Feed on
Posts
Comments

O fetiță de la o școală din Sussex, Marea Britanie, a făcut un test științific pentru a demonstra că microundele nu sunt sănătoase. Testul său este extrem de simplu.

Ea a fiert apă într-un ibric pe aragaz, dar și într-un recipient la microunde. După ce s-a răcit apa, ea a folosit-o pentru a uda două plante identice și pentru a vedea dacă există vreo diferență între apa fiartă normal și cea fiartă la microunde. Fetița s-a gândit că structura sau energia apei ar putea fi compromisă de microunde.

Spre marea surprinde a tuturor, planta udată cu apa fiartă la microunde a murit în doar nouă zile, în timp ce planta fiartă cu apă normală s-a dezvoltat frumos. Experimentul a fost repetat de colegii ei și a avut aceleași rezultate.

Se știe de câțiva ani că problema microundelor nu este legată de radiații și de felul în care corup ADN-ul din mâncare, astfel încât corpul uman nu îl mai recunoaște.

Microundele nu funcționează diferit asupra altor alimente. Orice pui la microunde suferă același proces distructiv. Microundele agită moleculele pentru a se mișca din ce în ce mai repede. Această mișcare provoacă fricțiune, care strică structura originală a substanței – vitaminele sunt distruse, precum și mineralele și proteinele, generând un compus nou, denumit radiolitic, ce nu se află în mod natural în natură.

Corpul uman se va înfășura în celule de grăsime pentru a se proteja de mâncarea “moartă” sau o elimină foarte repede.

Iată principalele motive pentru care să nu mai folosești microundele, potrivit cercetătorului William P. Kopp:

1. Mâncând în mod constant mâncare încălzită la microunde cauzează daune cerebrale pe termen lung, întrucât duce la “scurt-circuite” ale impulsurilor electrice în creier.

2. Corpul uman nu poate metaboliza compușii apăruți în urma procesării mâncării la microunde.

3. Producția de hormoni feminini și masculini este alterată de mâncarea încălzită la microunde.

4. Efectele compușilor creați în urma procesării mâncării la microunde sunt de lungă durată sau chiar permanente în corpul uman.

5. Mineralele, vitaminele și toți nutrienții din mâncarea de la microunde sunt alterați, așa că oamenii nu mai beneficiază de o hrănire corespunzătoare.

6. Mineralele din legume sunt transformate în radicali liber canceroși în timpul procesării la microunde.

7. Mâncarea la microunde poate cauza tumori canceroase la stomac și la intestine.

8. Mâncarea la microunde poate cuza creșterea numărului de celule canceroase în sângele uman, dacă este consumată timp îndelungat.

9. Consumul constant al mâncării la microunde cauzează deficiențe ale sistemului imunitar.

10. Mâncarea la microunde duce la pierderi ale memoriei, instabilitate emoțională și scăderea inteligenței.

sursa: ph-online.ro

loading...

11 Responses to “De ce nu o să mai vrei să folosești microundele: Testul simplu al unei fetițe de la școală”

 1. EteFleosch says:

  Mda, mi-a placut si tin sa subliniez:
  în timp ce planta fiartă cu apă normală s-a dezvoltat frumos.

  Deci apa care a fost udata cu apa fiarta la microunde a murit, dar planta fiarta cu apa normala nu. Tare . Iaca maine ma mobilizez si fac si eu experimentul.
  Mai e ceva cititor de stiri de senzatie care se pune la udat plante cu apa fiarta la microunde? Nu de alta dar sa fie totusi loc de grafic.

 2. george baiatu says:

  De cand are mancarea adn? :)))

 3. zamolxe says:

  Păi dacă mănânci bolovani, nu are ADN. 😀

 4. zamolxe says:

  În rest, cam de când a apărut viața pe pămînt.

 5. zamolxe says:

  Dar povestea în sine e o aiureală totală. Pseudo-știință 100%.

 6. RAM says:

  hahahahahha :)))

 7. EteFleosch says:

  Pseudostiinta + se incepe cu o “demonstratie” dupa care ti se arunca pe gat o gramada de chestii nedovedite. Genial si deja clasic.

  Partea proasta nu sunt elementele ok, bune din poveste ci :
  – scepticul deja e sceptic, va arunca la gunoi povestea rapid
  – cel deschis fie va deveni un dobitoc crezand la orice/oricine fie incet incet va prinde samanta de scepticism

  Ei dupa cativa ani de mailuri de astea credine va aparea si mailul/articolul cu informatie valoroasa si atunci nici scepticul nici cel deschis nu va mai prelua informatia. Scepticul pentru ca asa e natura lui iar credulul alergand dupa n-spe mii de informatii nu va avea timp de alocat adevarului, decat prea putin si superficial, pentru ca va sari la alta stire.

 8. zamolxe says:

  EteFleosch,
  din nefericire ai foarte mare dreptate. În ziua de azi nu mai știi ce e adevăr și ce nu.
  Și cum lumea înghite toate prostiile în mare parte fără să le verifice, o situație gen „Băiatul care a strigat lupul!” e mai mult decât posibilă, chiar sigură.

  Eu nu m-aș mira, de exemplu, la un alien contact real, transmis pe la TV și din alea, să ajungă multă lume să schimbe canalu și să zică „iar povești cu extratereștrii ?!?!?!”
  Sau o fază din aceea ca prin filme în care îți bate alienu la ușă și tu urli la el „Dă bă jos masca, ai chef de glume?!?!?”

 9. RAM says:

  @Zamolxe: păi dacă apare pe youtube un video real cu big-foot, se vor grăbi alți douăzeci să ne intoxice cu fake-uri. Motivele sunt diverse. Unii sunt de la biroul de dezinformare publică, alții fac mișto, unii găsesc ocazia de-a vinde noul costum de gorilă care zăcea nevândut prin magazin, alții au nevoie să-și crească traficul pe site… si tot asa.

 10. zamolxe says:

  @RAM
  Da, ai dreptate…

Leave a Reply