GeorgeEpurescu, unul dintre liderii protestatariloreco-anarhiști care apar n fiecare weekend peB1TVdin cauza actelor de huliganism precum blocarea strzilor din centrul Capitalei și a provocrilor lansate laadresajandarmilor, a demarat procedurile pentru a nfiina o formaiune politic numitPartidul OamenilorLiberi.

Scopul nființrii acestei grupri extremiste a ecologiștilor portocalii este de a nregimenta o parte ct maimaredintre protestatarii dinPiațaUniversitțiintr-oinițiativ politic care ar urmas se foloseasc de imaginea persoanelor care și-au exprimat nemulțumirile n strad pentru a obține beneficii politice.

Potrivit unor surse de ncredere, exist negocieri comune ntre mai multe formațiuni politice n privința coordonrii acestui nou partid, printre care se numr democrat-liberalii șimembriai PMP. Se pare c noul partid ar urma s apar cu candidai la europarlamentare, urmnd s fac front comun cu PDL și cuMișcarea Populara lui Traian Bsescu pentru maximizarea rezultatelor care trebuie s propulseze laBruxellesnume importante precumMonicaMacovei sau Elena Bsescu.

Strategiaeste considerat de analiștii politici drept una ieftin și cu foarte mici șanse de reușit. Modul n care se dorește nregimentarea protestatarilor care au manifestat mpotriva ntregii clase politice este privit ca fiind o trdare a valorilor și scopului protestelor, un furt al mișcrii indignaților din Romnia de ctre agenți politici ascunși, care au fost implicați de ani de zile n organizarea protestelor ca platform pentru activiștii și politicienii democrat-liberali.

Faptul c Partidul Oamenilor Liberi este sinonim pentru departamentul „deprotesteși incitare la violenț” a unor formațiuni politice importante din Romnia nu este un fapt necunoscut. Asociația „Romnia fr ei”, nființat n 2011 de Epurescu, este suspectat de legturisolidede finanțare cu PDL. Fiind un protestatar de serviciu, George Epurescu și-a dedicat cariera „rebeliunii false”, fiind un simplu provocator care slujește pe ascuns politicieni importanți din arena public.

Desigur, acesteinformații nu sunt confirmate cu ușurinț de ctre colegii lui Epurescu, mulți dintre cei prezenți n Piața Universitții privesc cu ochi ri inițiativa de nființare a unui partid care s se foloseasc de energia protestelor pentru a-i propulsa pe unii politicieni n vrful piramidei puterii. Iar aceast decizie de politizare a protestelor și diversiunile eco-anarhiste menite s provoace forțele de ordine și romnii la confruntare și violenț se va ntoarce ntr-un final mpotriva lui Epurescu, care merge pe o cale foarte riscant ncercnd s manipuleze mii de persoane bine-intenționate.

sursa: obiectiv.info

comentariu.ro: a nceput așadar atacul la persoan, blcreala, intriga, crcota. Semn c dușmanul nu doarme ci vrea s semene zzanie, nencredere, ndoial, s sparg unitatea celor din Piaț, care ar putea veni cu un proiect politic viabil. Sper s rezistm UNIȚI, și s salvm Romnia.

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *