Invitatul emisiunii este Doru Bodea, fizician i practicant yoga de peste 20 de ani, coordonatorul Deutsche Akademie fur Traditionelles Yoga, coala romneasc de yoga din Berlin.

Cursul de yoga din Berlin respect ntru totul structura i programa celui din Romnia, iar o parte dintre cei care l urmeaz i doresc s practice mai mult aleg s triasc n ashramul care a fost construit n anul 2008.

Practica sistemului karma yoga este foarte apreciat n Occident, iar din acest punct de vedere, Germania nu face excepie. n cadrul emisiunii este adus n discuie i Cecilia Tiz, fost cursant yoga care triete n Germania i care i-a fcut o misiune din a denigra coala de yoga MISA.

Cum au rezolvat aceast problem autoritile din Germania precum i alte elemente interesante referitoare la yoga n Germania, aflai urmrind aceast emisiune.

Emisiunea poate fi urmrit aici:http://misatv.ro/adevarul-iese-la-lumina-ep-4/

comentariu rapcea.ro: sfat pentru cei de la misatv. Dați și link de embed la emisiuni, dac vreți s fiți preluați/distribuiți. Unii nu simt nevoia neaprat s intre pe siteul vostru.

Una peste alta, emisiunea este interesant, reconfortant chiar. E bine s vezi c la MISA mai sunt și oameni ntregi la cap, rezonabili și cu bun simț. Tipul sta,Doru Bodea, mi s-a prut foarte ok. Cu astfel de oameni, MISA chiar are o șans s se reformeze. Nu vd la el pretențiile de “cea mai mare școal de yoga din Galaxie” pe care le vd la cei din Romnia, nici pretențiile de VIP pe care autohtonii noștri și le arog. Omul merge cu bicicleta, cu metroul (ceea ce e foarte cool), nu se lfie n mașini scumpe (ca autohtonii noștri) și are opinii de bun simț. Sunt convins c tipul sta nu și chinuie ashramiștii cu reguli cretine și nu i ține pe hran srccioas, ca n Romnia. Se vede c Occidentul și civilizația german și-a pus amprenta asupra organizrii treburilor de acolo. Poate n-ar fi ru ca emisiunea s o vad și șefii de ashram din Romnia, și s ia notițe…

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *