Marc 33 scrie ntr-un coment la o postare: “rapcea.ro e un rahat de blog, cerseste click-uri cu titluri senzationale. dintre toate blogurile de rahat din romania rapcea.ro e cel mai mare rahat.”

Evident, sunt dator cu o explicație ctre Marc. Da prietene, ai dreptate n anumite privințe. Rapcea.ro e un blog mare. Are n medie, pe zi, ntre 1000 și 1300 de vizitatoriu unici pe zi, iar uneori cnd bag ceva interesant, sare și la 4500 de unici pe zi.

trafic site rapcea.ro

ns, te contrazic la faza cu cerșeala de click-uri cu titluri senzaționale. Nu te cunosc personal, nu-mi amintesc s-ți fi “cerșit” ție sau altcuiva like-uri pe facebook, cum fac unii puștani care concureaz pe nu știu ce site pentru premii.

Eu personal nu folosesc facebook-ul nici ca s cștig bani, nici s agț femei. l folosesc doar ca mediu de propagare a ideilor mele, a chestiilor pe care eu le gsesc interesante și despre care consider c lumea trebuie s afle. Este – cu alte cuvinte, ocheanul prin care privesc eu lumea, lupa care mrește lucrurile interesante pentru mine. Iar cei pe care i am prieteni n list sunt – n marea lor majoritate – oameni care privesc lucrurile la fel – un gen de comunitate de interese și subiecte comune –i-am putea spune. Cci asta face facebookul pn la urm: arat și altora ce ți place sau ce te preocup.

Spre deosebire de facebok ns, siteul meu este proprietatea mea, domeniul meu. Aici eu controlez lucrurile, am o arhiv a postrilor, poți cuta chestii mai vechi. E mica mea memorie a preocuprilor mele. Pe care nu te oblig nimeni s intri – nafar de curiozitatea ta, cci nu s-a inventat nc ceva care s te OBLIGE s intri pe un site.

Traficul mare de vizitatori este dat de numrul mare de articole vechi care sunt indexate de google sau alte motoare de cutare, și care aduc oameni pe site n cutare de informații.

Profesia mea nu este de blogger sau ziarist mcar, ci de avocat. Din asta triesc. ns nu mi fac reclam pe site pe chestia asta, c nu am nevoie, am suficienți clienți, nu simt nevoia s fac publicitate – fapt pentru care nici n-am bgat reclame pe site.

Ideea de baz cu care am pornit acest site este aceea de a oferi un mediu de informare alternativ, unde oamenii s poat gsi și chestii despre care mass-media pe bani nu vorbește, din diferite interese. Cum ar fi tratamente naturiste, sau exploatarea gazelor de șist. Este normal s preiau articolele interesante ale unor oameni care gndesc la fel ca mine. Astfel, ajut ca informația s fie rspndit mai bine și astfel s consolidm o media alternativ la rahatul, ADEVRATUL RAHAT pe care ni-l servesc zi de zi jurnalele de știri și presa aservit puterii politice.

Iar faptul c ți-am permis s ți postezi comentariul tu de kkt la mine pe site corespunde unui alt principiu la care țin, enunțat de Voltaire: “Chiar dac nu sunt de acord cu ceea ce spui, voi apara pana la moarte dreptul tau de a o spune.

Mihai Rapcea

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares