Romania-de-vanzare by Basescu si PontaAnunt public: Vand Romanie aproape noua, ieftin

Vnd ar avariat, aproape 22 milioane locuitori, pe butuci, km. ptrai reali 238.391, ultimul proprietar: PCR.

Stare tehnic: are probleme cu alimentarea; omic defeciune la mecanismul de direcie, c nu ine linia dreapt i merge cam nfrnat; cutia de viteze e blocat n mararier; este nmatriculat n Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lun.

Istoric: este fabricat acum 2.000 de ani, sub licen roman. A fost avariat n repetate rnduri. Primadat a fost condus de nite ciobani, dar au mai clrit-o i alii. A fost reparat numai cu piese second-hand, aduse de pe la turci. O perioad a fost condus bine de nite nemi, Carol I i Ferdinand, dar apoi a ncput iari pe mna unor idioi, care au bgat-o prin toate gropile.

Exteriorula fost vopsit n 1989, dar interiorul este nc plin de rugin. A mai avut cteva reparaii capitale: n 1600, 1859 i 1918, dar a mai i pierdut o parte din piese.

Combinaii: predau leasingul, mai sunt de plat la ea cteva zeci de miliarde de euro. Accept i variante de schimb cu o ar similar dinAfrica, orict de mic ar fi, dar s funcioneze.

De ce o vnd?Sincer s fiu, o vnd c m-a lsat n drum i nu m pricep la ea. Plus c mi consum cam mult i, ca s-o repar, m cost ct nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ar, aa c s o conduc cine s-o pricepe. Dac nu o vrea nimeni, o dezmembrez i o vnd pe buci. E pcat de ea, v spun.Sper s o ia cineva care se pricepe!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat cu toata seriozitatea!

Autor:Consumatorul.roviaZiaristi Online

Cititi si:DE LA 1 IANUARIE 2014 VOM RAMANE FARA TARA

Romania de vanzare - pamant de vanzare - teren de vanzare pentru straini - land for sale - Google Earth

SUrsa: http://www.ziaristionline.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares