Iata ce aflam din articolulGay Jews have ‘higher souls’ than gentiles, says deputy minister:

Evreii homosexuali au “suflete mai mari” dect gentilii, spune ministrul adjunct

Habayit Hayehudi’s Rabbi Eli Ben Dahan spune despre cstoria ntre persoane de acelasi sex ca este interzis la fel ca si cstoria ntre evrei si gentili.

Homosexualii evrei au “suflete mai mari” dect gentilii, homosexuali sau nu, a declarat ministrul adjunct pentru servicii religioase cotidianului israelian Maariv, ntr-un articol publicat vineri.

Chiar si asa, el s-ar opune oricarui proiect de lege privind cstoria ntre persoane de acelasi sex, la fel cum s-ar opune cstoriei ntre un evreu si un gentil, a declarat rabinul Eli Ben Dahan, un membru al partidului de dreapta Habayit Hayehudi.

Cstoria ntre persoane de acelasi sex este “nenatural”, a adugat politicianul rabin, spunnd c “este firesc ca lumea sa vrea continuitate prin intermediul relațiilor dintre un brbat si o femeie.”

Ben Dahan a vorbit pe linia partidului su si Partidul Yesh Atid ajuns la un compromis, deschiznd calea pentru trecerea unui proiect de lege preliminar n Knesset,oferind facilitți fiscale pentru prinți de acelasi sex.

Acordul scris ntre cei doi parteneri de coaliție a fost ținut n secret, dar este de așteptat ca proiectul de lege va fi amnat și c creditele fiscale echivalente vor fi implementate prin regulamente ale Ministerului de Finante, mai degrab dect prin legislație.

Ben Dahan, care a fost absent de la votul din Knesset, a spus c nu vrea s persecute homosexualii, dar c opoziția lui pentru proiectul de lege provine din angajamentul su la natura evreiasc a Israelului.

“Trebuie s pstrez statul evreu. Lucrurile care contrazic valorile, cultura sau tradiția nu vor primi o ștampil de aprobare”, a spus el.

Tot Ben Dahan a declarat c “palestinienii nu sunt ființe umane, nu merit s triasc și nu sunt nimic altceva dect niște animale”

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *