“In atenția domnului Prim-Ministru – Victor Ponta și a domnului Ministru de Finanțe – Daniel Chitoiu
Domnilor Miniștri,
Subsemnatul Cătălin-Teodor Dogaru vă informează că, începând cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plăti în continuare taxele și impozitele aferente (CAS, cota unică etc. etc.) trebuie să primesc de la dumneavoastră următoarele documente:
A. O singura dată:
A.1 : Carte de identitate – copie (aduceți, vă rog și originalul, pentru a confrunta)
A.2 : Documentele de investitură în funcția de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finanțe (incluzând ordinul semnat de președintele Statului) – copie legalizată
A.3 : Proiectul de buget în varianta finală pe anii 2012 si 2013 în care se va menționa clar traseul banilor încasați din taxele și impozitele plătite de mine – copie legalizată
A. 4: Extras de cont pentru conturile în care va primiți salariile – semnate și stampilate de bancă!
B. Lunar:
B. 1 : Extras de cont pentru conturile în care ajung banii încasați (Trezorerie, Minister, Casa de Asigurări și toate celelalte instituții care beneficiază din plin de acesti bani!) din luna anterioară
B. 2 : Documente justificative pentru cheltuielile din banii publici pe luna anterioară
După analiza acestor documente, veți primi, cu un decalaj de minim 2 luni, taxele aferente venitului meu. Programul meu de lucru este:
– de luni până vineri de la ora 07:00 la ora 08:00 sau de la ora 20:00 la ora 21:30
N.B: Nu mă interesează cum va descurcați în acele 2 luni în care eu – și mi-aș dori și toți ceilalți salariați de la privat – nu plătim taxele. Așa cum nici fetița mea nu a beneficiat de alocație timp de 4 luni.
În plus, vă sfătuiesc să aduceți și alte documente justificative (chiar dacă nu sunt menționate) pentru ca – la fel ca în ograda dumneavoastră (la stat) – vor fi tot felul de cerințe nemenționate/nespecificate pentru a obține o (amărâta de) semnatură.
În cazul în care nu veți oferi toate cele solicitate, plata taxelor se va suspenda până la soluționarea acestor cerințe.
Vă anunț, pe aceasta cale, că în lunile următoare, voi iniția (împreună cu colegii mei de suferință – plătitori de taxe) un program de testare a tuturor angajaților bugetari, în special din instituțiile financiare (Administrații financiare etc.). Vom testa eficiența, pregătirea profesională, conduita profesională și multe alte caracteristici de care (probabil) mulți nu au auzit. Vă vom ține la curent.

comentariu rapcea.ro: subscriu la scrisoare de mai sus, reiterând observația că singura solluție cu adevărat eficientă de a-i face pe guvernanții cei tupeiști și nesimțiți sensibili la revendicările noastre, este GREVA FISCALĂ !

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer