Feed on
Posts
Comments

Întrucât atât eu cât și mai mulți prieteni care au plecat de la cursurile MISA iubim yoga, ne-am reprimit singuri la cursurile noastre de yoga.

Am început să ne întâlnim săptămânal, în week-end și să practicăm fericiți yoga, fără discriminări, fară taxe, fără legitimații, fără caiet de prezență (nu lipsește nimeni !), fără să trebuiască să așteptăm aprobări “venite de sus”, din mijloc sau din lateral.

Ne simțim foarte bine și ne bucurăm de valoarea sistemului yoga. Practicăm ceea ce am învățat la curs, hatha yoga, pranayama și meditații. Ex. azi am făcut meditație cu Starea de Eliberare prin Miracol Divin și am perceput Grația Divină că a coborât peste noi (fără legitimație de spirală !).

Mulțumim lui Dumnezeu că ne asigură susținerea Lui și nu le lasă la cheremul “grației” unora sau altora.

 Recomandăm tuturor celor care ați părăsit cursurile de yoga de la MISA să practicați yoga în continuare, că merită !

Este minunat cum te simți după o ședință de asane, starea de ușurință fizică, de echilibru psihic și mental precum și starea de fericire naturală pe care o resimți în mod firesc după o astfel de ședință.

Pentru toate aceste lucruri minunate, este firesc să îi mulțumim lui Gregorian Bivolaru, fără de care noi nu le-am fi învățat în anii 1990, când nu existau alte alternative în România. Pentru alte aspecte însă, mă abțin… la mulțumiri.

Un an nou fericit tuturor și “POFTĂ BUNĂ” la yoga !

Mihai RAPCEA

loading...

9 Responses to “Cum ne-am reprimit singuri la cursul de yoga :)”

 1. Intenselight says:

  Daca G. Bivolaru preda la cursul lui doar yoga (chiar daca aceasta e copiata cuvant cu cuvant din Lysbeth, Satyananda, Danielou, etc) nimeni nu avea nimic cu el, si oamenii ar fi facut in continuare hatha yoga la Misa. Insa a preferat sa faca pornografie, video-chat, etc, si nu yoga. Asta e problema.
  Astfel ca oamenii au ajuns sa se intalneasca si sa faca yoga la casa unuia sau a altuia, pentru a putea sa faca doar yoga, fara alte “adaosuri” Bivolariene.

  Felicitari pentru faptul ca v-ati mobilizat in acest fel! Deci se poate si fara Misa!

 2. Django says:

  Felicitari! Si eu fac yoga (aproape) zilnic, desi nu mai sunt in tara si nici la curs. Deci iata!

 3. ashramistu says:

  Cum adica sa faci yoga inafara cursului MISA ? Este o blasfemie la fel de mare ca a spune ca il poti gasi pe Dumnezeu inafara Bisericii, la crestini. O sa va arda pe rug in public, pe yogaesoteric :)))

 4. step one says:

  Deci v-ati auto-reprimit singuri…Dar simtiti energiile fara sa platiti taxa?Nu va ganditi oare ca pot aparea revelatii noi,de pe youtube sau altele si le veti pierde doar pentru ca nu stati in copaie cu ceilalti?

 5. Z says:

  Ba chiar ati putea sa cititi textele-sursa in original (Lysbeth, Satyananda, Danielou), vorba lui Intenselight, sa le comparati cu ce s-a predat
  sau sa vedeti din cind in cind niste initiati autentici, chiar si de pe youtube.
  Si discutiile sint f. utile.

 6. vasukona says:

  Salutare si An Nou Fericit tuturor.

  As avea o rugaminte la cei care cunosc foarte bine limba engleza.

  Vreau sa realizez traducerea unui film documentar despre Budismul Tibetan in occident si intampin dificultati in sensul ca, in anumite locuri, nu inteleg prea bine ceea ce spun cei intervievati.

  Daca este cineva interesat sa ma ajute in realizarea respectivei traduceri, il rog sa ma contacteze la adresa: artisanicview_at_gmail.com.

  “_at_” se inlocuieste cu “@”.

 7. elia says:

  Unde se desfasoara cursurile de yoga ? Multumesc

 8. DORIN says:

  Tot un jegos ai ramas BIVOLARULE..un nigger retardat de la lovitura primita in capatana.Mai bine crapai dracului cu invidia ta cu tot.Dar poate nu e tarziu.Oricum toata lumea vede ca ai ramas cealapadiu.Probabil pastilele pe care le inghiti nu-ti fac bine…deja ai privirea cam shashie.Stai linistit ca mai sunt care inca te blesteama BIVOLARULE si a doua oara fi sigur ca nu mai scapi.d-zeu ti-a dat o sansa ca sa te indrepti.Data viitoare cred ca nu prea o sa mai aiba ce culege din tine…o sa te adune cu patura

 9. DORIN says:

  Cand sobolanii cu chip de om la MISA mananca felii din viata noastra..

Leave a Reply