Iata ce aflam din articolul†Gay Jews have ‘higher souls’ than gentiles, says deputy minister:

Evreii homosexuali au “suflete mai mari” dec‚t gentilii, spune ministrul adjunct

Habayit Hayehudi’s Rabbi Eli Ben Dahan spune despre c„s„toria Óntre persoane de acelasi sex ca este interzis„ la fel ca si c„s„toria Óntre evrei si gentili.

Homosexualii evrei au “suflete mai mari” dec‚t gentilii, homosexuali sau nu, a declarat ministrul adjunct pentru servicii religioase cotidianului israelian Maariv, Óntr-un articol publicat vineri.

Chiar si asa, el s-ar opune oricarui proiect de lege privind c„s„toria Óntre persoane de acelasi sex, la fel cum s-ar opune c„s„toriei Óntre un evreu si un gentil, a declarat rabinul Eli Ben Dahan, un membru al partidului de dreapta Habayit Hayehudi.

C„s„toria Óntre persoane de acelasi sex este “nenatural„”, a ad„ugat politicianul rabin, spun‚nd c„ “este firesc ca lumea sa vrea continuitate prin intermediul relațiilor dintre un b„rbat si o femeie.”

Ben Dahan a vorbit pe linia partidului s„u si Partidul Yesh Atid ajuns la un compromis, deschiz‚nd calea pentru trecerea unui proiect de lege preliminar Ón Knesset,†oferind facilit„ți fiscale pentru p„rinți de acelasi sex.

Acordul scris Óntre cei doi parteneri de coaliție a fost ținut Ón secret, dar este de așteptat ca proiectul de lege va fi am‚nat și c„ creditele fiscale echivalente vor fi implementate prin regulamente ale Ministerului de Finante, mai degrab„ dec‚t prin legislație.

Ben Dahan, care a fost absent de la votul din Knesset, a spus c„ nu vrea s„ persecute homosexualii, dar c„ opoziția lui pentru proiectul de lege provine din angajamentul s„u la natura evreiasc„ a Israelului.

“Trebuie s„ p„strez statul evreu. Lucrurile care contrazic valorile, cultura sau tradiția nu vor primi o ștampil„ de aprobare”, a spus el.

Tot Ben Dahan a declarat c„ “palestinienii nu sunt ființe umane, nu merit„ s„ tr„iasc„ și nu sunt nimic altceva dec‚t niște animale”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares