Feed on
Posts
Comments

Incredibil: Ce tun uriaș a dat guvernul Ponta când poporul era cu ochii la tragedia aviatică!

Miercuri 23 ianuarie, Guvernul Ponta a aprobat „Hotararea de Guvern pentru aprobarea tranzactiei convenite prin Memorandumul de Intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group N.V. semnat la Bucuresti la 15 februarie 2013” prin care compania detinuta de statul kazah este iertata de o datorie de jumatate de miliard de dolari.

Asadar, in timp ce opinia publica era atintita asupra tragediei aviatice din Muntii Apuseni, Guvernul Ponta se „preocupa” sa dea poporului roman o noua teapa uriasa.

Toate acestea in contextul in care Guvernul Ponta vrea sa puna accize pe combustibil, insa nu ezita sa scuteasca o companie privata, straina, de o datorie uriasa (jumatate de miliard de dolari).

Amintim ca Legea care avea acelasi continut a fost respinsa anul trecut de catre Presedintele Traian Basescu si declarata neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala a Romaniei.

sursa: stareanatiunii.ro

loading...

2 Responses to “În timp ce poporul deplânge accidente aviatice, Ponta profită de neatenția opiniei publice și iartă Rompetrol de datorii de jumătate de miliard de dolari”

 1. Saso says:

  Tradare si subminarea economiei nationale. Pentru asta Ceausescu a fost impuscat.

 2. Mortiicumortiisiviitotcumortii says:

  Explica asta la toti prostanii care se bucura ca au “cîstigat libertatea” in ’89 (!vezi doamne ca suntem liberi sa iesim din tara, Ca ne mai ramane mancare pe care o putea arunca la gunoi etc etc! ca putem sta ca putorile in fatza aparatului de manipulare spargînd seminte etcetcetc)
  Degeaba le explici la prosti… ca tot in copîrseu prefera sa se-ntinda!
  Deci … DIE madafacars!
  (Problema grava e ca sunt multi prosti sub 40 de ani!)

Leave a Reply