Invitatul emisiunii este Doru Bodea, fizician și practicant yoga de peste 20 de ani, coordonatorul Deutsche Akademie fur Traditionelles Yoga, școala românească de yoga din Berlin.

Cursul de yoga din Berlin respectă întru totul structura și programa celui din România, iar o parte dintre cei care îl urmează și doresc să practice mai mult aleg să trăiască în ashramul care a fost construit în anul 2008.

Practica sistemului karma yoga este foarte apreciată în Occident, iar din acest punct de vedere, Germania nu face excepție. În cadrul emisiunii este adusă în discuție și Cecilia Tiz, fostă cursantă yoga care trăiește în Germania și care și-a făcut o misiune din a denigra școala de yoga MISA.

Cum au rezolvat această problemă autoritățile din Germania precum și alte elemente interesante referitoare la yoga în Germania, aflați urmărind această emisiune.

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://misatv.ro/adevarul-iese-la-lumina-ep-4/

comentariu rapcea.ro: sfat pentru cei de la misatv. Dați și link de embed la emisiuni, dacă vreți să fiți preluați/distribuiți. Unii nu simt nevoia neapărat să intre pe siteul vostru. 

Una peste alta, emisiunea este interesantă, reconfortantă chiar. E bine să vezi că la MISA mai sunt și oameni întregi la cap, rezonabili și cu bun simț. Tipul ăsta, Doru Bodea, mi s-a părut foarte ok. Cu astfel de oameni, MISA chiar are o șansă să se reformeze. Nu văd la el pretențiile de “cea mai mare școală de yoga din Galaxie” pe care le văd la cei din România, nici pretențiile de VIP pe care autohtonii noștri și le arogă. Omul merge cu bicicleta, cu metroul (ceea ce e foarte cool), nu se lăfăie în mașini scumpe (ca autohtonii noștri) și are opinii de bun simț. Sunt convins că tipul ăsta nu își chinuie ashramiștii cu reguli cretine și nu îi ține pe hrană sărăcăcioasă, ca în România. Se vede că Occidentul și civilizația germană și-a pus amprenta asupra organizării treburilor de acolo. Poate n-ar fi rău ca emisiunea să o vadă și șefii de ashram din România, și să ia notițe…

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer