Feed on
Posts
Comments

Mi-a placut foarte mult raspunsul lui Aand asa ca il voi publica.
Ar fi dragut ca cei interesati sa dezbata subiectul.
Tantra este fundamentul pe care se bazeaza filozofia MISA.
Daca demonstreaza cineva ca acest fundament este gresit, s-ar putea sa se trezeasca din ce in ce mai multi la realitate.
Aand, ce spui tu are substanta. Daca imi confirmi ca adresa de mail care apare in dreptul comentariilor tale e ok, iti fac cont de author aici. O sa primesti parola pe mail.
Asta bineinteles daca doresti 🙂

RAM:

@Aand: din punctul meu de vedere, după 20 de ani de yoga la misa nu știu nimic. De fapt, am descoperit ca yoga e o treaba foarte serioasa de-abia după ce am plecat de la curs și am început sa fac săpături. Din punctul meu de vedere, este clar ca știi infinit mai mult decat mine, (pentru ca eu nu stiu nimic, haha) însa Tantra chiar este un drum închis? Sigur, este clar ca sunt pericole, dar sistemul în sine are o aborare care pleaca de la niste premize/principii/idei gresite?

Adicăăăă… tantra este o eroare? Bine, e clar ca vorbim doar teoretic, având în vedere ca nu exista niciun maestru tantric autentic, (exceptându-l pe unicul 🙂 ) iar tantra nu cred ca se poate invata din carți… probabil ca e un drum închis. 🙁

Aand:

Eu cred ca da:) cel putin eu asa am invatat, si retine ca asta e o opinie. Placerea, emotiile puternice se nasc pe tamo guna. Oricat de mult ai sublima placerea fizica ea nu e Ananda spiritului. Atat samkhya din care incepe yoga cat si Bhagavad gita definesc corect tamo guna ca o guna a obscurului si intunericului. Ideea ca cei doi parteneri in sex echilibreaza, el cu rajo si ea cu tamo si se intalnesc pe sattva e falsa. Deoarece un om e si raja si tamo. Cand e depresiv e tamo, cand e maniac, hiperactiv e rajo. Dimineata e rajo, seara e tamo. Cand isi imagineaza e tamo, cand construieste e rajo. Nu exista doar rajo sau tamo guna intr-un om la fel cum nu exista doar ynn si yang. Am mai spus-o, tamo e corectat de rajo, asa krya yoginii si budhistii purifica prin asceza si actiune tamo. Dorintele si pasiunile se transforma in dorinta de a-l cunoaste Dumnezeu, Eliberarea. Dar rajo nu poate fi corectat de tamo ci se depaseste in sattwa guna prin compasiune si abandon. E un salt. Acest pas, aduce de la sine realizarea lui atman. Practic raja si krya yoginii sunt rajasici purificand implicit tamo guna/dorintele, Bhakti yoginii sunt tamasici si prin devotiune corecta purifica rajo guna/actiunile. Pe tamo trebuie sa fie doar dorinta pura de a-l cunoaste pe dumnezeu, pe rajo trebuie sa fie doar actiunea pura de a-l sluji pe dumnezeu.Si unii si altii au cate un impediment> cei pe rajo se abandoneaza mai greu, cei pe tamo actioneză mai greu (isi corecteaza comportamentul mai greu). Cat despre tantricii sexuali, osciland intre rajo si tamo ei zbarnaie ca o lama turata la maxim iar in final, cred eu, energia lor se va prabusi. Cum energia consumata duce mereu spre tamo, disolutie, vor sfarsi in tamo guna. Proba o poate face insa fiecare practicant al tantrismului sexual: cum este el dupa 4-5 ani de practica? E in pace, e detasat? E in bucurie? Fricile lui s-au stins? Are compasiune? E bland? Rade din inima? E firesc, e uman, e natural, e “a fi”? Doarme bine noaptea? E tacut? Mintea lui e in pace? E onest si corect? Mediteaza in zori, fara efort? E sanatos?etc.Well daca se simte asa dupa 4-5 ani de tantra sexuala, inseamna ca probabil ma insel. Mai e o proba pe care o poate face un tantrika> sa renunte o luna la sex si sa isi noteze intr-un jurnal toate festele pe care i le va juca mintea in legatura cu conditionarea lui. Va fi ca un fumator care va gasi 1001 de motive sa isi cumpere tigara.Asa va vedea ca exercitiul lui spiritual nu e decat un alt drog, mai subtil si infinit mai puternic, o forma de conditionare pe care a exersat-o singur, culmea in numele Eliberarii.
Desigur, asta e opinia mea:)

loading...

46 Responses to “Este neo-tantrismul predat la MISA o eroare?”

 1. Django says:

  Sunteti culmea. 🙂 De ce ati scos comentariile, ca erau misto?

  Bag din nou link-ul la interviul lui @intenselight cu un calugar tibetan despre continenta:

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=2&t=120&p=16407#p16407

 2. Neele says:

  @Aand
  Na, ca am scapat si de chiundalini. 🙂
  Nu ma supar ca n-o mai am.

 3. Neele says:

  Chiar daca doar o opinie, prin aceasta transpare un mod constructiv de a da un inteles vietii.

 4. Doru Barba says:

  Cat de valoroasa spiritual este tantra sexuala este un subiect foarte important. De ce?
  Chiar si numai din simplul motiv ca tantra sexuala a fost cauza decaderii fostului profesor de yoga Bivolaru. Simpla pofta exagerata de sexualitate si perversiuni ar fi fost usor de remarcat si inlaturat daca el ar fi urmat o cale moderata sau ascetica. Dar mascarea poftei carnale sub o aparenta de noblete spirituala, prin doctrina tantrica, l-a dus pe guru in prapastie (si odata cu el pe multi alti ucenici).
  Realitatea este cea pe care o cunoastem si pe care Aand a expus-o foarte coerent. Logica simpla ne poate scoate la liman. Pomul se cunoaste dupa roade. Ce valoare spirituala are tantra sexuala se poate deduce pe baza schimbarii produse in cursanti. Cred ca cei care au venit cu o buna incarcatura spirituala s-au cam pervertit stand printre tantrici.

 5. Doru Barba says:

  Peste tot in Occident se face reclama pozitiva la tantra sexuala. Consoneaza cu desfranarea care se impune acolo. Insa nimeni nu are interesul sa o critice. Ar castiga multi dusmani si ar pierde timp pretios. Doar cei care au avut de suferit de pe urma acelor “invataturi” au o motivatie serioasa pentru a face un asemenea demers critic.
  Opinia mea:
  Tantra sexuala predata in Occident se bazeaza pe cateva MINCIUNI, prin urmare nu poate servi pentru atingerea Adevarului.
  Prima minciuna: “Tantra te realizeaza spiritual fara sa renunti la placeri!”
  Adevarul este ca deschiderea senzuala si senzoriala trebuie obligatoriu alternata cu controlul simturilor prin tapasuri yoghine.
  A doua minciuna: “Tantra este pentru oricine!”
  Adevarul este ca numai putine persoane sunt potrivite pentru aceasta cale. Nu este corect ca oamenii sa fie amagiti cu promisiuni false, abatandu-i de la alta cale spirituala care li se potriveste mai bine.
  A treia minciuna: “Tantra ofera cel mai rapid iluminarea!”
  Adevarul este ca multe experiente suprasenzoriale sunt confundate cu “iluminarea spirituala”, o confuzie explicabila prin ignoranta. ILUMINAREA autentica produce o schimbare definitiva in perceptia realitatii. Daca ramai legat de practicile sexuale inseamna ca nu te-ai iluminat cu adevarat. Daca tantra ar fi oferit asa de usor iluminarea, lumea ar fi fost deja plina de iluminati tantrici de mana stanga. Din pacate, ei nu exista!
  PS. Foarte interesante punctele de vedere ale acelui lama tibetan in dialog cu un fost misan despre conceptiile originale ale lui GB versus invataturile traditionale tibetane !!! Ar trebui facuta o sinteza si postat ca articol de sine statator, pentru consultare mai facila. Poate ne ajuta @intenselight…

 6. Intenselight says:

  @Doru Barba

  Tu confunzi NEO – tantra care se preda la MISA si in Occident, cu tantrismul autentic. Mereu le bagi in aceasi oala desi exista intre ele o diferenta de la cer la pamant!

  Atentie deci. Tu te referi la practicile de la MISA, adica la New Age-tantra, sau neo-tantra. Acestea bineinteles ca nu duc la nici o realizare spirituala, ba dimpotriva, si mereu am atras atentia asupra acestui fapt.

  Tantrismul autentic este o cale spirituala de exceptie, extrem de greu accesibila unui occidental, si care a dat pana acum sute de realizati spiritual!

  Acel interviu explica foarte clar aceste lucruri insa ar trebui tradus in limba romana. Daca cineva doreste sa ne ajute in aceasta directie, ar fi excelent.

 7. MISA a dovedit de-a lungul timpului ca e mai puternica decat sistemul ticalosit(corupt+prosemit).

 8. zamolxe says:

  @Intenselight,
  La ce interviu te referi? Poate reușesc eu să traduc din el…

 9. Django says:

  Din interviu:

  „In a sexual intercourse without ejaculation, what are the signs that the semen has been moved out from the seminal vesicle into the urethral channel and the retention of the semen has been done incorrectly? (pain, the presence of the semen in the urine, etc?) This is also an important question.

  Answer:
  Sensation of movement of vayu in that region indicates that the yogi has lost control of his semen i.e. he has begun to emit. At this point he should ejaculate rather than trying to block.

  This is why all the Buddhist tantric texts recommend that one’s motion is like tortoises having intercourse– very, very, slowly.”

  Deci ca țestoasele, băieți. 🙂

 10. zamolxe says:

  @Last
  Mulțumesc!

 11. zamolxe says:

  Am citit în viteză interviul. Foarte foarte interesant. Sper să am timp să traduc, însă nu va fi simplu…

 12. Intenselight says:

  @Zamolxe

  Ai o adresa de messenger sau de email? Poti sa mi-o trimiti si mie pe adresa intenselight21@gmail.com?

 13. Doru Barba says:

  @Intenselight
  – Interesant si neasteptat interviul cu maestrul budist tibetan. Esential pentru noi, europenii este urmatorul raspuns:
  Is it possible to attain complete enlightenment in buddhism without practicing the retention of the semen? (having a normal sexual life, with ejaculation). Answer: YES.

  – Mai adaug un citat de pe internet:
  Though Ramakrishna acknowledged the left-hand tantric path as another means of spiritual enlightenment, he did not recommend it to anybody. Later, when Ramakrishna’s chief disciple Vivekananda asked him about the left-hand path, he would say, “It is not a good path. It is very difficult and often BRINGS ABOUT THE DOWNFALL OF THE ASPIRANT.”

  – Lui Mircea Eliade, aflat la ashramul lui Shivananda, doi yoghini realizati i-au atras atentia asupra pericolului reprezentat de tehnicile tantrice (vezi Memorii, capitolul despre retragerea yoghina in Himalaya).
  Citat: Oamenii din ziua de astazi sunt impuri si slabanogi. Foarte curand ai sa simti o fierbinteala puternica in crestetul capului. Sa stii atunci ca nu mai ai mult. Mai bine, opreste-te înainte…

  In concluzie:
  Un misan care doreste sa scape de indoctrinare si practicile aberante are doua variante la dispozitie:
  A) Uita de tantra sexuala si de continenta. Este calea cea mai simpla si mai sanatoasa. O recomanda multi maestri yoghini si am justificat-o prin citatele de mai sus.
  B) Cauta un maestru de tantra autentica. Este calea pe care o lauda IntenseLight. Mai ramane sa aflam de la el unde putem practica tantra autentica in Romania si cu ce tarife. Din pacate, desi eu cred ca este un interviu autentic, nu putem afla din el nici macar numele Maestrului intervievat. Nu aflam nici unde ar putea un roman oarecare sa urmeze aceste scoli in Romania. Daca ele exista. Caci daca nu exista, ne intoarcem la prima varianta A).

 14. Maestru tantric autentic says:

  Pretul nu e o problema, te costa doar 1Kg aur pentru un an de zile de practica. Daca esti femeie, te costa doar 500g aur. Daca sunteti cuplu, primiti reducere si platiti 1200g aur amandoi. Daca sunteti menage en trois dati 1Kg toti trei. Intrebarea eliminatorie, ca sa fi primit sau respins la initiere e: ce vrei tu sa obtii prin tantra sau ce te atrage la aceasta cale? Nu dai raspunsul corect, poti sa dai si o tona de aur ca nu te primesc. Budism tantric Vax albina, frectie la picior de lemn. Raspund la fiecare individ la maxim trei intrebari legate de tantra autentica. Free! Mai mult de trei intrebari, faci donatie 10 lei /intrebare la “rapcea dot ro”. Nu raspund la idioti si intrebarile lor specifice. Raspuns preliminar: Is it possible to attain complete enlightenment in buddhism without practicing the retention of the semen? (having a normal sexual life, with ejaculation). Answer: NOOO!!!

 15. Maestru tantric autentic says:

  Doru Barba. Lasa barbile ca nu esti in masura sa dai sfaturi si sa ajungi la concluzii. Esti un impur, o clona a personajului de poveste Barba Cot.

 16. Intenselight says:

  “Lui Mircea Eliade, aflat la ashramul lui Shivananda, doi yoghini realizati i-au atras atentia asupra pericolului reprezentat de tehnicile tantrice ”

  Sa nu uitam ca atunci Eliade se apucase sa practice tantra de capul lui, fara nici un maestru, cu Jenny, violonista aflata in “cautarea Adevarului”. In acest context i s-a atras atentia.

  Am sa iti ofer Doru Barba si mai mult decat numele celui intervievat. Am sa iti ofer numele maestrului lui, care este insusi faimosul Sakya Trizin, capul linei tantrice Sakya:

  http://www.hhthesakyatrizin.org/

  Tantra autentica in Romania? Eu nu cunosc pe nimeni. Pentru asta va trebui sa mergi in afara tarii.

 17. Shri Singha says:

  Daca vreti tantra autentica in Romania incercati comunitatea dzogchen a lui Namkhai Norbu unde e destula tantra , in special Anu Yoga .
  Plus dzogchen…

 18. intenselight says:

  Namkhai Norbu vine rar in Romania, (cam o data pe an), si nu preda neaparat tantra (gen Guhyasamaja, Hevajra, Chakrasamvara), ci predominant Dzogchen/AtiYoga.
  Insa intr-adevar, e un maestru autentic, nimic de zis.

 19. Crestin says:

  Oricare ar fi budistul ala “autentic”, el e la nivelul clasei a 4-a. De la a 5-a in sus incepe sa se invete si sa se predea despre Dumnezeu. Ateism cu fata “umana”.

 20. Tantra autentica e cel mai mult practicata la manastirile de maici din Suceava,si de mana stanga si de mana dreapta,totul este stropit din plin cu vin,conform invataturilor lui Omar Khayyam.

 21. zamolxe says:

  @Crestin
  Câtă înțelepciune și profunzime! Incredibil!

 22. exmisa says:

  de pe exmisa citire…ptr CHIPER si restul
  Post subject: Re: De ce a fost inlocuit coordonatorul ashramului Pipera 1?
  PostPosted: Mon Feb 17, 2014 11:39 pm
  Online
  Soldat

  Joined: Thu Feb 13, 2014 8:14 am
  Posts: 4
  Da, m-am tot gandit in ultimele zile daca sa intervin sau nu.
  Am ajuns la concluzia ca trebuie sa relatez si aici ceea ce stiu in legatura cu subiectul.
  Mi-am ales acest nick, “BebeProst”, pentru ca “Bebe” obisnuia fosta mea iubita sa ma alinte, si Prost, pentru ca, dupa 8 ani am constatat ca asa m-a tratat si ea, si acest Adi “Prostoveanu”, si ca impreuna si-au batut joc de mine, de dragostea pe care i-o purtam ei, de relatia falsa pe care am avut-o cu ea si pe care eu o credeam plina de iubire. Dar se pare ca iubire a fost doar din partea mea, sau poate nici atat, daca mi-a fost dat sa traiesc si sa indur ceea ca va relatez mai jos. Poate eu sunt cel care a gresit cu ceva de mi-a fost data “palma” asta.
  Eu sunt cel care a trimis scrisoare mai departe in care am relatat “Maestrului” cele intamplate, eu sunt cel care a descoperit respectivele mizerii petrecute, eu sunt cel care, din nefericire, timp de 8 ani am fost (sau asa am crezut eu ca sunt) iubitul celei de care se folosea acest Adi Postoveanu sa ejaculeze. Si problema nu e ca ejacula facand dragoste ca orice oameni normali. Asta au facut-o doar in noiembrie-decembrie 2013 de cateva ori, si normal, si anal, la fel, fara CONTINENTA. Si probabil aceasta este varianta pe care au transmis-o si ei mai departe, impreuna cu vreun joc tantric cu urina, crezand ca asa il vor pacali si pe Maestru.
  Dar adevarul este pe cat de mizerabil, pe atat de cutremurator si pentru scoala de yoga a MISA, si cu atat mai mult pentru noi, oamenii normali, din afara miscarii. Iar pentru mine, e chiar rusinos si ingrozitor sa stiu langa ce femeie am stat atatia ani, ce vipera am strans in brate, crezand ca ma iubeste. Era pentru mine un Inger, care din pacate, am constatat ca de fapt este un Monstru.
  Pe scurt, dupa spusele ei, (si aici am dovezi audio inregistrate), cam de doua ori, dar cel putin o data pe saptamana, IN ULTIMII DOI ANI, o freca intre sani si “isi dadea drumu’” pe sanii ei, pe fata ei si in gura ei.
  La intrebarea: “Si cam cat ii lua pana sa ejaculeze?”, raspunsul a fost ca 5-10 minute. Intreband-o deasemeni “Pe ce iti placea tie sa ejaculeze?”, raspunsul a fost ca “Pe sani.”, urmata de intrebarea “Si pe ce ii placea lui sa ejaculeze?”, raspunsul a fost ca “Pe fata”. Vazand ea cat de grav e adevarul relatat, a tinut ulterior sa rectifice, si aici sa nu dezinformam ca probabil asa este; nu ejacula chiar de fiecare data, ci ejacula cam de doua ori pe luna, dupa rectificarea pe care a tinut sa o faca.
  Si cum credeti ca o chema sa-i dea sperma pe fata? “Hai sa papi de la mine”, “Iti dau sa papi.”, etc. Deci i-o cam dadea direct in gurita. Frumos, nu? Si eu fara sa stiu o sarutam pe mizerabila.
  Era um “mic” secret al lor, de care nimeni nu trebuia sa afle. Ce juraminte, ce legaturi diabolice or fi la mijoc nu imi pot da seama si nu am putut sa aflu. Si toate celelalte fete cu care facea “dragoste” Adi, il credeau PERFECT CONTINENT, inclusiv cea care i-a fost oficial iubita timp de 6-7 ani, pentru ca, atunci cand facea dragoste cu ele, nu ejacula. Doar ca ii era foarte greu sa se abtina.
  Acesta este dl. Adi “Prostoveanu”, cel care se pare ca are si sustinatori. Sustinatori, care din ce vad mai sus, vor sa-l repuna in functie. Dar probabil ca acesti sustinatori sunt asemeni lui. Acesti sustinatori sunt probabil oamenii care s-au apropiat de el, si pe care el ii proteja si ii acoperea; din ce am aflat, foarte multi fumatori, care mananca si carne, care beau si alcool, sau pur si simplu oameni care nu isi indeplineau corespunzator indatoririle de ashramisti, si pe care el ii acoperea. Poate vor si ei sa o intalneasca pe aceasta fata, sa-i ajute si pe ei sa ejaculeze in acelasi mod. Pot sa ma contacteze daca vor sa le dau datele ei, sa-i dea si ei “sa pape”, precum facea si “Adishor”. Dar mare atentie sa nu aiba probleme cu “coordonatorul” daca il vor repune in functie.
  Acestia sunt niste oameni care nu au nicio treaba cu practiga yoga a MISA, oameni care mint si tradeaza calea spirituala pe care se cred a fi. Iar acest Adi Postoveanu, este de vreo 20 de ani la curs, iar fosta mea iubita, de vreo 18.
  E UN LAS, SI UN TRADATOR al caii spiritual pe care minte ca o urmeaza. Astfel de tradatori pe ascuns din interior sunt mult mai periculosi chiar decat cei din afara care stau deoparte (cum am stat eu pana acum), sau chiar care blameaza, cum poate am devenit sau o sa devin de acum, si cum sunt dealtfel si altii chiar si pe acest forum. N-am vrut sa ma bag, dar uite ca situatia asta mizerabila in care sunt implicat fara sa vreau, fara sa stiu, fara sa fiu anuntat in vreun fel, m-a determinat sa intervin.
  ………… si asta nu e tot, dar deocamdata ma opresc aici ……..

 23. Ramuriel says:

  Postoveanu, cursant in anul 20,face anal cu fata din anul 18,apoi ii da sa pape ? De doi ani?A papat cam o galetusa macar.Si cum ii spunea,tati papa bun bun? Si asta era sef de ashram la Pipera 1? Nu pare real,mai degraba o calomnie …Altfel , e cam jalnica situatia tantrica.

 24. Shri Singha says:

  @intenselight

  Namkhai Norbu vine rar in Romania, (cam o data pe an), si nu preda neaparat tantra (gen Guhyasamaja, Hevajra, Chakrasamvara), ci predominant Dzogchen/AtiYoga.
  Insa intr-adevar, e un maestru autentic, nimic de zis.

  Recent CNNr a transmis Kalachakra din ciclul Longsal si din terma lui Adzom Drukpa

  Shri Chakrasamvara Empowerment Canada 2014
  http://www.sakyatsechenthubtenling.org/chakrasamvara/chakrasamvara.php

  Hevajra Empowerment and retreat Spain 2014
  http://www.hevajra.org/cost-information

 25. Intenselight says:

  @ Shri Singha

  Da, stiu acest lucru, am participat si eu.

  Cat despre empowermentul in Chakrasamvara si Hevajra, adevarul e ca in fiecare an daca cauti gasesti asa ceva. Trebuie doar sa vrei si sa cauti putin pe internet, atata tot.

 26. Django says:

  CNN a transmis kalachakra? Cum se poate așa ceva? Credeam că CNN pune în aplicare planurile mârșave, satanice ale masoneriei iubitoare de sânge de goim. Unul din planurile Conspirației Satanice e să distrugă toate religiile, inclusiv buddhismul. Așa crede Bivolaru:

  http://www.doxolog.ro/web/apologetica/Gregorian_Bivolaru-Francmasoneria/Gregorian_Bivolaru-Francmasoneria.htm

  „Va exista o singura biserica ce va apartine Guvernului Mondial. Dogma malefica religioasa, care va cuprinde Satanismul, Luciferianismul si Magia Neagra a Iluminismului lui Adam Weishaupt va sta la baza slujbei din biserica mondiala.

  Crestinismul, Mahomedanismul, Budismul, etc., vor fi religii interzise, de domeniul trecutului.”

  Iar CNN aparține lui Ted Turner:

  „Din Conspiratia Satanei fac parte cam 300 de familii care sunt practic nu numai proprietarii tuturor bunurilor pamantesti dar si ale sufletelor oamenilor precum si (CRED EI) a viitorului acestei planete pe care traim. […] George Schultz, fost ministru de externe al Statelor Unite; Ted Turner, proprietarul canalului de televiziune CNN si al altor canale prin cablu.”

  Deci nu se poate ca CNN să transmită kalachakra. Schimbă, te rog, informația. Altfel, e pericol ca unii de pe aici să înceapă să gândească. 🙂

 27. Shri Singha says:

  Draga Django,

  Eu cu Intenselight ne referim la cu totul altceva decat postul de televiziune CNN…

  Te las pe tine sa descoperi la ce ne referim… 🙂

 28. Django says:

  La Namkhai Norbu. Nu știam de Chogyal (un fel de Preafericitul, cred). Eu am scris CNN Kalachakra pe google și am dat de masonii mârșavi de la CNN:

  http://ireport.cnn.com/docs/DOC-544119

  Ăștia beau sânge de goim în timpul liber. Ai mare grijă, dacă ești goim. 🙂

 29. F says:

  @exmisa

  Nasol moment. Chiar nasol, nasol. S-a ajuns in ultimul hal la Misa daca cineva din conducerea unui ashram se preteaza la perversiunuile alea.
  Am scris parerea mea pe exmisa.

 30. Roxana says:

  @F

  “Nasol moment. Chiar nasol, nasol. S-a ajuns in ultimul hal la Misa daca cineva din conducerea unui ashram se preteaza la perversiunuile alea.”

  Spre deosebire de perversiunile celelalte, cu urina, care deja sunt standard? 😉

 31. Saso says:

  Ei, na… omu’ a fost pedepsit ca a avut alte perversiuni decat cele standard: “jocuri” cu urina, poponel… tipaturi la fete daca nu ti se scoala… limbi in anus la 3-4 cm…. etc.

  Fraierul asta a vrut el sa isi bage copy right pe perversiunile proprii, si ute ce a patit. NIMENI NU SE PUNE CU GURUUUUUU ! 🙂 🙂

  P.S. Inca prima mea varianta nu este exclusa: i-a pus-o vreunei shaktoze care era in gratiile mosului.

 32. Doru Barba says:

  Baieti, priviti aici ce inseamna un VIRA :)))
  No face, no name, no number… no lingam.
  Asta-i tantra viitorului – orgasm fara transpiratie
  :Tounge-Out:

  http://adevarul.ro/life-style/dragoste-si-sex/experiment-sexual-femeie-atinge-orgasmul-singura-atingere-hipnoza-8_5321c80e0d133766a8de8c4a/index.html

  Ei, care va inscrieti la cursul asta?

 33. snowman says:

  Este normal ca instructorii MISA sa urmareasca sa aiba relatii sexuale (initieze tantric).cu femeile de la cursul pe care il tin?Si uneori sa le tracaseze ca sa le obtina deschiderea?

 34. Eternul says:

  Clar, tantra nu este pentru toti… Citind parte din postarile de mai sus (parte ca m-a apucat somnul citind atatea aberatii) am ajuns la concluzia ca pentru multi ar fi fost mai bine daca nu ar fi auzit de tantra niciodata. Daca faci prost pe altul nu imlica faptul ca tu esti destept.
  Cauta sa simti cu inima ceea ce inseamna de fapt tantra si sa vezi daca este calea ta. Daca nu este, nu te mai obosi, nu mai arunca cu noroi in cei care cred in tantra…
  Daca nu cunosti gustul urinei iubitei tale dupa o fuziune amoroasa cu continenta singurul care are ceva de pierdut esti tu.
  Daca, daca, daca… tantra nu este pentru tine…

 35. MR says:

  “Cauta sa simti cu inima ceea ce inseamna de fapt tantra…”

  Caută mai degrabă de belește bine ochii (discernământului spiritual) să nu cumva să dai prin gropi, urmând pe unii care văd la fel de prost ca și tine !

 36. Last says:

  scuza-ma @eternule, pari tigan manelist mah baiatule.
  Dupa mintea ta lipsa, tantra ar fi futai si baut de pisat, da?
  multi cretini care se dau oameni …

 37. Eternul says:

  Imi dau seama inca o data ca tantra chiar nu e pentru toti si ma reger in special la MR si Last. Ha Ha Ha!

 38. Neele says:

  @MR:
  Mihai, te rog frumos, da-i voie sa se regereze! Vreau sa vad cum se face. 🙂

 39. Ramo says:

  Eternule, ai perfecta dreptate, nu toti e proxeneti, nu toate e curve, tantra nu e pt oricine. 😀

 40. Eternul says:

  Cred ca este un grad imens de frustrare la multe din persoanele (Ramo, Neele, MR) care posteaza (tampenii) in mod “profesional” pe blogul acesta. Un consult psihologic v-ar fi binevenit… Stiti ca “mai bine sa plangi la psiholog decat sa razi la psihiatru”…

 41. Last says:

  eternache, esti din cale afara de tantalau.
  O sa crapi ca prostu’ dupa o viata aruncata la gunoi in slujba unui criminal.

  Marea ta realizare: sa crezi ca spiritualitatea este = futai si baut pisat, iar maestrul este un nespalat care-ti trosneste iubita si se pisa in gura ei.

 42. Eternul says:

  Exact ca in Flautul tacut, ati ramas de caruta unul cate unul…
  Ma intreb care din voi e ala ce sta in butoiul plin cu ulei ca poate ii dispare lingamul si odata cu el toate problemele.
  Si ma mai intreb daca repetentii din soala generala pe care am absolvit-o eu au gasit si ei un Rapcea be blogul cartuia sa se lamenteze ca voi…Sa zica si noi am fost ca tine da’ ne-am desteptat… Hai sa mananci McNugets la noi!
  Hahalerelor!

 43. Eternul says:

  Daca vrei sa afli cine este in spatele unei actiuni ia urma banilor! Prin urmare cine ar avea de castigat daca s-ar ridica Gheorghe si Ion? In nici intr-un caz Gheorghe sau Ion! Ci cei care stau la panda si asteapta…
  MISA suntem noi toti cei care suntem la curs! Nu voi! Ati plecat, umblati sanatosi! Daca taxa vi se pare mare asta este treaba voastra! Voi nu trebuie sa o achitati ci noi.
  Parerile voastre nu ne intereseaza. Este parerea voastra si asta nu ne implica de loc pe noi. Va lamentati pentru ashramishti ca si cum v-ar pasa! Dar nu va pasa! O “rascoala” ar face ca anumite bunuri sa poata trece in posesia voastra, ulii la panda si nu in posesia ashramishtilor.
  Mosi o sa ajungeti si voi (unii deja sunteti). In pat nu sunteti straluciti dovada ca va pleaca femeile la Grieg, deci mare scofala nu aveti in pantaloni!
  Ochelari fund de sifon unii din voi purtati deja, unii ati facut operatie, iar unii o sa purtati.
  Cartile din carti se scriu! Probabil ca si Patanjali s-a inspirat de undeva… De aceea este yoga traditionala ceea ce invatam de la Grieg!
  Trist este ca unii care s-au lasat de curs si predau yoga traditionala de fapt predau ceea ce au invatat de la Grieg. Dovada ca in afara de initierile primite nu predau nimic altceva…
  Un singur lucru nu puteti nega…. ceea ce simtim cu adevarat cand facem o tehnica yoghina sustinuta de Grieg! Daca nu simteam nimic as fi fost si eu un repetent ca voi lamentandu-ma si bucurandu-ma daca conving pe unu’ de la curs sa plece sau asteptand ca o revolta sa ma ajute sa deschid o shaormerie in locul unui ashram.
  Si inca ceva… Rapcea este un nume ciudat… Are aceeasi rezonanta cu incercarea de a porni o motocicleta fara succes… Rapceaaa, Rappceeeaaa… Nu merge aprinderea, e inecat motorul sau e uda bujia. Probabil e un nume predestinat pentru insucces… Asteapta si el ca si voi o felie din MISA. Sa aveti o glaja cu apa pe aproape ca e posibil sa va ramana in gat!

 44. Autoinitiat says:

  Cel mai interesant artico referitor la yoga si tantra,pacat ca l-am descoperit cam tarziu!

  @F
  “Mi-a placut foarte mult raspunsul lui Aand”.Nu-nteleg ce ti-a placut la raspunsul lui,mie nu mi-a placut deloc.E posibil ca Aand sa fie insa un maestru yoga autentic si, in acest caz,nu spune prostii ci spune minciuni.Ceva asemanator cu minciunile pe care i le-a spus Ramakrishna (ultimul mare yoghin(cunoscut)) lui Vivekananda referitor la vamamarga.Sau asemanator cu ce ar putea spune un mistic crestin care incepe imediat sa te abureasca daca il intrebi despre yoga.

  “Tantra este fundamentul pe care se bazeaza filosofia MISA”. Misa nu are niciun fundament filosofic.Misa nu are nicio treaba cu tantra.Pt ca MISA nu are nicio treaba cu yoga.Pt ca MISA nu are nici macar vreo legatura cat de mica cu vreo forma de spiritualitate inferioara.Pt ca la MISA totul,dar absolut totul, tine de un singur lucru: FALSA SPIRITUALITATE! (Deci trebuie facuta o distinctie intre spiritualitatea inferipoara si falsa spiritualitate).Bineinteles ca exista numeroase argumente (care sunt mai mult decat logice–sunt evidente) si, daca nu le poti afla singur,le pot scrie.Unul din argumente e chiar in articol:
  “RAM:
  @Aand,din punctul meu de vedere,dupa 20 de ani de yoga la misa nu stiu nimic.De fapt ,am descoperit ca yoga e o treaba foarte serioasa abia dupa ce am plecat de la curs si am inceput sa fac sapaturi”.
  Tocmai asta e problema cea mai grava a misanilor:pentru ei nu conteaza sau ei nici nu stiu ce spun cartile de yoga,ce spun numerosi maestri yogini,Ei nu fac sapaturi!Inainte,de un de afla un cautator ceva?-Pai se ducea la cineva si-l intreba:si ce-i spunea sa faca aia facea.Dar acum suntem in epoca informatiei,exista mii de carti de yoga( e adevarat insa ca majoritatea sunt proaste) si din alte traditii mistice.Stii in cat timp ar trebui sa se trezeasca kundalini?!-In 6 (sase) luni: asa spun cartile!Asa spun maestrii yogini(inclusiv Osho): in vreo 6 luni ar cam trebui sa se intample fenomenul mult dorit!Ori,daca in mai mult de un nu apare nici macar vreun “simptom ” (care sunt semnele adica efectele subtile ca esti pe drumul cel bun e alta discutie) un om cu o inteligență mediocra ar trebui sa se intrebe:cine e de vina ?Pentru ca din doi (maestrul sau elevul) ,cel putin unul e de vina.

  In kundalini yoga sau tantra ,pe care tu o asociezi cu misa,chakrele se iau la rand.Trezirea lui kundalini inseamna activarea lui muladhara,inseamna intrarea in starea de extaz de la nivelul lui muladhara,asa cum a descris sumar Ramakrishna acel extaz pe care-l numeste ”valea simturilor”. Si nici macar nu dureaza mult!!

  Ador sa fiu contrazis (cu argumente)!

  @Eternul
  ”De aceea este yoga traditionala ceea ce invatam de la Grieg!” Esti incurabil!Grieg al tau e doar un escroc !El nu are kundalini trezita.Gandeste-te ca s-a culcat cu mii de fete si niciunei dintre ele nu i-a aratat absorbtia de lichide prin uretra.De ce ?-Pt ca nu poate!Daca el ar fi avut kundalini trezita,ar fi aratat cum face absorbtia de lichide prin uretra nu doar fetelor,dar si elevilor sai cei mai importanti!Or,se pare ca el nici macar nu avea un control sexual perfect asupra ejacularii,din marturiile unora dintre fetele pe care le-a ”initiat”.

 45. Yoghinul says:

  Intenselight

Leave a Reply