Reguli de postare pentru contributorii la rapcea.ro

Dragilor,

 

După cum bine știți, aici avem o regulă principală: LIBERTATEA DE EXPRIMARE, pe care am permis-o tuturor comentatorilor, sub condiția unei exprimări decente – care să comunice idei, argumente, fără atacuri la persoană.

Dacă această regulă (a decenței în exprimare) este o necesitate pentru postarea de comentarii la articole (iar cei care nu au respectat-o au fost bannați) pentru postarea e articole simt nevoia să mai impun un principiu. Cel al publicării de materiale informative, care aduc cititorului un plus de informație, de cunoaștere.

Observ cu tristețe că atât RAM cât și Aand scriu exclusiv pe teme de MISA/yoga dintr-o perspectivă personală, subiectivă, articole de calitate slabă din punct de vedere al informației, ne-argumentate serios.

Tot mai mulți cititori ai blogului mi-au reproșat scăderea calității articolelor pe teme de yoga sau MISA, plângându-mi-se că practic nu se aduc informații noi, valoroase, ci se bate apa în piuă în stilul binecunoscut de la MISA, cu speculații pseudo-filosofice și construcții logice șubrede ce au toate drept țintă decredibilizarea lui Gregorian Bivolaru și a yogăi învățate la MISA.

Pentru cei care nu au înțeles încă, o voi spune foarte clar și limpede: ACEST SITE NU ESTE UNUL ANTI-MISA SAU ANTI GREGORIAN BIVOLARU.

Am căutat mereu să opun falsificării și minciunii, ADEVĂRUL. Informațiilor trunchiate sau pervertite, sursele credibile. Faptul că la MISA se minte mult iar aici am denunțat public o parte a acestor minciuni, opunându-le informații autentice, reale – i-a făcut pe mulți să creadă că avem ceva cu MISA sau cu Gregorian Bivolaru. Greșit !

 Atâta vreme cât ei vor alege minciuna și înșelătoria, furtul și denaturarea – ei se vor afla într-o opoziție firească cu ADEVĂRUL, iar asta nu este vina nimănui decât a lor, a celor ce aleg să procedeze astfel.

Însă anunț că pentru viitor nu voi mai accepta la publicare articole care au ca unică finalitate să arate cât de rea e MISA sau yoga de la MISA sau GB.

Dacă tot scrieți din perspectivă subiectivă, aș fi încântat să primesc de la voi articole despre experiențele voastre rezultate în urma practicii voastre. Să deschideți pentru ceilalți căi de urmat, să construiți și să consolidați căi alternative de cunoaștere, care să ofere oamenilor opțiuni reale la ce se întâmplă la MISA.

Nu doresc să se mai repete eroarea publicării unor materiale ne-documentate cum este cel de ieri spre exemplu, care pune sub semnul întrebării întregul sistem tantra – din partea unora care nici măcar nu au cunoscut (nu au primit) învățături tantrice reale din partea unor maeștri de pe linii tantrice autentice, cu atât mai puțin să le fi practicat – ca să fie în măsură să se exprime cu privire la validitatea lor. Analizarea altor linii spirituale din perspectiva simplista a sistemului gunas-urilor este o aberatie ce dovedeste o lipsa crasa de informatie. Aand, iti recomand sa aprofundezi cele doua lucrari traduse de Sergiu-al-George in limba romana: Saṁkhya-Karika si Tarka-Saṁgraha. 

Asta dacă vreți să fiți considereți credibili.

Cu speranța că nu v-am rănit sentimentele și nu v-am îndepărtat cu aceste dojeni, aștept cu drag în continuare materialele voastre.

 

Mihai Rapcea

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *