Cum ne-am reprimit singuri la cursul de yoga :)

Întrucât atât eu cât și mai mulți prieteni care au plecat de la cursurile MISA iubim yoga, ne-am reprimit singuri la cursurile noastre de yoga.

Am început să ne întâlnim săptămânal, în week-end și să practicăm fericiți yoga, fără discriminări, fară taxe, fără legitimații, fără caiet de prezență (nu lipsește nimeni !), fără să trebuiască să așteptăm aprobări “venite de sus”, din mijloc sau din lateral.

Ne simțim foarte bine și ne bucurăm de valoarea sistemului yoga. Practicăm ceea ce am învățat la curs, hatha yoga, pranayama și meditații. Ex. azi am făcut meditație cu Starea de Eliberare prin Miracol Divin și am perceput Grația Divină că a coborât peste noi (fără legitimație de spirală !).

Mulțumim lui Dumnezeu că ne asigură susținerea Lui și nu le lasă la cheremul “grației” unora sau altora.

 Recomandăm tuturor celor care ați părăsit cursurile de yoga de la MISA să practicați yoga în continuare, că merită !

Este minunat cum te simți după o ședință de asane, starea de ușurință fizică, de echilibru psihic și mental precum și starea de fericire naturală pe care o resimți în mod firesc după o astfel de ședință.

Pentru toate aceste lucruri minunate, este firesc să îi mulțumim lui Gregorian Bivolaru, fără de care noi nu le-am fi învățat în anii 1990, când nu existau alte alternative în România. Pentru alte aspecte însă, mă abțin… la mulțumiri.

Un an nou fericit tuturor și “POFTĂ BUNĂ” la yoga !

Mihai RAPCEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *