Yogaesoteric.net – oficiosul MISA-ei – “cea mai mare școală de yoga din lume” – surclasată net la vizitatori de Rapcea.ro

Mereu mi-am dorit să aflu SECRETUL SECRETELOR, cel mai bine păzit secret al MISA: ce trafic are de fapt yogaesoteric. net, siteul oficial al Școlii de Yoga MISA.

yogaesoteric.net

 Pentru că respectivii administratori nu se grăbesc să facă publice aceste informații, am căutat pe platforma online zelist  în clasamentul siteurilor românești înregistrate acolo și yogaesoteric.net.

zelist

 Și, surpriză: cea mai mare școală de yoga de pe planetă are un trafic zilnic de câteva sute de accesări, aflat azi 16.01.2014 pe locul 2889, cu un punctaj de grafic de doar 0.40.

yogaesoteric

 Comparativ, blogul rapcea.ro se clasează tot azi în topul zelist pe locul 1130, cu un punctaj de 0.64, deci peste yogaesoteric.net.

rapcea

 În condițiile în care ieri (ca zi de referință pentru grafic) am avut un trafic de 1700 de vizitatori unici, făcând o medie, aproximez că yogaesoteric.net nu sare nici în visele ei cele mai tandre, de 6-700 de unici pe zi.

rapcea statcounter

 Cu asta, s-a mai năruit un mit pentru naivii cu accese de superioritate… galactică.

 La ce vipuri și cu ce pretenții ! se exhibă pe yogaesoteric de la “înălțimea” amvonului de mari maeștrii spirituali, lipsa traficului arată că nici măcar proprii cursanți – sătui de tonele de teorie – nu mai intră să citească polologhia înșirată pe zeci de pagini în articole docte însăilate din cărți copiate, dar fără viață.

 Deci, mai lăsați poveștile și treceți la făcut yoga, că lumea nu mai crede în vorbe și abureli savante, ci doar în realizări concrete. Fapte, nu vorbe !

 

Cu compasiune,

Mihai Rapcea

PS: am dat link pe poza siteului yogaesoteric.net, de pe poză, poate mai intră cineva de aici și le mai crește numărul de cititori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *