18 Votes

 

 

victor-ponta-fane-10

Trecutul liderilor actuali ai Romniei conține prți, mult prea multe, care sunt extrem de neclare, dubioase și ntunecate și pentru a cror elucidare statul romn nu depune nici cel mai mic efort convingtor. Poate timpul va șterge urmele și interesul prostimii.. n cazul lui bsescu, nici acum acest individ nu a explicat cum a ajuns s dețin la revoluție, dup propriile declarații o sum de peste un milion de dolari. Nici n cazul lui Voiculescu nu avem exlicații despre modul n care acest și-a clocit uriașa avere. Exemplele nu se opresc aici. ntreaga clas politic ascunde tunuri de miliarde, ilegalitți și crime, trdri și mit, de poți jura c țara este condus doar de infractori deosebit de periculoși.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETȚENII UNIȚI

Ei bine, Victor Ponta si puțini știu acest detaliu “minor”, a fost, nu de mult, considerat cu acte n regul suspect de crim. Informația apare n paginile unui celebru ziar german„Frankfurter Allgemeine Zeitung”care i dedic un amplu articol ce poate fi citit și astzi. Oare nemții s fie așa de proști…?

Procurorul Ciprian Panait a murit “accidental” in anul 2002, n momentul n care ancheta un caz de corupție n care erau implicate nume grele din zona lui Adrian Nstase. Tot poporul știe ce apropiere a existat și exist ntre premier și sinucigașul nchipuit Nstase. Procurorul Panait a murit dup ce a czut, n conditii misterioase, de la fereastra apartamentului unde locuia.

Culmea este c ultima persoan care l-a vzut pe procuror n viaț și care, din cte se pare se afla n vizit la el n momentul morții, a fost actualul premier al țrii Victor Ponta. Potrivit articolului din presa german, la necropsia cadavrului procurorului Panait s-au gsit urme de droguri, iar procurorul care a anchetat moartea colegului su Panait a fost lovit de o mașin și omort, autorul “accidentului” nefiind niciodat prins. n plus, martorii susțin c ultimele cuvinte ale procurorului n momentul n care zcea ntins pe asfalt aproape mort, ar fi fost:

…cinele sta de Ponta m-a omort!

Iat declarația complet a mtușii ui Panait, conform exlozivnews.ro

Cristi m-a anunat, cnd s-a ntors de la serviciu, n jurul orei 17, c va avea o vizit i s nu m sperii dac aud scandal.
A zis: Ori eu, ori ei! A specificat c vrea s lmureasc nite probleme de via i de moarte cu un coleg i a spus numele Ponta.
Mi-a cerut s le pregtesc o cafea i, dac se poate ar fi mai bine s nu asist la discuii.
n jurul orei 17:30 a venit musafirul ateptat, iar eu, conform nelegerii cu Cristi, am plecat n vizit la o vecin.
Ultima persoan care a venit la Cristi a fost acest Ponta.

Interesant este evoluția ulterioar a avenimentelor care l-au albit pe ponta. Conform jurnalisteiSimona Ela Fica dosarul a fost ținut ani buni la secret (oare de ce?).

Și un document din dosarul ascuns, respectiv transcrierea unei convorbiri telefonice dintre Victor Ponta și Ttulescu Valentina, judectoarea penal de la Curtea de Apel București, care era anchetat n acel moment de ctre procurorul Ciprian Panait. Conform acestei convorbiri, Victor Ponta trebuia s l drogheze pe Panait cu ocazia vizitei (strecurndu-i n cafea un sedativ puternic), iar “echipa de șoc” care urma s soseasc la plecarea lui Ponta trebuia s l arunce pe procurorul Ciprian Panaitpe fereastr… Astfel a fost curmat viața unui procuror corect, la doar 29 de ani, iar acesta a fost prețul pltit de Ponta pentru accesul n eșalonul superior al mafiei care conduce Romnia.

Exploziv-news.ro

Exploziv-news.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *