Lucruri ngrozitoare au ieit la lumin dup ce nite cercettori germani au fcut nitestudii asupraapeimbuteliate. Specialiștii afirm c au descoperit aproape 25.000 de substanțe chimice ntr-o singur sticl. Ceea ce este și mai crunt este faptul c aceste substanțe chimice nu fac altceva dect s imite efectele pe care le au produsele farmaceutice asupra organismului nostru.

Studiul a fost realizat n dou etape, scie unica.ro. n prima parte a testului, oamenii de științ au examinat 18 sticle de ap din ntreaga lume și, n paralel, au testat și apa de la robinet.

Rezultatul a scos la iveal faptul c n apa mbuteliat exist elemente care au interferat cu dou tipuri de receptori hormonali-estrogeni și androgeni-ntr-o proporție cuprins n 60 i 90%.

Suprinztor sau nu, apa de la robinet a trecut testul, fr a fi descoperit niciun element nociv pentru organismul uman.

n etapa cu numrul 2, oamenii de științ au investigat și mai n detaliu și atunci au descoperit prezența celor 24.500 de substanțe chimice n apa mbuteliat.

Fr s ni se prezinte exact numele bombelor pe care le bem, specialiștii susțin c aceste substanțe pot provoca boli grave precum diabet, boli de inim, infertilitate sau cancer.

sursa: obiectiv.info

comentariu rapcea.ro: informația nu este nou, ns studiul nemților confirm gravitatea situației. O alternativ viabil o constituie filtrele de ap ce se monteaz la buctrie, pe sursa de ap a rețelei orașului. Sau, pentru cine și permite, apa mbuteliat n sticlele de sticl, nu n pet-uri.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *