O feti de la o coal din Sussex, Marea Britanie, a fcut un test tiinific pentru a demonstra c microundele nu sunt sntoase. Testul su este extrem de simplu.

Ea a fiert ap ntr-un ibric pe aragaz, dar i ntr-un recipient la microunde. Dup ce s-a rcit apa, ea a folosit-o pentru a uda dou plante identice i pentru a vedea dac exist vreo diferen ntre apa fiart normal i cea fiart la microunde. Fetia s-a gndit c structura sau energia apei ar putea fi compromis de microunde.

Spre marea surprinde a tuturor,planta udat cu apa fiart la microunde a murit n doar nou zile, n timp ce planta fiart cu ap normal s-a dezvoltat frumos. Experimentul a fost repetat de colegii ei i a avut aceleai rezultate.

Se tie de civa ani cproblema microundelor nu este legat de radiaii i de felul n care corup ADN-ul din mncare, astfel nct corpul uman nu l mai recunoate.

Microundele nu funcioneaz diferit asupra altor alimente. Orice pui la microunde sufer acelai proces distructiv.Microundele agit moleculele pentru a se mica din ce n ce mai repede. Aceast micare provoac friciune, care stric structura original a substanei – vitaminele sunt distruse, precum i mineralele i proteinele, genernd un compus nou, denumit radiolitic, ce nu se afl n mod natural n natur.

Corpul uman se va nfura n celule de grsime pentru a se proteja de mncarea “moart” sau o elimin foarte repede.

Iat principalele motive pentru care s nu mai foloseti microundele, potrivit cercettorului William P. Kopp:

1. Mncnd n mod constantmncare nclzit la microunde cauzeaz daune cerebrale pe termen lung,ntruct duce la “scurt-circuite” ale impulsurilor electrice n creier.

2.Corpul uman nu poate metaboliza compuii aprui n urma procesrii mncrii la microunde.

3. Producia de hormoni feminini i masculini este alteratde mncarea nclzit la microunde.

4.Efectele compuilor creai n urma procesrii mncrii la microunde sunt de lung durat sau chiar permanenten corpul uman.

5.Mineralele, vitaminele i toi nutrienii din mncarea de la microunde sunt alterai, aa c oamenii nu mai beneficiaz de o hrnire corespunztoare.

6.Mineralele din legume sunt transformate n radicali liber canceroin timpul procesrii la microunde.

7. Mncarea la microunde poate cauzatumori canceroase la stomac i la intestine.

8. Mncarea la microunde poate cuzacreterea numrului de celule canceroase n sngele uman,dac este consumat timp ndelungat.

9. Consumul constant al mncrii la microunde cauzeaz deficiene ale sistemului imunitar.

10. Mncarea la microunde duce lapierderi ale memoriei, instabilitate emoional i scderea inteligenei.

sursa: ph-online.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *