VIDEO – Juratul CHELOO (X Factor) catre HOMOSEXUALULconcurent Paolo Lagana: „DISPRETUIESC TOT CEEA CE ESTI”. Asociatia ACCEPT s-a mobilizat si 500 de reclamatii au ajuns la CNA

Dupa cum stiti, nu sunt un fan al emisiunilor X FACTOR.

   Iata insa ce putem citi in articolul X FACTOR 2013- Cheloo, către un concurent: “Disprețuiesc tot ceea ce ești”:

X FACTOR: Paolo Lagana, concurentul homosexual din grupa Deliei de la X Factor 2013, a interpretat în prima gală live melodia Paparazzi, a cântăreței Lady Gaga. Paolo a intrat pe scenă îmbrăcat într-un parpalac negru, cambrat, pe sub care a avut un costum mulat, care imita costumul din carne crudă purtat în trecut de Lady Gaga, fiind încălțat în pantofi cu toc, informează Rtv.net.

X FACTOR: Momentul lui Paolo a fost tratat cu spatele, la propriu, de Cheloo, care s-a întors cu fața la public, iar la finalul numărului i-a spus italianului, sec: “Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți, și țara asta te va trimite acasă, cu siguranță”.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si prestatia lui Paolo Lagana:

 

   Iata si analiza juriului, inclusiv reactia lui Cheloo:

Dupa cum era de asteptat, homosexualii au atacat. Iata ce aflam din articolul Asociația ACCEPT- sesizări la CNA, după declarațiile homofobe ale lui Cheloo de la X FACTOR:

În urma declarației sale, Asociația ACCEPT a invitat românii să sesizeze CNA cu privire la declarații acestuia.

Va invitam sa faceti o sesizare la CNA cu privire la atitudinea si comentariile homofobe ale lui Cheloo: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html . Daca, pentru emisiunea “4 nunti si o provocare”, care portretiza nunta a doi barbati gay, ProTV a primit 2000 de plangeri din partea homofobilor, cate credeti ca putem strange noi? Impreuna putem arata ca nu mai toleram ca mass media sa perpetueze atitudini discriminatorii si pline de ura fata de comunitatea LGBT, precizează Asociația pe pagina de facebook.

Si s-au mobilizat. Conform articolului Scandal URIAS la Antena 1: Cheloo, peste 500 de reclamatii primite la CNA!, juratul “X Factor”, Cheloo, a fost reclamat la CNA dupa ce i-a spus unui concurent, Paulo Lagana, care a recunoscut ca este gay, ca nu are ce cauta in concurs. “Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa cu siguranta”, i-a spus rapperul aspirantului la marele premiu al show-ului difuzat de Antena 1.

Remarcile lui Cheloo, insa, au starnit reactii negative, motiv pentru care a fost reclamat de sute de persoane la CNA. “Sunt 500 de reclamatii si continua sa curga”, a spus Laura Georgescu, sefa CNA, pentru paginademedia.ro.

“Va solicit sa sanctionati postul Antena 1 si a domnului Catalin Stefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ura pe considerente de orientare sexuala”, se arata intr-o reclamatie.

In acelasi timp, intr-o alta sesizare se arata clar ca juratul “X Factor” a incalcat legea: “Difuzarea acestor declaratii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care contin orice forma de incitare la ura, pe considerente de rasa, religie, nationalitate, sex sau orientare sexuala”.

Comentariu saccsiv:

Iata-l pe homosexual si in preselectie. Inca de atunci Cheloo de abia se abtinea sa nu zica mai multe:

sursa: blogul lui saccsiv

comentariu rapcea.ro: mai mult ca sigur că scena respectivă a fost gândită să îl scoată din minți pe Cheloo, tot șoul “don`șoarei pe tocuri” care s-a produs în fața juriului XFactor a fost menit să provoace și să ascundă lipsa de talent și voce. De remarcat la finalul primului video (cu melodia) cei doi dansatori (probabil tot homalăi) și modul în care cel din stînga (chelios) îl atingea pe “divă” și ce priviri schimbau…

Ideea este că și Cheloo a fost foaaarte atent la cuvintele folosite și nu cred că va putea fi pedepsit de către CNCD pentru discriminare. El și-a exprimat poziția în calitate de membru al juriului, afirmând că disprețuiește tot ce reprezintă acel concurent – fără referire explicită la orientarea sexuală a acestuia. Și ați văzut cum au sărit să îl apere pe poponaut ceilalți membrii ai juriului, să îl încurajeze să “continue” cu curaj !? Niște târfe media aceșt Dab Bitman și Delia. Oricum mă îngrețoșau melodiile siropoase ale lui Bitman, care se dovedește a fi doar o curvă masculină care lălăie despre dragoste. Despre Delia, nu mai zic. Cinste lui Cheloo ! Personal mă ofer să îl apăr gratis în procesul cu CNCD-ul ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *