ntruct att eu ct și mai mulți prieteni care au plecat de la cursurile MISA iubim yoga, ne-am reprimit singuri la cursurile noastre de yoga.

Am nceput s ne ntlnim sptmnal, n week-end și s practicm fericiți yoga, fr discriminri, far taxe, fr legitimații, fr caiet de prezenț (nu lipsește nimeni !), fr s trebuiasc s așteptm aprobri “venite de sus”, din mijloc sau din lateral.

Ne simțim foarte bine și ne bucurm de valoarea sistemului yoga. Practicm ceea ce am nvțat la curs, hatha yoga, pranayama și meditații. Ex. azi am fcut meditație cu Starea de Eliberare prin Miracol Divin și am perceput Grația Divin c a cobort peste noi (fr legitimație de spiral !).

Mulțumim lui Dumnezeu c ne asigur susținerea Lui și nu le las la cheremul “grației” unora sau altora.

Recomandm tuturor celor care ați prsit cursurile de yoga de la MISA s practicați yoga n continuare, c merit !

Este minunat cum te simți dup o ședinț de asane, starea de ușurinț fizic, de echilibru psihic și mental precum și starea de fericire natural pe care o resimți n mod firesc dup o astfel de ședinț.

Pentru toate aceste lucruri minunate, este firesc s i mulțumim lui Gregorian Bivolaru, fr de care noi nu le-am fi nvțat n anii 1990, cnd nu existau alte alternative n Romnia. Pentru alte aspecte ns, m abțin… la mulțumiri.

Un an nou fericit tuturor și “POFT BUN” la yoga !

Mihai RAPCEA

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares