Ast„zi 4 februarie 2014, de la ora 17.30 voi participa Ón calitate de invitat, al„turi de familia regretatului Tony Tecuceanu, la emisiunea lui C„t„lin M„ruț„ de la ProTv. Vom discuta despre lupta dus„ Ón instanțele de judecat„ Ómpotriva managerului general al Institului de boli infecĢioase “Prof. dr. Matei Balļ”,†Adrian Str„inu Cercel – cel care a anunțat public Ón urm„ cu 3 ani c„ moartea actorului s-ar fi datorat virusului gripei porcine.

Ar fi de așteptat ca la emisiune s„ participe și Adrian Str„inu Cercel, care s„ vin„ la el și cu copia dosarului medical al lui Tony Tecuceanu, pe care a ascuns-o cu Ónd‚rjire de privirile familiei Tecuceanu Ón ultimii trei ani de lupt„ Ónd‚rjit„ Ón instanțe.

Prin hot„r‚rea Curții de Apel București – r„mas„ definitiv„ și irevocabil„ s„pt„m‚na trecut„, membrii familiei Tecuceanu au c‚știgat Ón justiție dreptul de a primi copia dosarului medical complet al defunctului Tony Tecuceanu.

Dac„ se va dovedi c„ Óndr„gitul actor de comedie a decedat din alte cauze dec‚t gripa porcin„, Adrian Str„inu Cercel poate fi tras la r„spundere civil„ și chiar penal„.

őn opinia mea, cazul lui Tony Tecuceanu a devenit pentru reprezentanții Big Pharma – instrumentul perfect pentru isterizarea populației, crearea unei st„ri de panic„ generalizat„, de natur„ determine populația s„ se vaccineze cu vaccinul achiziționat din bani publici de Statul Rom‚n, o alt„ mare afacere pentru unele personaje sus-puse.

Mihai Rapcea

update: am fost și la emisiune, mult prea scurt„ pe subiectul nostru, pentru c‚te erau de spus. Un rezumat, aici, de pe wowbiz.ro C‚t de ușor devine suferința altora subiect de scandal…

 

Fratele lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro! “Administratorul de bloc stergea balustrada cu spirt, ca sa nu se imbolnaveasca de gripa porcina si alti locatari”.

Paul†Tecuceanu a obtinut prima victorie in procesul cu Institutul Matei Bals. Fratele lui Toni Tecuceanu a obtinut in instanta dreptul de a avea acces la dosarele†medicale†ale actorului, decedat in urma cu patru ani.

“Este o victorie trista. Imi pare rau†ca†s-a ajuns aici, ca a fost nevoie de patru ani ca sa vedem documentele medicale. Ma asteptam ca aceste acte sa ne fie cedate de buna voie. S-au facut publice date din dosarul medical, deci nu mai putem vorbi despre confidentialitate“, a spus Paul la PRO TV.

El a explicat de ce a ajuns in instanta si cum a ajuns sa ceara daune de patru milioane de euro.

“Vrem sa vedem negru pe alb ca a murit de gripa porcina. Punem la indoiala acestdiagnostic†pentru ca nimeni altcineva nu s-a mai imbolnavit, nici familie, nici colegi.† Nu stiu de ce a murit, dar nu a fost gripa porcina. Pe certificatul de deces apar alte cauze. La el scria o banala raceala, nu ca la altii, ah1n1”,†a spus fratele lui Toni.

“S-a ajuns in instanta†doar†din cauza refuzului de a ne da actele medicale. Nu am vrut sa ne imbogatim de pe urma acestui proces, noi am cerut intai un leu. Pentru ca se tergiversa, am ajuns la doua milioane de euro. Cand a venit la audieri dl Streinu Cercel, a mintit foarte mult”, a completat el.

Avocatul Mihai Rapcea a explicat ce cere in instanta.†“Vrem restabilirea adevarului. Administratorul stergea balustrada cu spirt ca sa nu†se†infesteze toti locatarii”, a spus el.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares