Video: „Jocul” KNOCKOUT – PERVERSA DE SUA. Distractia tinerilor (negri?) de a dobori pe strada dintr-o singura lovitura femei si batrani ce nu se asteapta sa fie loviti …

Iata si ce putem citi in articolul Un nou JOC PERICULOS răspândit printre tinerii din SUA. O persoană a murit: Jocul “Knockout” se practică în grup, membrii grupului alegându-și o victimă și lovind-o pe nepregătite. Cel mai recent atac a avut loc săptămâna trecută în Crown Heights, Brooklyn, unde un grup de zece tineri a urmărit un bărbat. După ce l-au lovit, tinerii au mers mai departe, informează foxnews.com. New York nu este singurul oraș în care este practicat jocul “Knockout”. Tamera Jackson (27 de ani), din Washington DC, povestește că mai mulți tineri aflați pe biciclete au urmărit-o, iar unul dintre ei a lovit-o în cap. Ei au plecat apoi râzând.

Ralph Santiago (46 de ani), din New Jersey, a murit după ce a fost atacat și lovit de un grup. Atunci când a fost descoperit, Santiago avea gâtul rupt. Atacuri similare au avut loc în St. Louis și Pittsburgh. Un profesor a fost lovit de un băiat de 15 ani în Pittsburgh, adolescentul fiind acuzat de vătămare corporală.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Teens’ ‘Knockout Game’ a growing danger with deadly results

Teen ‘knockout game’ continues to harm innocent people

   Asta pe la noi se cheama „perversa” si este printre cele mai periculoase lovituri posibile, deoarece victima nu se asteapta a fi lovita.

Pe meleagurile noastre in general este folosita in scop de talharie sau foarte rar razbunare. In ultimul caz este de cele mai multe ori aplicata impotriva celor cu mult mai voinici decat agresorul, care este constient ca altfel, n-ar prea avea sanse de izbanda intr-o lupta.

Este o lovitura lasa iar in inchisorile romanesti cel ce o practica nu urca pe scara „baietiei”. Din contra, este etichetat ca unul ce „da perversa” si respectul ce-l primeste de la cei din jur scade dramatic. Toti de pe langa el sunt „in alarma” iar daca totusi va mai reusi vreodata sa aplice o astfel de lovitura, „si-o fura” rau de tot de la ceilalti.

Iata insa ca in SUA e un titlu de glorie distractia asta. O treaba de macho. Este practicata doar de tinerii de culoare? Victimele sunt doar non negri? Daca da, isi fac foarte mult rau comunitatii lor, caci de acum, dupa ce mass-media a facut cunoscuta ticalosia lor, toti vor incepe cat de curand sa se fereasca de ei. Iar de aici va mai fi un singur pas pana la un soi de reactii de tip legea talionului.          Cat de distrusa trebuie sa ai in capatana scara de valori astfel incat sa te distrezi cu un asemenea joc?

sursa: blogul lui Saccsiv

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *