Mereu mi-am dorit s aflu SECRETUL SECRETELOR, cel mai bine pzit secret al MISA: ce trafic are de fapt yogaesoteric. net, siteul oficial al Școlii de Yoga MISA.

yogaesoteric.net

Pentru c respectivii administratori nu se grbesc s fac publice aceste informații, am cutat pe platforma online zelist n clasamentul siteurilor romnești nregistrate acolo și yogaesoteric.net.

zelist

Și, surpriz: cea mai mare școal de yoga de pe planet are un trafic zilnic de cteva sute de accesri, aflat azi 16.01.2014 pe locul 2889, cu un punctaj de grafic de doar 0.40.

yogaesoteric

Comparativ, blogul rapcea.ro se claseaz tot azi n topul zelist pe locul 1130, cu un punctaj de 0.64, deci peste yogaesoteric.net.

rapcea

n condițiile n care ieri (ca zi de referinț pentru grafic) am avut un trafic de 1700 de vizitatori unici, fcnd o medie, aproximez c yogaesoteric.net nu sare nici n visele ei cele mai tandre, de 6-700 de unici pe zi.

rapcea statcounter

Cu asta, s-a mai nruit un mit pentru naivii cu accese de superioritate… galactic.

La ce vipuri și cu ce pretenții ! se exhib pe yogaesoteric de la “nlțimea” amvonului de mari maeștrii spirituali, lipsa traficului arat c nici mcar proprii cursanți – stui de tonele de teorie – nu mai intr s citeasc polologhia nșirat pe zeci de pagini n articole docte nsilate din crți copiate, dar fr viaț.

Deci, mai lsați poveștile și treceți la fcut yoga, c lumea nu mai crede n vorbe și abureli savante, ci doar n realizri concrete. Fapte, nu vorbe !

Cu compasiune,

Mihai Rapcea

PS: am dat link pe poza siteului yogaesoteric.net, de pe poz, poate mai intr cineva de aici și le mai crește numrul de cititori

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer