Basescu si Ponta au dat la 1 ianuarie 2014 un anunt public comun: Vindem Romania!

 

Romania-de-vanzare by Basescu si PontaAnunt public: Vand Romanie aproape noua, ieftin

Vând țară avariată, aproape 22 milioane locuitori, pe butuci, km. pătrați reali 238.391, ultimul proprietar: PCR.

Stare tehnică: are probleme cu alimentarea; o mică defecțiune la mecanismul de direcție, că nu ține linia dreaptă și merge cam înfrânată; cutia de viteze e blocată în marșarier; este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric: este fabricată acum 2.000 de ani, sub licență romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de niște ciobani, dar au mai călărit-o și alții. A fost reparată numai cu piese second-hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de niște nemți, Carol I și Ferdinand, dar apoi a încăput iarăși pe mâna unor idioți, care au băgat-o prin toate gropile.

Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparații capitale: în 1600, 1859 și 1918, dar a mai și pierdut o parte din piese.

Combinații: predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de miliarde de euro. Accept și variante de schimb cu o țară similară din Africa, oricât de mică ar fi, dar să funcționeze.

De ce o vând? Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum și nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult și, ca s-o repar, mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de țară, așa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez și o vând pe bucăți. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care se pricepe!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat cu toata seriozitatea!

Autor: Consumatorul.ro via Ziaristi Online

Cititi si: DE LA 1 IANUARIE 2014 VOM RAMANE FARA TARA

Romania de vanzare - pamant de vanzare - teren de vanzare pentru straini - land for sale - Google Earth

SUrsa: http://www.ziaristionline.ro