VIDEO: Tata arestat pentru ca a incercat sa-si ia copiii de la scoala

Iata ce putem citi in articolul Father Arrested For Trying to Pick Kids Up From School:

“Nu ai nevoie de un motiv, ca părinte, să-ți iei copiii, ei sunt copiii noștri”

Un tată a fost arestat în încercarea lui de a-și lua copiii de la școală, generând un nou exemplu uimitor al modului în care statul tratează copiii ca și cum aceștia ar fi proprietatea sa.

 

Luând atitudine împotriva a ceea ce considera el a fi o nouă politică școlară periculoasă și ilegală, aceea care forța părinții să aștepte aliniați în mașini până ce copiii terminau orele la 14.35, Jim Howe a încercat să-și scoată copiii din Scoala Elementară din South Cumberland mergând pe jos, dar a fost arestat și acum este acuzat de comportament turbulent.

“Nu ai nevoie de un motiv. ca părinte, să-ți poți lua copiii. Ei sunt copiii noștri “, declară Howe într-un videoclip filmat la incident.

Ofițerul care a făcut arestarea, șeriful adjunct și ofițerul de resurse școlare Avery Aytes, răspunde la încercarea lui Howe de a-și lua copiii, declarând: “am de gând să chem ajutoare aici și te vom duce la închisoare chiar acum. Nu-mi pun mintea cu tine astăzi. Ești infantil și ai o atitudine deplasată”.

Secretarul școlii încearcă să-l convingă pe Howe să completeze un formular prin care să autorizeze copiii să părăsească școala singuri, ceea ce Howe refuză să facă pentru că el este însoțitorul copiilor săi în afara școlii, și declară: “Ei merg pe jos cu mine când se termină orele, după legea statului. ”

Aytes refuză să-i permită lui Howe să-și ia copiii și apoi declară “Tu vei merge la inchisoarea comitatului”, la care Howe răspunde, “Asta-i bine, am mai fost acolo, adăugând:” Tocmai ai fost dat în judecată. ”

Ofițerul îl acuză apoi pe Howe de intimidare, la care Howe răspunde, “Nu ridic vocea, eu nu sunt în conflict cu nimeni, vreau doar copiii mei.”

Când Howe începe să citeze din legea statului Tennessee, ofițerul îi spune lui Howe să pună mâinile la spate și procedează la încătușarea lui. După ce-l conduce pe Howe afară, Aytes începe s-o amenințe pe logodnica lui Howe, Amanda Long, care filma întregul incident, cu arestarea.

Imaginile video filmate din exteriorul școlii ilustrează în mod clar punctul de vedere al lui Howe . Școala a aplicat o politică ridicolă care forța copiii să iasă în trafic aglomerat, mai degrabă decât să permită părinților lor să-i însoțească în siguranță până la masină.

Adjunctul Aytes a refuzat sa comenteze cu privire la caz, în timp ce șeriful comitatului Cumberland Butch Burgess, pe care Howe încercat să-l apeleze în timpul incidentului, a declarat pentru ABC 6 că el este de acord cu Howe în ceea ce privește principiul că noua politică a școlii este de natură a crea probleme de siguranță. Școala a refuzat de asemenea să comenteze incidentul sau noua sa politică.

Criticii abuzurilor statului vor vedea acest incident ca pe încă un exemplu al modului în care guvernul tratează copiii ca pe proprietatea sa în timp ce drepturile părinților sunt grav încălcate.

Acest ideal colectivist a fost conceput la începutul acestui an, atunci când profesorul de colegiu și gazda MSNBC Melissa Harris-Perry a provocat un val de proteste în rândul conservatorilor afirmând, ” Trebuie să renunțăm la convingerea noastră personală conform căreia copiii aparțin părinților lor sau familiilor de unde provin”, ca parte a unui videoclip promoțional produs pentru o campanie MSNBC intitulată „Lean Forward ( Apleacă-te )”.

Unele școli din America transmit, de asemenea, părinților că au nevoie de o notificare de la medic pentru copiii lor în scopul ca acestora să li se permită să-și aducă prânzul de acasă la pachet, în timp ce altele amendează părinții dacă nu includ anumite alimente în pachetul cu mâncarea pentru prânz.

Între timp, în alte țări occidentale importante, copiii sunt atribuiți unui “memento de stat” încă de la naștere, cu noi propuneri draconice, care ar permite guvernului sa le spioneze familiile sub justificarea de a preveni “un eventual abuz asupra copilului”.

sursa: blogul lui saccsiv

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *