Feed on
Posts
Comments

George Epurescu, unul dintre liderii protestatarilor eco-anarhiști care apar în fiecare weekend pe B1 TV din cauza actelor de huliganism precum blocarea străzilor din centrul Capitalei și a provocărilor lansate la adresa jandarmilor, a demarat procedurile pentru a înființa o formațiune politică numită Partidul Oamenilor Liberi.

Scopul înființării acestei grupări extremiste a ecologiștilor portocalii este de a înregimenta o parte cât mai mare dintre protestatarii din Piața Universității într-o inițiativă politică care ar urma să se folosească de imaginea persoanelor care și-au exprimat nemulțumirile în stradă pentru a obține beneficii politice.

Potrivit unor surse de încredere, există negocieri comune între mai multe formațiuni politice în privința coordonării acestui nou partid, printre care se numără democrat-liberalii și membri ai PMP. Se pare că noul partid ar urma să apară cu candidați la europarlamentare, urmând să facă front comun cu PDL și cu Mișcarea Populară a lui Traian Băsescu pentru maximizarea rezultatelor care trebuie să propulseze la Bruxelles nume importante precum MonicaMacovei sau Elena Băsescu.

Strategia este considerată de analiștii politici drept una ieftină și cu foarte mici șanse de reușită. Modul în care se dorește înregimentarea protestatarilor care au manifestat împotriva întregii clase politice este privit ca fiind o trădare a valorilor și scopului protestelor, un furt al mișcării indignaților din România de către agenți politici ascunși, care au fost implicați de ani de zile în organizarea protestelor ca platformă pentru activiștii și politicienii democrat-liberali.

Faptul că Partidul Oamenilor Liberi este sinonim pentru departamentul „de proteste și incitare la violență” a unor formațiuni politice importante din România nu este un fapt necunoscut. Asociația „România fără ei”, înființată în 2011 de Epurescu, este suspectată de legături solide de finanțare cu PDL. Fiind un protestatar de serviciu, George Epurescu și-a dedicat cariera „rebeliunii false”, fiind un simplu provocator care slujește pe ascuns politicieni importanți din arena publică.

Desigur, aceste informații nu sunt confirmate cu ușurință de către colegii lui Epurescu, mulți dintre cei prezenți în Piața Universității privesc cu ochi răi inițiativa de înființare a unui partid care să se folosească de energia protestelor pentru a-i propulsa pe unii politicieni în vârful piramidei puterii. Iar această decizie de politizare a protestelor și diversiunile eco-anarhiste menite să provoace forțele de ordine și românii la confruntare și violență se va întoarce într-un final împotriva lui Epurescu, care merge pe o cale foarte riscantă încercând să manipuleze mii de persoane bine-intenționate.

sursa: obiectiv.info

comentariu.ro: a început așadar atacul la persoană, bălăcăreala, intriga, cârcota. Semn că dușmanul nu doarme ci vrea să semene zâzanie, neâncredere, îndoială, să spargă unitatea celor din Piață, care ar putea veni cu un proiect politic viabil. Sper să rezistăm UNIȚI, și să salvăm România.

loading...

5 Responses to “Partidul Oamenilor Liberi sau noii extremiști de România”

 1. Mai TIZULE sistemul nu doarme asta am vazut si eu pe propria piele. Si celalalt TIZ din P.N. spunea ca si mine ca nimic nu se v-a ridica fara jertfa. Adica o baie de sange. Noi trebuie sa fim TREZI PE BARICADA si sa vedem cine o v-a provoca. Pana atunci ii lasam sa faca manevre cu trupele de jandarmi si securisti.

 2. sinergicus says:

  O parte din romani sint plecati pe-afara, o alta parte stau ca oaia la taiere ,inconstienta sau indiferenta…
  cei citiva ,prea putini,ies in strada si se aleg cu pulanele jandarmilor pe spinare cu amenzi si procese aberante…cine sa faca jertfa de care zici?

  Tot gindindu-ma la solutii imi trecuse la un moment dat prin cap o idee: din cei putini sa se organizeze un nucleu care sa ia legatura cu rusii si sa le zica asa : mai rusilor voua nu va plac americanii … si nici noua nu ne plac ;va propunem un tirg: ia ajutati-ne sa scapam de paduchii riiosi care conduc romania si noi va promitem ca va scapam de americani ;nici o baza militara americana si nici o sonda de-a lor nu va mai pune talpa in romania;vrem sa fim suverani ,independeti sa nu ne futa nimeni in nici un fel….stim ca nu va convine si ca ati pune voi laba pe tot ce e in romania insa ia mai sugeti-o voi in alta parte ….voi ,scapati de americanii boriti ce va stau in coaste si noi scapam de paduchii care ne conduc si ne cistigam suveranitatea…ce zici rusule? Oricum UE va da o mare MUE …ia uite ce se intimpla in ucraina… iti convine rusule? Mai sint si americanii care se intind ca ciuma spre voi ( nu ca voi ati fi mai curati ) intr-un fel sau altul …deci rusule bate palma sau in curind dai de dracu ;amricanii si UE o sa iti vina de hac….

 3. sinergicus says:

  P.S. Nu stiu cit de adevarat o fi ce se spune de Epurescu insa mie fata omului nu imi inspira incredere deloc….

 4. ala says:

  Pai daca esti un futut de unicorn care nu crede-n oameni, asa cum te caracterizezi… oamenii de ce-ar crede in ce spui tu mai fututule?

 5. MR says:

  @ala
  Eu nu iti cer sa crezi in nimic. Ca nu suntem nici secta, nici biserica. Eu iti cer sa verifici niste fapte. Actiuni. Chestii concrete, nu vorbe, nu vrajeli. Iar de futut, fututa a fost mata, da se vede ca a futut-o un prost, de a scos capu in lume un dasta ca tine.

Leave a Reply