Iata si ce putem citi in articolul Un nou JOC PERICULOS rspndit printre tinerii din SUA. O persoan a murit: Jocul “Knockout” se practic n grup, membrii grupului alegndu-i o victim i lovind-o pe nepregtite. Cel mai recent atac a avut loc sptmna trecut n Crown Heights, Brooklyn, unde un grup de zece tineri a urmrit un brbat. Dup ce l-au lovit, tinerii au mers mai departe, informeaz foxnews.com. New York nu este singurul ora n care este practicat jocul “Knockout”. Tamera Jackson (27 de ani), din Washington DC, povestete c mai muli tineri aflai pe biciclete au urmrit-o, iar unul dintre ei a lovit-o n cap. Ei au plecat apoi rznd.

Ralph Santiago (46 de ani), din New Jersey, a murit dup ce a fost atacat i lovit de un grup. Atunci cnd a fost descoperit, Santiago avea gtul rupt. Atacuri similare au avut loc n St. Louis i Pittsburgh. Un profesor a fost lovit de un biat de 15 ani n Pittsburgh, adolescentul fiind acuzat de vtmare corporal.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Teens’ ‘Knockout Game’ a growing danger with deadly results

Teen ‘knockout game’ continues to harm innocent people

Asta pe la noi se cheama „perversa” si este printre cele mai periculoase lovituri posibile, deoarece victima nu se asteapta a fi lovita.

Pe meleagurile noastre in general este folosita in scop de talharie sau foarte rar razbunare. In ultimul caz este de cele mai multe ori aplicata impotriva celor cu mult mai voinici decat agresorul, care este constient ca altfel, n-ar prea avea sanse de izbanda intr-o lupta.

Este o lovitura lasa iar in inchisorile romanesti cel ce o practica nu urca pe scara „baietiei”. Din contra, este etichetat ca unul ce „da perversa” si respectul ce-l primeste de la cei din jur scade dramatic. Toti de pe langa el sunt „in alarma” iar daca totusi va mai reusi vreodata sa aplice o astfel de lovitura, „si-o fura” rau de tot de la ceilalti.

Iata insa ca in SUA e un titlu de glorie distractia asta. O treaba de macho. Este practicata doar de tinerii de culoare? Victimele sunt doar non negri? Daca da, isi fac foarte mult rau comunitatii lor, caci de acum, dupa ce mass-media a facut cunoscuta ticalosia lor, toti vor incepe cat de curand sa se fereasca de ei. Iar de aici va mai fi un singur pas pana la un soi de reactii de tip legea talionului. Cat de distrusa trebuie sa ai in capatana scara de valori astfel incat sa te distrezi cu un asemenea joc?

sursa: blogul lui Saccsiv

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares