“In atenia domnului Prim-Ministru – Victor Ponta i a domnului Ministru de Finane – Daniel Chitoiu
Domnilor Minitri,
Subsemnatul Ctlin-Teodor Dogaru v informeaz c, ncepnd cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plti n continuare taxele i impozitele aferente (CAS, cota unic etc. etc.) trebuie s primesc de la dumneavoastr urmtoarele documente:
A. O singura dat:
A.1 : Carte de identitate – copie (aducei, v rog i originalul, pentru a confrunta)
A.2 : Documentele de investitur n funcia de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finane (incluznd ordinul semnat de preedintele Statului) – copie legalizat
A.3 : Proiectul de buget n varianta final pe anii 2012 si 2013 n care se va meniona clar traseul banilor ncasai din taxele i impozitele pltite de mine – copie legalizat
A. 4: Extras de cont pentru conturile n care va primii salariile – semnate i stampilate de banc!
B. Lunar:
B. 1 : Extras de cont pentru conturile n care ajung banii ncasai (Trezorerie, Minister, Casa de Asigurri i toate celelalte instituii care beneficiaz din plin de acesti bani!) din luna anterioar
B. 2 : Documente justificative pentru cheltuielile din banii publici pe luna anterioar
Dup analiza acestor documente, vei primi, cu un decalaj de minim 2 luni, taxele aferente venitului meu. Programul meu de lucru este:
– de luni pn vineri de la ora 07:00 la ora 08:00 sau de la ora 20:00 la ora 21:30
N.B: Nu m intereseaz cum va descurcai n acele 2 luni n care eu – i mi-a dori i toi ceilali salariai de la privat – nu pltim taxele. Aa cum nici fetia mea nu a beneficiat de alocaie timp de 4 luni.
n plus, v sftuiesc s aducei i alte documente justificative (chiar dac nu sunt menionate) pentru ca – la fel ca n ograda dumneavoastr (la stat) – vor fi tot felul de cerine nemenionate/nespecificate pentru a obine o (amrta de) semnatur.
n cazul n care nu vei oferi toate cele solicitate, plata taxelor se va suspenda pn la soluionarea acestor cerine.
V anun, pe aceasta cale, c n lunile urmtoare, voi iniia (mpreun cu colegii mei de suferin – pltitori de taxe) un program de testare a tuturor angajailor bugetari, n special din instituiile financiare (Administraii financiare etc.). Vom testa eficiena, pregtirea profesional, conduita profesional i multe alte caracteristici de care (probabil) muli nu au auzit. V vom ine la curent.

comentariu rapcea.ro: subscriu la scrisoare de mai sus, reiternd observația c singura solluție cu adevrat eficient de a-i face pe guvernanții cei tupeiști și nesimțiți sensibili la revendicrile noastre, este GREVA FISCAL !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *