Mereu mi-am dorit s„ aflu SECRETUL SECRETELOR, cel mai bine p„zit secret al MISA: ce trafic are de fapt yogaesoteric. net, siteul oficial al Școlii de Yoga MISA.

yogaesoteric.net

Pentru c„ respectivii administratori nu se gr„besc s„ fac„ publice aceste informații, am c„utat pe platforma online zelist† Ón clasamentul siteurilor rom‚nești Ónregistrate acolo și yogaesoteric.net.

zelist

Și, surpriz„: cea mai mare școal„ de yoga de pe planet„ are un trafic zilnic de c‚teva sute de acces„ri, aflat azi 16.01.2014 pe locul 2889, cu un punctaj de grafic de doar 0.40.

yogaesoteric

Comparativ, blogul rapcea.ro se claseaz„ tot azi Ón topul zelist pe locul 1130, cu un punctaj de 0.64, deci peste yogaesoteric.net.

rapcea

őn condițiile Ón care ieri (ca zi de referinț„ pentru grafic) am avut un trafic de 1700 de vizitatori unici, f„c‚nd o medie, aproximez c„ yogaesoteric.net nu sare nici Ón visele ei cele mai tandre, de 6-700 de unici pe zi.

rapcea statcounter

Cu asta, s-a mai n„ruit un mit pentru naivii cu accese de superioritate… galactic„.

La ce vipuri și cu ce pretenții ! se exhib„ pe yogaesoteric de la “Ón„lțimea” amvonului de mari maeștrii spirituali, lipsa traficului arat„ c„ nici m„car proprii cursanți – s„tui de tonele de teorie – nu mai intr„ s„ citeasc„ polologhia Ónșirat„ pe zeci de pagini Ón articole docte Óns„ilate din c„rți copiate, dar f„r„ viaț„.

Deci, mai l„sați poveștile și treceți la f„cut yoga, c„ lumea nu mai crede Ón vorbe și abureli savante, ci doar Ón realiz„ri concrete. Fapte, nu vorbe !

Cu compasiune,

Mihai Rapcea

PS: am dat link pe poza siteului yogaesoteric.net, de pe poz„, poate mai intr„ cineva de aici și le mai crește num„rul de cititori

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares