O societate fara copii: ne asteapta catastrofa demografica

O lungă perioadă de timp a fost prezisă o suprapopulare la nivel mondial care justifica toate teoriile absurde ale lui Thomas Malthus. Însă în Europa, în America de Nord, în Japonia și chiar în majoritatea țărilor din Orient, rata fertilității nu încetează să scadă într-un mod din ce în ce mai alarmant.

criza demografica

În 1979, rata medie a fertilității mondiale era de 6 copii pe familie. Potrivit ONU, aflat în fruntea campaniilor de „reglementare a populației globale, această rată mondială s-a redus în prezent la 2,36 copii la fiecare femeie. Europa și America de Nord au o rată de fertilitate sub 2,1 copii pe familie, acesta fiind indicele care constituie rata necesară de menținere a populației la același nivel.

Constatarea este impresionantă: „Astăzi, doar 3% din populația pământului trăiește într-o țară unde fertilitatea nu scade”, explică Jonathan V. Last, jurnalist la Wall Street Journal și autorul cărții: La ce să ne așteptăm când nimeni nu mai așteaptă un copil: catastrofa demografică americană care ne paște.

Pentru ONU și alte organizații mondiale, soluția este simplă: mai multă contracepție și avorturi și creșterea imigrației pentru a compensa lipsa – un sistem halucinant și suicidar.

Mai mult decât atât, se observă că în urma imigrării, soluție salutată de demografii americani, mai mult îngrijorați de cifre decât de identitate, femeile venite începeau să-și reducă la rândul lor fertilitatea, mimând obișnuințele localnicilor.

Colapsul demografic se manifestă foarte mult în Japonia. Astfel, în 2006, ultimii 8 locuitori din Ogama și-au vândut satul la o întreprindere pentru ca aceasta să-l transforme într-un loc pentru colectarea gunoiului. În Țara Soarelui Răsare se vorbește tot mai mult de «parasaito shinguru» – celibatarii paraziți, adică femeile active care deja au absolvit universități și care trăiesc încă cu părinții, pentru a putea cheltui mai mulți bani pe haine și accesorii de modă. Pentru a compensa într-un fel lipsa copiilor, ultima modă în rândul japonezilor este de a îmbrăca câinii ca pe bebeluși și de a-i plimba în cărucior. Trebuie evidențiată și piața de copii-roboți a căror trăsături și atitudini sunt îngrijorătoare.

Oriunde în lume, femeile aleg să facă mai puțini copii. Această politică a copilului unic, pe care statul Chinez a impus-o cetățenilor săi, este aplicată voluntar de către popoarele Europei și Americii de Nord…

Margaret Sanger, pionieră a planificării familiale, care blestema fertilitatea fără sens a claselor populare, ar putea celebra absurda victorie: pe aproape toate continentele și în toate mediile sociale, femeia modernă refuză să mai dea viață, conducând societatea la declin.

De Medias Press via Știri pentru viață

Poporul roman este pe cale de DISPARITIE conform cercetarilor sociologice

pe cale de disparitieDe ani de zile scriu editoriale că România este pe cale de dispariție din punct de vedere etnic. Cei doi factori ai comprimării poporului român până la dispariție sunt următoarele: natalitatea scăzută la extrem și emigrația economică.

Noi cercetări scot în evidență dispariția poporului român în viitorii ani, fără ca clasa politică, guvernanții sau elita intelectuală a țării să facă nimic ca să prevină dezastrul demografic. Situația dezastruoasă a demografiei românești e acceptată cu o senitate guvernamentală și socială sub forma unei schizofrenii senile. În mod oficial, anul care abia s-a încheiat a avut cele mai puține nașteri de când s-a înființat România ca stat modern. Nici pentru anul 2014 sociologii nu au sperante mai mari si se asteapta la al 22-lea an consecutiv de scadere demografica. La fiecare doua minute si 15 secunde, un locuitor al tarii noastre moare. Și deși declinul demografic este așteptat ca o certitudine și în 2014, se pare ca speranta de viata va creste totusi anul acesta cu trei-patru luni.

“O societate nu poate sa se dezvolte nici datorita drumurilor, nici datorita canalizarii, nici datorita achitiei de bunuri, se dezvolta doar prin copii, prin volumul populatiei, prin forta de munca. Romania pierde in fiecare an un oras de dimensiuni medii, de 30.000 de locuitori”, a declarat Ana Bulai, sociolog. Potrivit specialistilor, daca ritmul se mentine, in 15 ani, populatia Romaniei va ajunge la nivelul din 1946, adica la 16 milioane.

Din datele furnizate de Institutul National de Statistica reiese ca, in 2014, va fi o inmormantare la fiecare doua minute, o nunta la fiecare 4 minute si 15 secunde si un divort la fiecare 15 minute si 45 de secunde. Natalitatea la țigani, de 2,5 ori mai mare decat la români.

“Având în vedere că rata divorțurilor intr-adevar a crescut, foarte multe femei nu se mai bazeaza pe partener sau pe familie atunci cand vine vorba de un copil și doresc ele sa aiba puterea financiara si capacitatea de a îngriji acel copil”, a declarat Bogdana Bursuc, psiholog.

Potrivit cifrelor, în 2014, din trei gravide, doua vor naste si una va avorta, astfel încât, conform statisticii din România, va fi o naștere la fiecare 2 minute si 40 de secunde și un avort la fiecare 5 minute și 15 secunde. “Copilul este o sursa de saracie in societatea modernă. În România, într-o foarte mare măsură atâta vreme cât un copil te costă pe an mai mult decât bugetul mediu al familiei. Pentru o familie, ca să aibă o decizie rațională, trebuie să aibă un venit mult peste mediu, dublu peste mediu”, a declarat sociologul Ana Bulai.

Vinovații principali sunt guvernele post-decembriste, care nu au dus o politică de încurajare a natalității.Niciun guvern nu a venit cu un pachet de măsuri de a încuraja ca familiile de români să procreeze prunci. Alocația pentru un copil este derizorie, iar îndemnizațiile de mame au fost tăiate pentru a se da banii la clientela politică flămândă și coruptă. Toate guvernele nu au luat măsuri economice pentru reducerea șomajului, dezvoltarea industrială și înființarea de noi locuri de muncă pentru a se reduce emigrația economică care a dus la dispariția a trei milioane de români după 1990 peste granițe, lovind brutal piața muncii și consumul. S-a dovedit că o țară care are o demografie negativă, simultan va avea și o scădere a economiei, cum e România. Țările cu creștere demografică ca Brazilia, Australia, India, China, Rusia sau Canada au indubitabil și creștere economică.

Președintele rus Vladimir Putin și-a dat seama de acest lucru și a încurajat printr-un pachet legislativ și economic ca rușii să procreeze. Astfel, Rusia, după 20 de ani, are un spor demografic pozitiv ce a dus la o creștere a economiei. În schimb în România clasa politică coruptă și guvernanții nu au nicio viziune economică și socială, văzându-și strict interesele mercantile de îmbogățire imediată în dauna poporului. De 20 de ani niciun deputat sau senator român nu a venit în parlament cu un pachet legislativ de încurajare a natalității românilor pentru a nu dispărea ca popor în următorii 50 de ani, locul României să nu fie înlocuit de Rromânia, iar țiganii să fie etnici majoritari. Pe de altă parte o vină substanțială o au și românii însăși, nu numai guvernanții venali, pentru că, deși numeroase familii au confortul cuvenit, nu fac mai mult de un copil. În loc să facă copii românii preferă o mobilă sau un televizor nou în casă și o excursie la plaja mărilor calde. Un confort material egoist caracterizează numeroase familii de români, care în egocentrismul lor nu renunță la beneficiile unei vieți îmbelșugate și cu numeroase călătorii, pe care venirea unui copil pe lume l-ar atenua sau incomoda. Și BOR greșește că nu obligă familiile de preoți ortodocși să fie un exemplu creștin pentru enoriași, să procreeze doi-trei copii, ci mai nou preotesele pentru a trăi bine, în lux și fără griji, nu nasc mai mult de un copil. Patriarhia are mijloacele administrative legale ca măcar familiile de preoți să fie un exemplu de creștere a natalității românilor. Dacă nu se i-au urgent măsuri pe cale guvernamentală, parlamentară și religioasă pentru revenirea sporului pozitiv al natalității, poporul român va dispărea de pe harta Europei în circa 50 de ani, conform cercetărilor sociologice. 

De Ionuț Țene – NapocaNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *