Citesc azi pe blogul lui SACCSIV și nu-mi vine s cred. Respectivul și arog “meritul” de a-i fi “avertizat” pe cei de la Petru Vod despre “rtcirea mea yoghin” – acesta fiind de fapt motivul pentru care nu am fost primit la sfatul “ortodocșilor”.

Ce m frapeaz este faptul c din articolul lui SACCSIV rzbate ideea insidioas c eu urma s fiu la acea ntlnire nu doar n calitate de simplu invitat (cum de altfel se ntmplase, cci nu am venit de capul meu, ci la invitația Printelui Justin), ci ca “avocat al mișcrii anti-cip de la Petru Vod” – motiv legitim și suficient pentru “fratele” Vasile – s m denigreze (n lipsa mea la discuții, evident !), n fața tuturor celorlalți participanți la ntlnire.

E drept, eu formulasem primele contestații n instanț (deci aveam meritul primului venit pe tema respectiv), ns nu n numele Mnstirii Petru Vod, ci n numele unor ONG-uri din București. Iar intenția mea era s prezint la acea ședinț o strategie juridic pentru blocarea/anularea n instanț a hotrrii de guvern care ne bga cipurile n pașapoarte și buletine, nicidecum s m proclam avocatul mnstirii.

Ca dovad a corectitudinii și sinceritții mele, precum și a faptului c nu am ascuns niciodat afilierea mea de la acea vreme cu MISA, venisem nsoțit de doi buni prieteni din MISA, oameni de acțiune și buni organizatori, dornici s ofere și ei cteva idei n campania ce trebuia s nceap.

Inițiativa lui SACCSIV a pus capt oricrei colaborri dintre mine și Mnstirea Petru Vod, iar aceast scindare a campaniei a dus la suspiciuni reciproce și n final la decredibilizare. Exacerbarea mesajului religios și n general toat aceast btaie n piept cu crmida ortodoxiei și spectrul lui 666 a ndeprtat de mișcarea anti-cip din 2009 (reunit sub denumirea de Coaliția mpotriva Statului Polițienesc) pe romnii sinceri și de bun credinț, care erau mai puțin religioși ns sensibili la argumentele de tip civic (dreptul la intimitate, urmrirea permanent, etc.)

Evident, la acel moment m-au trdat și frații Roncea (lucru pe care nu l-am uitat ! chiar dac l-am iertat), iar mai apoi și cei de la MISA.

ns, din cauza acestor habotnici, campania anti-cip din 2009 a eșuat lamentabil, cci nici ei singuri nu au fcut mare brnz, ns nici pe alții nu i-au lsat s fac, ndeprtnd lumea de mitingurile anti-cip prin șoprle și brfe pe la colțuri, de tipul (nu te duce frate, c nu avem binecuvntare pentru asta, sau – ia sunt yoghini, nu ortodocși, etc.)

Ești mulțumit, “frate” SACCSIV, de roadele amare ale “muncii” (brfei) tale !? Sper s ți priasc buletinul cu cip pe care l vei primi n aprilie, dac nu cei face și tu ca alții, care l schimb pe furiș nainte, ca s scape ei pentru nc cțiva ani… iar restul treaba lor.

Acum m uit pe blogul lui SACCSIV, al lui apologeticum și al celor de la deveghepatriei (mari admiratori ai “țarului” ortodoxiei de tip Stalinist – Vladimir Putin), și i vd ct de “uniți” sunt chiar și ntre ei, “ortodocșii”. Dac nu mai au pe yoghinul Rapcea pe care s arunce vina, se njur și se acuz ntre ei, chiar din aceeași mnstire.

Probabil cnd o s v dați seama c trufia și superioritatea voastr “ortodox” v-a pierdut, va fi prea trziu.

Cu compasiune,

Mihai Rapcea

Dumnezeu s se milostiveasc de noi toți !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *