O fetiță de la o școală din Sussex, Marea Britanie, a făcut un test științific pentru a demonstra că microundele nu sunt sănătoase. Testul său este extrem de simplu.

Ea a fiert apă într-un ibric pe aragaz, dar și într-un recipient la microunde. După ce s-a răcit apa, ea a folosit-o pentru a uda două plante identice și pentru a vedea dacă există vreo diferență între apa fiartă normal și cea fiartă la microunde. Fetița s-a gândit că structura sau energia apei ar putea fi compromisă de microunde.

Spre marea surprinde a tuturor, planta udată cu apa fiartă la microunde a murit în doar nouă zile, în timp ce planta fiartă cu apă normală s-a dezvoltat frumos. Experimentul a fost repetat de colegii ei și a avut aceleași rezultate.

Se știe de câțiva ani că problema microundelor nu este legată de radiații și de felul în care corup ADN-ul din mâncare, astfel încât corpul uman nu îl mai recunoaște.

Microundele nu funcționează diferit asupra altor alimente. Orice pui la microunde suferă același proces distructiv. Microundele agită moleculele pentru a se mișca din ce în ce mai repede. Această mișcare provoacă fricțiune, care strică structura originală a substanței – vitaminele sunt distruse, precum și mineralele și proteinele, generând un compus nou, denumit radiolitic, ce nu se află în mod natural în natură.

Corpul uman se va înfășura în celule de grăsime pentru a se proteja de mâncarea “moartă” sau o elimină foarte repede.

Iată principalele motive pentru care să nu mai folosești microundele, potrivit cercetătorului William P. Kopp:

1. Mâncând în mod constant mâncare încălzită la microunde cauzează daune cerebrale pe termen lung, întrucât duce la “scurt-circuite” ale impulsurilor electrice în creier.

2. Corpul uman nu poate metaboliza compușii apăruți în urma procesării mâncării la microunde.

3. Producția de hormoni feminini și masculini este alterată de mâncarea încălzită la microunde.

4. Efectele compușilor creați în urma procesării mâncării la microunde sunt de lungă durată sau chiar permanente în corpul uman.

5. Mineralele, vitaminele și toți nutrienții din mâncarea de la microunde sunt alterați, așa că oamenii nu mai beneficiază de o hrănire corespunzătoare.

6. Mineralele din legume sunt transformate în radicali liber canceroși în timpul procesării la microunde.

7. Mâncarea la microunde poate cauza tumori canceroase la stomac și la intestine.

8. Mâncarea la microunde poate cuza creșterea numărului de celule canceroase în sângele uman, dacă este consumată timp îndelungat.

9. Consumul constant al mâncării la microunde cauzează deficiențe ale sistemului imunitar.

10. Mâncarea la microunde duce la pierderi ale memoriei, instabilitate emoțională și scăderea inteligenței.

sursa: ph-online.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares