Ce a mai făcut Federația Ortodoxă ProVita (sau au făcut alții) și ar fi bine să știți

Ce-am mai făcut (sau au făcut alții) și ar fi bine să știți

Legalizarea „familiei” de homosexuali? NU, mulțumim!

La inițiativa nostră, un memoriu juridic de amploare împotriva încercării de legiferare a unui așa-zis „parteneriat civil” între persoane de același sex a fost remis Parlamentului României. Odată adoptat, proiectul de lege ar fi acordat aproape aceleași drepturi cuplurilor gay ca și familiilor! Poate cel mai periculos proiect de lege care a fost vreodată în dezbatere după 1990. Opinia trimisă de noi și stadiul dezbaterilor pot fi găsite aici. Un website pe această temă, care cuprinde argumentația esențială: www.parteneriat-civil.ro

Copilul cu deficiențe și revigorarea teoriilor eugenice

Copilul cu deficiențe, o greutate sau o bucurie a vieții? La această întrebare și-a propus să răspundă Departamentul ProVita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, care a organizat, în perioada 8-10 noiembrie 2013, a treia ediție a Zilelor ProVita. În timpul evenimente specifice, au fost prezentate aspecte sociale, juridice, filantropice și religioase ce privesc copiii cu deficiențe. Printre invitați a fost și liderul filialei bucureștene a Asociației Pro-vita, dl. Bogdan Stanciu, el însuși tată al unui copil cu handicap, care a vorbit celor prezenți despre linia fină de demarcație între avort și infanticid. Detalii.

Alegeri pentru Consiliul Director

De curând s-a desfășurat Adunarea Generală anuală a organizației noastre. În timpul acesteia s-a ales noul Consiliu Director, cu un mandat de doi ani. Detalii. Totodată, am decis o mai mare transparență a managementului financiar, prin publicarea raportului cenzorului precum și a statelor de plata ale salariatților. Vezi aici.

Teoria genului și pericolele sale

O ideologie distructivă, total neștiințifică și antiumană se răspândește în lume ca un foc într-un câmp cu paie uscate. Despre Teoria genului și pericolele sale ne avertizează colega Larisa Iftime (Provita Media).
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *