar in inchisorile romanesti cel ce o practica nu urca pe scara „baietiei”. Din contra, este etichetat ca unul ce „da perversa” si respectul ce-l primeste de la cei din jur scade dramatic. Toti de pe langa el sunt „in alarma” iar daca totusi va mai reusi vreodata sa aplice o astfel de lovitura, „si-o fura” rau de tot de la ceilalti.

Iata insa ca in SUA e un titlu de glorie distractia asta. O treaba de macho. Este practicata doar de tinerii de culoare? Victimele sunt doar non negri? Daca da, isi fac foarte mult rau comunitatii lor, caci de acum, dupa ce mass-media a facut cunoscuta ticalosia lor, toti vor incepe cat de curand sa se fereasca de ei. Iar de aici va mai fi un singur pas pana la un soi de reactii de tip legea talionului.          Cat de distrusa trebuie sa ai in capatana scara de valori astfel incat sa te distrezi cu un asemenea joc?

sursa: blogul lui Saccsiv

loading...

4 Responses to “Video: „Jocul” KNOCKOUT – PERVERSA DE SUA. Distractia tinerilor (negri?) de a dobori pe strada dintr-o singura lovitura femei si batrani ce nu se asteapta sa fie loviti …”

 1. Este clar ca trebuie sa invatam un stil de lupta nou,care sa ne dezvolte acea ‘awerness’.Nu poti sa fii,fizic tot timpul in garda,dar poti sa-ti ‘cureti’ subconstientul,sa iei legatura cu ingerii pazitori,si nu in ultimul rand,sa iti imbunatatesti si starea corpului fizic!

 2. ProMisa says:

  Acest tip de “joc”, dar mai ales modul straniu in care este el mai apoi “demascat” si raspandit de mass media aservita, este clar ca in spate se ascunde o alta manevra diabolica. Exista doua modalitati de a-i face pe cei incomozi sa dispara fara sa fie banuit sistemul sau elita. 1) Creezi miscari de mase largi si aduci oamenii in strada, dupa care apar din senin “lunetisti”, sau tragatori de aproape, sau “fortele de ordine” care provoaca o busculada imensa, in care, “fireste”, mai mor si citiva, timp in care trupele de comando ale elitei ridica pe sus pe cei incomozi, precum in atac comun in mai multe locatii si fie ii ucid pe aceia pe loc, fie ii ridica si ii omoara la “fata locului”, sau ii duc direct la morga, unde sunt stranse toate cadavrele rezultate in urma “busculadei” sau lunetistilor “teroristi”. 2) Creezi astfel de pseudo “jocuri” in care, evident la voia “intamplarii”, care victima tocmai cel incomod sistemului. Vinovatii?! “Tinerii (negri)” !!!

  Sau altfel de situati de acest gen: Papusar fiind, te deranjeaza conducatorii unui stat care nu aplica regulile si legile tale, trimiti trupe de comando, ii prinzi pe cat mai multi, le iei zilele, dupa care ii trimiti pe toti cu un avion la “prieteni”, iar acolo ca din senin, pilotul face manevre gresite si cad toti si mai mor odata. Mama lor de “prosti”… cine i-a pus sa ia acelasi avion cu karma negativa chiar impotriva regulilor de securitate care spun ca nu au voie ca un numar mai mare de ..x.. oficiali ai statului sa urce in, sau sa foloseasca acelasi mijloc de transport.

 3. eliberatu says:

  Da, si nu uitati sa apelati si la extraterestrii bezmetici,sa va apere de pustimea care s-ar putea sa va dea la moaca pe strada pentru dupa ce i-a scolit mass media aservita. Paranoia e in floare fratuici. :))

 4. Baso says:

  De ce nu-i binecuvantati? Asa o sa aratati puterea tripla tehnicilor lui mosu, si o sa salvati planeta de la violenta.
  Incepeti un program maraton de binecuvantari in toate orasele misane, cu badigarzi la usa cu lista obligatorie, ashramistii meditatie dubla, fetele de pe chat sunt scutite ca ard oricum karma pt planeta, iar alea din Japonia o sa doneze si ciunga primita de la cintezoi pt aceasta cauza nobila.
  Puneti si camere de luat vederi in camerele unde se efectueaza binecuvantarile, ca unii trag chiulul.

  Asa se face, daca vreti sa demonstrati a sunteti o scoala spirituala, ACTIONATI.

Leave a Reply