Dragilor,

Dup cum bine știți, aici avem o regul principal: LIBERTATEA DE EXPRIMARE, pe care am permis-o tuturor comentatorilor, sub condiția unei exprimri decente – care s comunice idei, argumente, fr atacuri la persoan.

Dac aceast regul (a decenței n exprimare) este o necesitate pentru postarea de comentarii la articole (iar cei care nu au respectat-o au fost bannați) pentru postarea e articole simt nevoia s mai impun un principiu. Cel al publicrii de materiale informative, care aduc cititorului un plus de informație, de cunoaștere.

Observ cu tristețe c att RAM ct și Aand scriu exclusiv pe teme de MISA/yoga dintr-o perspectiv personal, subiectiv, articole de calitate slab din punct de vedere al informației, ne-argumentate serios.

Tot mai mulți cititori ai blogului mi-au reproșat scderea calitții articolelor pe teme de yoga sau MISA, plngndu-mi-se c practic nu se aduc informații noi, valoroase, ci se bate apa n piu n stilul binecunoscut de la MISA, cu speculații pseudo-filosofice și construcții logice șubrede ce au toate drept țint decredibilizarea lui Gregorian Bivolaru și a yogi nvțate la MISA.

Pentru cei care nu au nțeles nc, o voi spune foarte clar și limpede: ACEST SITE NU ESTE UNUL ANTI-MISA SAU ANTI GREGORIAN BIVOLARU.

Am cutat mereu s opun falsificrii și minciunii, ADEVRUL. Informațiilor trunchiate sau pervertite, sursele credibile. Faptul c la MISA se minte mult iar aici am denunțat public o parte a acestor minciuni, opunndu-le informații autentice, reale – i-a fcut pe mulți s cread c avem ceva cu MISA sau cu Gregorian Bivolaru. Greșit !

Atta vreme ct ei vor alege minciuna și nșeltoria, furtul și denaturarea – ei se vor afla ntr-o opoziție fireasc cu ADEVRUL, iar asta nu este vina nimnui dect a lor, a celor ce aleg s procedeze astfel.

ns anunț c pentru viitor nu voi mai accepta la publicare articole care au ca unic finalitate s arate ct de rea e MISA sau yoga de la MISA sau GB.

Dac tot scrieți din perspectiv subiectiv, aș fi ncntat s primesc de la voi articole despre experiențele voastre rezultate n urma practicii voastre. S deschideți pentru ceilalți ci de urmat, s construiți și s consolidați ci alternative de cunoaștere, care s ofere oamenilor opțiuni reale la ce se ntmpl la MISA.

Nu doresc s se mai repete eroarea publicrii unor materiale ne-documentate cum este cel de ieri spre exemplu, care pune sub semnul ntrebrii ntregul sistem tantra – din partea unora care nici mcar nu au cunoscut (nu au primit) nvțturi tantrice reale din partea unor maeștri de pe linii tantrice autentice, cu att mai puțin s le fi practicat – ca s fie n msur s se exprime cu privire la validitatea lor. Analizarea altor linii spirituale din perspectiva simplista a sistemului gunas-urilor este o aberatie ce dovedeste o lipsa crasa de informatie. Aand, iti recomand sa aprofundezi cele doua lucrari traduse de Sergiu-al-George in limba romana:Saṁkhya-Karika si Tarka-Saṁgraha.

Asta dac vreți s fiți considereți credibili.

Cu speranța c nu v-am rnit sentimentele și nu v-am ndeprtat cu aceste dojeni, aștept cu drag n continuare materialele voastre.

Mihai Rapcea

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares