Feed on
Posts
Comments

Este în străinătate un bătrân, foarte iubit de păsărici, care a reușit să le dreseze de așa manieră încât să nu se teamă de mâini străine care le pot atinge sau chiar face rău. Bătrânul le trimite pe păsărici la alți oameni iar ele zboară iute iute și le ciugulesc acestora banii din palmă, după care se întorc iute la bătrânel, cu banii în cioc. El pune bănuțul adus de păsărică în buzunar, și îi oferă acesteia drept recompensă, cîteva frimituri, arătându-i cu degetul următoarea țintă unde trebuie să zboare ca să îi aducă bănuțul.

Ce păsărele inteligente – vor exclama unii ! Ce moș priceput – vor spune alții. Unii militanții pentru drepturile păsăricilor se vor simți lezați, acuzând pe bietul moș că se folosește de niște păsărici naive, exploatându-le, însă alți oameni, simpatizanți ai moșului, vor spune că nu e nimic rău în a dresa niște păsărele să îți aducă bani. Până la urmă, toată lumea are ceva de câștigat, nu ? Voi ce părere aveți ?

loading...

10 Responses to “Poveste cu un bătrân care trăiește de pe urma păsărelelor”

 1. mahapishu says:

  E Biv curat,le tine pasaricilor karma curata in schimbul unui banutz muncit!

 2. RAM says:

  Foarte tare! 🙂

 3. birdielover says:

  Este super tare! Dovada ca universul este holografic.Pasarelelor nu le este frica de vegetarieni.Filmul nu prezinta totusi si continuarea,initierea …Seara dupa stransul banilor…

 4. aleatorul says:

  Jur ca am crezut ca vorbesti de GB !!!
  Ma asteptam la un film cu shaktoze pe batz/bara :)))

 5. sinergicus says:

  Da ;mai stim si noi pe unii mutati oficial in Suedia si care practic locuiesc la Paris cu numele schimbat traind de pe urma pasaricilor ;se pare ca pasaricile sint o sursa de venit importanta in multe locuri de pe planeta ….

 6. vaporean says:

  Nesimtitul de GB,care tace si face,al doilea dupa Isus,nu trimite toate pasarelele sa aduca fosnitori.Pe unele le tine de curat…

 7. Saso says:

  he he… pentru ca GB este si pervers, chinezul asta nu s-a gandit sa le-o traga. Guru, se gandeste cum sa faca sa se pise pe ele….

 8. omul says:

  Exemplificare a relatiei maestru discipol,instructor cursant ,in prezenta trofeelor erotice…

  http://www.youtube.com/watch?v=05Mw_ic6UzM

 9. vasuki says:

  Sarbatoriti si voi ziua de nastere a maestrului Gregorian Bivolarul? Ca uite,Romania e gradina Maicii Domnului,masoneria e pe duca aici,cat si pretutindeni.Gruparea lui Gregorian a eliminat reptilienii si acum cu ajutorul nemijlocit al siriusienilor si pleiadenilor din 4-5-12 D aduc Noua Era pe planeta noastra albastra .Cohorte de iluminati si eliberati cu legitimatii autentice apar ritmic de pe paturicile MISA.Zic ca merita.Nemaipomenind de implinirea pe toate planurile a adeptilor daruiti.

Leave a Reply