In SUA cresc numarul de sectii de politie care sint din ce in ce mai militarizate

Imagine  SUA nu mai e demult visul american , de fapt n-a fost niciodată , ci doar un fascism cosmetizat. Acum avem la vedere lagarele de concentrare administrate de FEMA. Apoi avem programul guvernamental Rex 87, care constituie continuarea unui guvern in timpul unor cataclisme prin instaurarea unei legi martiale, multe pe Apoi avem o lege a lui Obama, numita Obamacare , care presupune microciparea oamenilor ce primesc ajutoare guvernamentale. Lojile masonice din SUA fac propaganda pentru a implanta microcip-uri americanilor. De pe site-ul de conspiratii Natural News aflăm cum Guvernul masonic American sprijină din plin înmulțirea secțiilor de politie militară, deși se plăngeau că-i criză financiară pe care le și MILITARIZEAZĂ, ca un fel de politie militară, ceva greu de imaginat pentru un om care crede că trăiește liber. Americanii sunt terorizați de către echipele SWAT., care le intră în casă, de multe ori în mod greșit crezând ca-s infractori. De la 11 septembrie 2001, a intrat în vigoare in SUA o lege numită Patriotic Act , pe care am mai discutat-o , ceea ce inseamnă ca politia ori armata pot intra in casa dvs. fără mandat, va pot perchezitiona, va pot aresta, va pot priva de avocat, va pot tortura chiar, toate astea avand suspiciunea ca puteti fi terorist. John W. Whitehead, de la institutul american Rutherford, expune niste cazuri incredibile de abuz din partea politiei americane : acestia au intrat in casa unui barbat, in timpul unui raid anti-drog, si au deschis focul mitraliind pur si simplu un barbat care era nevinovat. Americanii cu mintea lucida sînt speriati că aceste secții de poliție s-au transformat în unităti paramilitare care comit tot felul de abuzuri impotriva cetatenilor .
http://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2013/10/f9cc1-raid_of_the_day_by_radley_balko.jpg?w=670  Aiyana Jones, avea 7 ani, dormea pe canapeaua din sufragerie, care era pozitionata sub un geam. Dintr-o data, linistea noptii a fost intrerupta de o grenada care produce efect de dezorientare, aruncata prin geamul sufrageriei, care a fost urmata de sunetul politistilor care au spart intrarea apartamentului si a unui foc de arma. Charles, tatal lui Aiyana, a intrat in camera, a fost asaltat de politisti, trantit cu fata la pamant in balta de sange al fiicei sale. Deabia dupa cateva ore i s-a spus ca fata sa a fost omorata.Mai sunt si alte exemple in articolul lui Whitehead, dar cred ca deja aveti formata o imagine despre acest subiect.

Cand a fost intrebat poporul american daca doreste transformarea statilor de politie locale in trupe paramilitare, dotate cu arme automate, armura antiglont si vehicule militare? Face parte oare din mentalitatea “razboiului contra terorismului”?

Mai sunt si alte exemple in articolul lui Whitehead, dar cred ca deja aveti formata o imagine despre acest subiect.

Ceva ceva se va întâmpla anul acesta – 2013 – în SUA. Dacă nu în 2013, cel târziu în 2014. Și spun asta cu mâna pe inimă, având la dispoziție următoarele informații:

* Pe 13 martie, site-ul Forbes.com scrie un articol îngrijorător intitulat “1,6 miliarde de unități de muniție pentru Ministerul de Interne al SUA”? Citez din el: “Cotidianul Denver Post scria pe 15 februarie 2013 un articol cu titlul de ‘Ministerul de Interne al SUA’ intenționează să cumpere 1,6 miliarde de unități de muniție’. Această știre a trecut neobservată. Ea a fost confirmată de Ministerul de Interne care dorește să organizeze o licitație deschisă pentru această muniție. Unele din achiziții sunt interzise de legile internaționale pentru a fi utilizate în război; în cererea de ofertă se găsește o cantitate terifiant de mare pentru lunetiști. Pentru războiul din Iraq, armata SUA avea nevoie de 6 milioane de unități de muniție pe lună. Aceasta înseamnă că cele 1,6 miliarde de unități de muniție comandate ar ajunge pentru mai mult de 20 de ani de război adevărat. Și asta doar în Statele Unite”.

Așadar, ca să fiu mai clar, Ministerul de Interne al SUA (Department of Homeland Security) dorește să cumpere muniție care ar ajunge pentru 20 de ani de război în interiorul SUA! Și asta pentru că acest minister nu poate folosi muniția decât în interiorul țării. Ce să înțeleg de aici? Că administrația Obama se pregătește de un război devastator cu…propriul popor!?

De pe Infowars.com, aflăm ceva și mai îngrijorător (știre de pe 4 martie 2013): același Minister de Interne al SUA dorește să cumpere, împreună cu muniția, numai puțin de 2.700 de vehicule ușor blindate, pentru a patrula pe străzile SUA. Cum arată un vehicul ușor blindat? Puteți vedea în videoclipul de mai jos. Dar, întrebarea care se pune e următoarea: de ce e nevoie de atâtea vehicule? Ministerul de Interne al SUA vrea să se apere de propriul popor!?

Sau poate totul face parte dintr-un plan secret al administrației Obama care dorește la un moment dat să instaureze legea marțială pe teritoriul SUA. De ce? E greu de făcut speculații. Legea marțială poate fi instaurată dacă un adversar al SUA va ataca această țară, dacă extratereștrii vor ataca SUA, dacă o catastrofă naturală va afecta grav SUA sau dacă se urmărește instaurarea unei tiranii. Sau poate e măsură preventivă împotriva unor posibile revolte sociale… Habar n-am care e scenariul adevărat, dar categoric, așa cum spuneam la începutul articolului, ceva grav se va întâmpla în SUA anul acesta sau cel târziu la anul.

P.S. Informațiile din acest articol, ar trebui coroborate cu cele din 2 articole din 2012: 100.000 de luptători ai forțelor ruși s-ar putea antrena în SUA (http://www.lovendal.ro/wp52/conform-unor-surse-cia-in-sua-in-perioada-urmatoare-se-vor-afla-pana-la-100-000-de-luptatori-rusi-ai-fortelor-speciale-cu-ce-scop/) și sute de tancuri se plimbă nestingherite prin California (http://www.lovendal.ro/wp52/sute-de-tancuri-din-california-se-indreapta-spre-granita-cu-mexicul-ce-interese-ar-avea-sua-sa-atace-mexicul/). http://www.lovendal.ro/wp52/obama-vrea-sa-se-razboiasca-cu-propriul-popor-de-ce-ministerul-de-interne-al-sua-cumpara-miliarde-de-unitati-de-munitie-de-razboi/

 

Surse –
http://saccsiv.files.wordpress.com/2013/10/20boston_337_ss_slide_ipm8_art.jpg?w=720http://www.naturalnews.com/042631_police_militarization_home_invasions_self_protection.html ,http://www.fara-secrete.ro/in-sua-cresc-numarul-de-sectii-de-politie-care-sint-din-ce-in-ce-mai-militarizate/  , http://www.lovendal.ro/wp52/obama-vrea-sa-se-razboiasca-cu-propriul-popor-de-ce-ministerul-de-interne-al-sua-cumpara-miliarde-de-unitati-de-munitie-de-razboi/

sursa: searchnewsgobal

  • Ca o evolutie fireasca a umanitatii,vom vedea in curand oameni capabili sa lupte CU MAINILE GOALE si sa invinga(si sa ramana teferi),cate zece-cinsprazece mascati inarmati odata. Tine de evolutia speciei. Asta numai prin puterea si inspiratia lui Dumnezeu!