Ce-am mai fcut (sau au fcut alții) și ar fi bine s știți

Legalizarea „familiei” de homosexuali? NU, mulțumim!

La inițiativa nostr, un memoriu juridic de amploare mpotriva ncercrii de legiferare a unui așa-zis „parteneriat civil” ntre persoane de același sex a fost remis Parlamentului Romniei. Odat adoptat, proiectul de lege ar fi acordat aproape aceleași drepturi cuplurilor gay ca și familiilor! Poate cel mai periculos proiect de lege care a fost vreodat n dezbatere dup 1990. Opinia trimis de noi și stadiul dezbaterilorpot fi gsite aici. Un website pe aceast tem, care cuprinde argumentația esențial:www.parteneriat-civil.ro

Copilul cu deficiențe și revigorarea teoriilor eugenice

Copilul cu deficiene, o greutate sau o bucurie a vieii? La aceast ntrebare i-a propus s rspund Departamentul ProVita al Mitropoliei Moldovei i Bucovinei, care a organizat, n perioada 8-10 noiembrie 2013, a treia ediie a Zilelor ProVita. n timpul evenimente specifice, au fost prezentate aspecte sociale, juridice, filantropice i religioase ce privesc copiii cu deficiene. Printre invitați a fost și liderul filialei bucureștene a Asociației Pro-vita, dl. Bogdan Stanciu, el nsuși tat al unui copil cu handicap, care a vorbit celor prezenți despre linia fin de demarcație ntre avort și infanticid.Detalii.

Alegeri pentru Consiliul Director

De curnd s-a desfșurat Adunarea General anual a organizației noastre. n timpul acesteia s-a ales noul Consiliu Director, cu un mandat de doi ani.Detalii. Totodat, am decis o mai mare transparenț a managementului financiar, prin publicarea raportului cenzorului precum și a statelor de plata ale salariatților.Vezi aici.

Teoria genului și pericolele sale

O ideologie distructiv, total neștiințific și antiuman se rspndește n lume ca un foc ntr-un cmp cu paie uscate. DespreTeoria genului și pericolele salene avertizeaz colega Larisa Iftime (Provita Media).
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.