Materialul publicat recent n Curentul despre intenția lui Voiculescu de a-i nhța partidul lui Dan Diaconescu prin agenta sa, Liliana Minc a strnit agitație n anumite zone politice. Pentru completare adaugm nc cteva date, cu mențiunea c deja n interiorul partidului lui Diaconescu au nceput s se miște agentura instalat din timp. Minc nu este singurul pion al lui Felix, n partidul fostului angajat al lui Voiculescu, Dan Diaconescu .

Slujnica servil a lui Voiculescu, Liliana Minc. fosta angajat de la sculrie, la „Steaua Roșie“ din București, este o scul mai la vedere a turntorului abject, care are șanse s intre curnd la prnaie. Potrivit informațiilor noastre, n PPDD au fost infiltrați cel puțin șase „agenți“ ai lui Felix, la diferite nivele de decizie, cu scopul clar de a pune mna pe partidul ridicat de Dan Diaconescu, partid care are n continuare, n sondaje scoruri la care PC -ul lui Voiculescu nici nu viseaz. Cu un scor de 6-7%, PPDD ar putea trimite chiar și 3 europarlamentari la Bruxelles, dac lum n calcul și redistribuirea.

n acest context, preluarea partidului de ctre Felix &co are un obiectiv precis – europarlamentarele de la anul, deoarece Voiculescu ar putea scpa de aruncarea dup gratii dac izbutește s devin europarlamentar. Procedura de trimitere la pușcrie a unui europarlamentar este complicat și Voiculescu vrea s cștige timp, cu speranța c Bsescu are vreun accident și poate astfel scap de nchisoare.
Cum Bsescu este foarte bine pzit de niște cadre extrem de competente, șansa unui accident care s-l favorizeze pe Dan Voiculescu este destul de mic. Cu disperare, Felix și caut ci de scpare iar varianta ocuprii unui scaun politic este cea mai la ndemn.
Dup ce l-a tocat pe Ponta pentru c nu i-a rezolvat problema cu pușcria, dup ce s-a rcit cu Antonescu, marioneta sa preferat care ns a nceput s dea semne de independenț, șansele lui Voiculescu de a fi pus pe vreo list de partid n vederea europarlamentarelor sunt nule. Niciodat așa zisul partid al lui Voiculescu nu a depșit infimul procent de 2 la sut. Singura arm politic a lui Voiculescu a fost Trustul de pres, bta mediatic creat cu suportul cadrelor securitții și a unor pseudo-jurnaliști, deveniți umile slugi ale turntorului infractor.
n plus, Voiculescu arde și de dorința de a se rzbuna pe fostul su angajat, Dan Diaconescu, care l-a ridiculizat ndelung, la scar național, povestind ce josnic caracter are turntorul, „profesor“ n ale obscenitții și ticloșiei, unul dintre cele mai detestabile personaje politice, ntruchiparea komisarului politic mbtrnit n rele. Ticloșia, nesimțirea, subcultura și minciuna constituie buchetul, savoarea specific a profesorului n ale turntoriei Voiculescu, un veritabil exemplu al imposturii.
Diaconescu a povestit n stilul su inimitabil c Voiculescu i-a cerut s-i restituie aparatul video („mi-a trimis și seria video-ului fcut cadou“), mașina – o Dacie galben, dar și mobila pe care i-o druise de ziua lui, cnd și-a luat primul apartament. Mai mult tot Diaconescu a dat n vileag și una dintre schemele pe care mizeaz Voiculescu, dezvluind la o televiziune c intenția lui Dan Voiculescu este de a-l propune ca și candidat la prezidențiale din partea Partidului Conservator pe… Mihai Gdea, directorul Antenei 3. „Fr Antena 3, USL nu avea nicio șans s cștige alegerile. Totul a fost de fapt un rzboi ntre Antena 3 și celelalte televiziuni. Acum pisicuțul Ponta a srit la beregata motanului Felix și are mari șanse s-l nving. Ponta ncearc acum o mișcare de a-l anihila pe Crin, care vrea scaunul de la Cotroceni. E un rzboi clar pe faț Ponta – Voiculescu. V dau eu scris c Voiculescu l va mpinge la președinție ca și candidat unic din partea Partidului Conservator pe Mihai Gdea“, a spus Dan Diaconescu.

„Voiculescu – piatr de moar la piciorul USL“

n plus, a mai adugat cu alt ocazie Dan Diaconescu, Voiculescu este un fel de piatr de moar la piciorul USL, enervndu-l la maximum pe fostul su șef. Comentnd condamnarea lui Dan Voiculescu la cinci ani de nchisoare cu executare, decis de magistrații Tribunalului București, Diaconescu a declarat, ntr-o intervenție TV: „Nu este o condamnare a lui Voiculescu, ci o condamnare a USL-ului. Nu trebuie sa uitam nicio clipa cnd vorbim de Voiculescu ca el este fondatorul USL-ului. El a aprut si a spus ca va face acest USL. Problema suprema este a celor doi lideri importanți a Romniei. ntr-un fel aceasta li se adreseaz“.
Și unul dintre apropiații lui Diaconescu, liderul deputaților PP-DD, avocatul Daniel Fenechiu, care a luptat dur n campania electoral mpotriva oamenilor lui Voiculescu, a comentat condamnarea lui Dan Voiculescu, adugnd: „Acest dosar a durat foarte mult. Deci foarte multe dintre discuțiile de pe marginea acestui dosar țin de faptul ca a fost depșit un termen rezonabil de soluționare a acestui dosar, motiv pentru care speculațiile nu pot sa nu existe. Nu am nicio ndoial ca si strategia domnului Voiculescu pe care eu nu o condamn, ca avocat o nțeleg, tine de o tergiversare cat mai serioasa. Eu nu cred ca un judector poate sa condamne un om nevinovat la cinci ani de nchisoare ntr-un dosar de asemenea amploare“, a afirmat Daniel Fenechiu.
Declarațiile lui Diaconescu și ale apropiaților si la adresa sa l-au umplut de spume pe demonicul Sauron, un sinistru vrjitor al Lumii ntunecate a politicii romnești, invadat de lighioane puchinoase crescute n pulpana lui Ilici, alt vrjitor demonic, un fel de Sauron din a crui coasta gangrenoas și buboas au ieșit toți ipochimenii politichiei dmbovițene.
Ne amintim stratagemele lui Voiculescu, cruia i-a fost team c n data de 29 iunie, ziua n care trebuia s se judece, dup zeci de amnri, la nalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), ultimul termen al procesului, va urma un verdict neconvenabil pentru el: 13 ani de pușcrie. Așa c urgent Dan Voiculescu s-a dezbrcat de calitatea de senator, un tertip ieftin, dup care a cerut strmutarea procesului, la Tribunalul București, nemaifiind judecat de magistrații de la ICCJ. Marele mogul s-a prefcut c nu mai este un mare ștab, un nalt demnitar, ci un simplu cetțean al țrii, un amrt din popor. Dac nalta Curte ar fi dat un verdict, Voiculescu ar fi avut dreptul la recurs, putnd merge la completul de cinci judectori. Complet care l-a nfundat și pe Adrian Nstase. Proceduri tipice mafioților, prin care personaje politice corupte au tot evitat pedeapsa pentru faptele lor. Pn una alta verdictul Tribunalului rmne o piatr de hotar pentru Justiția romneasc. Condamnarea lui Voiculescu reprezint un semnal pentru haitele de securiști care care au reprezentat rul absolut. Fosta Securitate a fost cea mai trdtoare instituție, cea mai parazita dintre toate instituțiile „statului“, o malefic concentrare de ticloși de cea mai joas speț. Profitnd de informațiile culese din viețile oamenilor, profitnd de avantajul accesului la bani și resurse, un grup de aproximativ 3000 de securiști de frunte, organizat militar și ierarhic a pus mna pe tot imediat dup uciderea lui Ceaușescu, au jefuit sistematic toat averea strns prin munca de salahori a romnilor n cteva generații. O uriaș caracatiț care a sufocat economia romneasc, cu sprijinul lui Ion Iliescu, Nasul Mafiei care a devalizat Romnia. Parazitarea avuției naționale construit de milioane de romani n trei generații de munc cumplit, sub regimul comunist a dus la transferul n ghearele celor 3000 de securiști, al cror lider a fost Voiculescu, a celei mai mari prți a acestei averi.
Restul a fost mprțit de hait securiștilor cu inamicii, cu cei pe care i supravegheau nainte de ’89. mpreun Securitatea trdtoare și dușmanii Romniei au participat la demnatelarea industriei, nstrinarea sau distrugerea ramurilor industriale, lichidarea agriculturii, anihilarea marilor bresle inginerești și muncitorești.
Pedeapsa, venit att de trziu are nu doar o valoare simbolic. Voiculescu va face orice pentru a scpa iar la cși bani are poate cumpra om cu om tot partidul lui Diaconescu. Vom vedea curnd cu ce mijloace va reuși, dac va reuși, Dan Diaconescu s se apere de atacul lui Voiculescu, mai ales c și pe el l așteapt curnd o sentinț.

George RonceaCurentul

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *