Dupa cum stiti, nu sunt un fan al emisiunilorX FACTOR.

Iata insa ce putem citi in articolulX FACTOR 2013- Cheloo, ctre un concurent: “Dispreuiesc tot ceea ce eti”:

X FACTOR:Paolo Lagana, concurentul homosexual din grupa Deliei de laX Factor 2013, a interpretat n prima gal live melodiaPaparazzi, a cntreei Lady Gaga.Paolo a intrat pe scen mbrcat ntr-un parpalac negru, cambrat, pe sub care a avut un costum mulat, care imita costumul din carne crud purtat n trecut de Lady Gaga, fiind nclat n pantofi cu toc, informeazRtv.net.

X FACTOR:Momentul lui Paolo a fost tratat cu spatele, la propriu, deCheloo, care s-a ntors cu faa la public, iar la finalul numrului i-a spus italianului, sec:“Ai cntat, eu dispreuiesc tot ceea ce eti, ce reprezini, i ara asta te va trimite acas, cu siguran”.

Comentariu saccsiv:

Iata si prestatia lui Paolo Lagana:

 

Iata si analiza juriului, inclusiv reactia lui Cheloo:

Dupa cum era de asteptat, homosexualii au atacat. Iata ce aflam din articolulAsociaia ACCEPT- sesizri la CNA, dup declaraiile homofobe ale lui Cheloo de la X FACTOR:

n urma declaraiei sale, Asociaia ACCEPT a invitat romnii s sesizeze CNA cu privire la declaraii acestuia.

Va invitam sa faceti o sesizare la CNA cu privire la atitudinea si comentariile homofobe ale lui Cheloo:http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html. Daca, pentru emisiunea “4 nunti si o provocare”, care portretiza nunta a doi barbati gay, ProTV a primit 2000 de plangeri din partea homofobilor, cate credeti ca putem strange noi? Impreuna putem arata ca nu mai toleram ca mass media sa perpetueze atitudini discriminatorii si pline de ura fata de comunitatea LGBT,precizeaz Asociaia pe pagina de facebook.

Si s-au mobilizat. Conform articoluluiScandal URIAS la Antena 1: Cheloo, peste 500 de reclamatii primite la CNA!, juratul “X Factor”, Cheloo, a fost reclamat la CNA dupa ce i-a spus unui concurent, Paulo Lagana, care a recunoscut ca este gay, ca nu are ce cauta in concurs. “Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa cu siguranta”, i-a spus rapperul aspirantului la marele premiu al show-ului difuzat de Antena 1.

Remarcile lui Cheloo, insa, au starnit reactii negative, motiv pentru care a fost reclamat de sute de persoane la CNA. “Sunt 500 de reclamatii si continua sa curga”, a spus Laura Georgescu, sefa CNA, pentrupaginademedia.ro.

“Va solicit sa sanctionati postul Antena 1 si a domnului Catalin Stefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ura pe considerente de orientare sexuala”, se arata intr-o reclamatie.

In acelasi timp, intr-o alta sesizare se arata clar ca juratul “X Factor” a incalcat legea: “Difuzarea acestor declaratii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care contin orice forma de incitare la ura, pe considerente de rasa, religie, nationalitate, sex sau orientare sexuala”.

Comentariu saccsiv:

Iata-l pe homosexual si in preselectie. Inca de atunci Cheloo de abia se abtinea sa nu zica mai multe:

sursa: blogul lui saccsiv

comentariu rapcea.ro: mai mult ca sigur c scena respectiv a fost gndit s l scoat din minți pe Cheloo, tot șoul “don`șoarei pe tocuri” care s-a produs n fața juriului XFactor a fost menit s provoace și s ascund lipsa de talent și voce. De remarcat la finalul primului video (cu melodia) cei doi dansatori (probabil tot homali) și modul n care cel din stnga (chelios) l atingea pe “div” și ce priviri schimbau…

Ideea este c și Cheloo a fost foaaarte atent la cuvintele folosite și nu cred c va putea fi pedepsit de ctre CNCD pentru discriminare. El și-a exprimat poziția n calitate de membru al juriului, afirmnd c disprețuiește tot ce reprezint acel concurent – fr referire explicit la orientarea sexual a acestuia. Și ați vzut cum au srit s l apere pe poponaut ceilalți membrii ai juriului, s l ncurajeze s “continue” cu curaj !? Niște trfe media aceșt Dab Bitman și Delia. Oricum m ngrețoșau melodiile siropoase ale lui Bitman, care se dovedește a fi doar o curv masculin care llie despre dragoste. Despre Delia, nu mai zic. Cinste lui Cheloo ! Personal m ofer s l apr gratis n procesul cu CNCD-ul !

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer