Feed on
Posts
Comments

Entități extraterestre apar extrem de des în saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andora. Spre mirarea tuturor, fără să se folosească de o tehnologie sofisticată, aceste entități vindecă ca prin minune zeci de copii în fiecare an.

Cel puțin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat într-un raport special că de-a lungul timpului au zărit pe camerele de filmat numeroase entități extraterestre în camerele copiilor bolnavi de cancer în fază terminală. Extratereștri au o înălțime de doar 1,50 metri și sunt extrem de sensibili la boala cu care se luptă copiii. Doar în ultima lună patru copii au fost vindecați de entitățile extraterestre.

Nu am putut crede că ceea ce văd este real. Am fost de gardă într-o noapte și după ce am completat rapoartele am privit pe hol și am văzut cum veneau spre mine două creaturi extraterestre mici de înălțime. La început am crezut că sunt doi băieți care au ieșit din salon, dar când am privit mai bine am realizat că sunt două creaturi extraterestre. Ei erau cu capetele mari, ochii migdalați și pielea de culoare brună. M-am speriat, dar în același timp am simțit un sentiment de dragoste și bunătate atunci când s-au oprit în fața mea.“, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.

Cele două creaturi au intrat în camera lui Juan Lopez, un băiețel de numai 7 ani care trebuia să moară de leucemie în doar o săptămână. În acea clipă asistenta a chemat paza, dar pe medicul de gardă.

Când am intrat în salon, am observat cele două creaturi lângă patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereștri i-a atins fața cu degetul său lung și imediat corpul copilului a fost înconjurat de o aură aurie.“, susține doctorul Tomas Ruiz.

După ce ființele extraterestre au părăsit spitalul, băiețelul a fost supus unor teste și medicii au constat cu stupoare că fusese vindecat de cancer. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Mariei Munoz, Anitei Pena și Hector Gomez, toți diagnosticați cu cancer în fază terminală.

extraterestri Incredibil: Extratereștri vindecă copii bolnavi de cancer într un spital din Andorra

Conform declarațiilor medicilor, extratereștri vin întotdeauna la ora 01:00 și vindecă cu o atingere pe frunte. Aceste evenimente se repetă de câțiva ani, dar nimeni nu a avut curajul să le facă publice din motive evidente.

Sursa: nuevamentes, contacto-2012

loading...

7 Responses to “Extratereștrii au vindecat 4 copii bolnavi de cancer într-un spital din Andorra”

 1. Last says:

  prostii reluate la nesfarsit.

  In “original” e vorba de spitalul Pirenei din Los Ninos: nu exista nicaieri.

  La fel in “original” e vorba de Andorra din …Spania. Andorra e stat suveran.

  Se pare ca aceeasi aiureala a aparut si in 2009. E buna treaba: vin aia din ceruri sa ne rezolve problemele.

 2. Intenselight says:

  Cum indraznesti sa te indoiesti de ceva de pe site-ul lui Mihai??!! :))

 3. Last says:

  io am voie: sunt extraterestru veritabil 😉

 4. MR says:

  @Last
  De ce-mi striveș™ti corola de minuni a lumii, mă !? De ce-mi ucizi cu google tainele ? Cît timp ai fost mic ai avut voie să crezi în Moș™ Crăƒciun, pînムcînd un bulangiu mare, aș™a ca tine cel de acum, a venit sムse dea dăș™tept făcându-ț›i demonstrația că Moș™u n-are cum d.p.d.v. fizic sムcolinde pe la toț›i copii de pe planetă într-o singură noapte… ș™i-ai răƒmas cu fustrarea în tine.
  Acu vii aici sムîmi spui că n-am voie sムcred într-o ș™tire pozitivăƒ, cムextratereș™trii colindムde Crăƒciun spitalele ș™i aduc vindecarea copiilor ?! Ce suflet de hienムpoț›i sムai măƒ, sムle iei de la gură speranț›a micuț›ilor ?!
  Nu mă mir ! Aș™a aț›i făƒcut ș™i cu MISA ș™i de-aia s-a ajuns unde s-a ajuns: filme porno, videochat, prostealムpe fațăƒ.

  De-aia nici acolo nu mai vine Moșul !
  Halal să-ț›i fie ! :)))))

 5. Last says:

  offf … pai spune asa, sau si mai bine marcheaza articolele astea cu C™ (corola de minuni) si promit solemn sa nu ma ating de ele 😀

  (recunoaste ca ne-am pus de acord ca tu sa-i dai cu corola si io sa le critic ==> site democratic ; )

 6. Partizanul says:

  Urmatorul pacient NEvindecaBIL la spitalul Los Ninos din Andora v-a fi MIHAI. Sa ne rugam pentru el sa nu-l ia AGHIUTA definitiv.

 7. mac gregor says:

  @MR
  De acord 100% cu Last. Mai dar nu exista si niste minuni veritabile care pot fi probate?

  Apropo de asta, fa o cerere pe centrulyoga@gmail.com si-ti trimit o invitatie pe site.

Leave a Reply