ImagineSUA nu mai e demult visul american , de fapt n-a fost niciodat , ci doar un fascism cosmetizat. Acum avem la vedere lagarele de concentrare administrate de FEMA. Apoi avem programul guvernamental Rex 87, care constituie continuarea unui guvern in timpul unor cataclisme prin instaurarea unei legi martiale, multe pe Apoi avem o lege a lui Obama, numita Obamacare , care presupune microciparea oamenilor ce primesc ajutoare guvernamentale. Lojile masonice din SUA fac propaganda pentru a implanta microcip-uri americanilor. De pe site-ul de conspiratii Natural News aflm cum Guvernul masonic American sprijin din plin nmulțirea secțiilor de politie militar, deși se plngeau c-i criz financiar pe care le și MILITARIZEAZ, ca un fel de politie militar, ceva greu de imaginat pentru un om care crede c triește liber. Americanii sunt terorizați de ctre echipele SWAT., care le intr n cas, de multe ori n mod greșit creznd ca-s infractori. De la 11 septembrie 2001, a intrat n vigoare in SUA o lege numit Patriotic Act , pe care am mai discutat-o , ceea ce inseamn ca politia ori armata pot intra in casa dvs. fr mandat, va pot perchezitiona, va pot aresta, va pot priva de avocat, va pot tortura chiar, toate astea avand suspiciunea ca puteti fi terorist. John W. Whitehead, de la institutul american Rutherford, expune niste cazuri incredibile de abuz din partea politiei americane : acestia au intrat in casa unui barbat, in timpul unui raid anti-drog, si au deschis focul mitraliind pur si simplu un barbat care era nevinovat. Americanii cu mintea lucida snt speriati c aceste secții de poliție s-au transformat n unitti paramilitare care comit tot felul de abuzuri impotriva cetatenilor .
http://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2013/10/f9cc1-raid_of_the_day_by_radley_balko.jpg?w=670Aiyana Jones, avea 7 ani, dormea pe canapeaua din sufragerie, care era pozitionata sub un geam. Dintr-o data, linistea noptii a fost intrerupta de o grenada care produce efect de dezorientare, aruncata prin geamul sufrageriei, care a fost urmata de sunetul politistilor care au spart intrarea apartamentului si a unui foc de arma. Charles, tatal lui Aiyana, a intrat in camera, a fost asaltat de politisti, trantit cu fata la pamant in balta de sange al fiicei sale. Deabia dupa cateva ore i s-a spus ca fata sa a fost omorata.Mai sunt si alte exemple in articolul lui Whitehead, dar cred ca deja aveti formata o imagine despre acest subiect.

Cand a fost intrebat poporul american daca doreste transformarea statilor de politie locale in trupe paramilitare, dotate cu arme automate, armura antiglont si vehicule militare? Face parte oare din mentalitatea “razboiului contra terorismului”?

Mai sunt si alte exemple in articolul lui Whitehead, dar cred ca deja aveti formata o imagine despre acest subiect.

Ceva ceva se va ntmpla anul acesta – 2013 – n SUA. Dac nu n 2013, cel trziu n 2014. i spun asta cu mna pe inim, avnd la dispoziie urmtoarele informaii:

* Pe 13 martie, site-ulForbes.comscrie un articol ngrijortor intitulat“1,6 miliarde de uniti de muniie pentru Ministerul de Interne al SUA”?Citez din el:“Cotidianul Denver Post scria pe 15 februarie 2013 un articol cu titlul de ‘Ministerul de Interne al SUA’ intenioneaz s cumpere 1,6 miliarde de uniti de muniie’. Aceast tire a trecut neobservat. Ea a fost confirmat de Ministerul de Interne care dorete s organizeze o licitaie deschis pentru aceast muniie. Unele din achiziii sunt interzise de legile internaionale pentru a fi utilizate n rzboi; n cererea de ofert se gsete o cantitate terifiant de mare pentru lunetiti. Pentru rzboiul din Iraq, armata SUA avea nevoie de 6 milioane de uniti de muniie pe lun. Aceasta nseamn c cele 1,6 miliarde de uniti de muniie comandate ar ajunge pentru mai mult de 20 de ani de rzboi adevrat. i asta doar n Statele Unite”.

Aadar, ca s fiu mai clar, Ministerul de Interne al SUA (Department of Homeland Security) dorete s cumpere muniie care ar ajunge pentru 20 de ani de rzboi n interiorul SUA! i asta pentru c acest minister nu poate folosi muniia dect n interiorul rii. Ce s neleg de aici? C administraia Obama se pregtete de un rzboi devastator cu…propriul popor!?

De peInfowars.com, aflm ceva i mai ngrijortor (tire de pe 4 martie 2013): acelai Minister de Interne al SUA dorete s cumpere, mpreun cu muniia, numai puin de 2.700 de vehicule uor blindate, pentru a patrula pe strzile SUA. Cum arat un vehicul uor blindat? Putei vedea n videoclipul de mai jos. Dar, ntrebarea care se pune e urmtoarea: de ce e nevoie de attea vehicule? Ministerul de Interne al SUA vrea s se apere de propriul popor!?

Sau poate totul face parte dintr-un plan secret al administraiei Obama care dorete la un moment dat s instaureze legea marial pe teritoriul SUA. De ce? E greu de fcut speculaii. Legea marial poate fi instaurat dac un adversar al SUA va ataca aceast ar, dac extrateretrii vor ataca SUA, dac o catastrof natural va afecta grav SUA sau dac se urmrete instaurarea unei tiranii. Sau poate e msur preventiv mpotriva unor posibile revolte sociale… Habar n-am care e scenariul adevrat, dar categoric, aa cum spuneam la nceputul articolului, ceva grav se va ntmpla n SUA anul acesta sau cel trziu la anul.

P.S. Informaiile din acest articol, ar trebui coroborate cu cele din 2 articole din 2012: 100.000 de lupttori ai forelor rui s-ar putea antrena n SUA (http://www.lovendal.ro/wp52/conform-unor-surse-cia-in-sua-in-perioada-urmatoare-se-vor-afla-pana-la-100-000-de-luptatori-rusi-ai-fortelor-speciale-cu-ce-scop/) i sute de tancuri se plimb nestingherite prin California (http://www.lovendal.ro/wp52/sute-de-tancuri-din-california-se-indreapta-spre-granita-cu-mexicul-ce-interese-ar-avea-sua-sa-atace-mexicul/).http://www.lovendal.ro/wp52/obama-vrea-sa-se-razboiasca-cu-propriul-popor-de-ce-ministerul-de-interne-al-sua-cumpara-miliarde-de-unitati-de-munitie-de-razboi/

 

Surse –
http://saccsiv.files.wordpress.com/2013/10/20boston_337_ss_slide_ipm8_art.jpg?w=720http://www.naturalnews.com/042631_police_militarization_home_invasions_self_protection.html,http://www.fara-secrete.ro/in-sua-cresc-numarul-de-sectii-de-politie-care-sint-din-ce-in-ce-mai-militarizate/,http://www.lovendal.ro/wp52/obama-vrea-sa-se-razboiasca-cu-propriul-popor-de-ce-ministerul-de-interne-al-sua-cumpara-miliarde-de-unitati-de-munitie-de-razboi/

sursa: searchnewsgobal

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares