Entitți extraterestre apar extrem de des n saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andora. Spre mirarea tuturor, fr s se foloseasc de o tehnologie sofisticat, aceste entitți vindec ca prin minune zeci de copii n fiecare an.

Cel puțin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat ntr-un raport special c de-a lungul timpului au zrit pe camerele de filmat numeroase entitți extraterestre n camerele copiilor bolnavi de cancer n faz terminal. Extratereștri au o nlțime de doar 1,50 metri și sunt extrem de sensibili la boala cu care se lupt copiii. Doar n ultima lun patru copii au fost vindecați de entitțile extraterestre.

Nu am putut crede c ceea ce vd este real. Am fost de gard ntr-o noapte și dup ce am completat rapoartele am privit pe hol și am vzut cum veneau spre mine dou creaturi extraterestre mici de nlțime. La nceput am crezut c sunt doi bieți care au ieșit din salon, dar cnd am privit mai bine am realizat c sunt dou creaturi extraterestre. Ei erau cu capetele mari, ochii migdalați și pielea de culoare brun. M-am speriat, dar n același timp am simțit un sentiment de dragoste și buntate atunci cnd s-au oprit n fața mea.“, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.

Cele dou creaturi au intrat n camera lui Juan Lopez, un biețel de numai 7 ani care trebuia s moar de leucemie n doar o sptmn. n acea clip asistenta a chemat paza, dar pe medicul de gard.

Cnd am intrat n salon, am observat cele dou creaturi lng patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereștri i-a atins fața cu degetul su lung și imediat corpul copilului a fost nconjurat de o aur aurie.“, susține doctorul Tomas Ruiz.

Dup ce ființele extraterestre au prsit spitalul, biețelul a fost supus unor teste și medicii au constat cu stupoare c fusese vindecat de cancer. La fel s-a ntmplat și n cazul lui Mariei Munoz, Anitei Pena și Hector Gomez, toți diagnosticați cu cancer n faz terminal.

extraterestri Incredibil: Extratereștri vindec copii bolnavi de cancer ntr un spital din Andorra

Conform declarațiilor medicilor, extratereștri vin ntotdeauna la ora 01:00 și vindec cu o atingere pe frunte. Aceste evenimente se repet de cțiva ani, dar nimeni nu a avut curajul s le fac publice din motive evidente.

Sursa:nuevamentes, contacto-2012

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.