Astăzi vom afla adevărul despre moartea lui Tony Tecuceanu – in direct de la orele 17.30 pe ProTV, la Emisiunea lui Măruță

Astăzi 4 februarie 2014, de la ora 17.30 voi participa în calitate de invitat, alături de familia regretatului Tony Tecuceanu, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTv. Vom discuta despre lupta dusă în instanțele de judecată împotriva managerului general al Institului de boli infecțioase “Prof. dr. Matei Balș”, Adrian Străinu Cercel – cel care a anunțat public în urmă cu 3 ani că moartea actorului s-ar fi datorat virusului gripei porcine.

Ar fi de așteptat ca la emisiune să participe și Adrian Străinu Cercel, care să vină la el și cu copia dosarului medical al lui Tony Tecuceanu, pe care a ascuns-o cu îndârjire de privirile familiei Tecuceanu în ultimii trei ani de luptă îndârjită în instanțe.

Prin hotărârea Curții de Apel București – rămasă definitivă și irevocabilă săptămâna trecută, membrii familiei Tecuceanu au câștigat în justiție dreptul de a primi copia dosarului medical complet al defunctului Tony Tecuceanu.

Dacă se va dovedi că îndrăgitul actor de comedie a decedat din alte cauze decât gripa porcină, Adrian Străinu Cercel poate fi tras la răspundere civilă și chiar penală.

În opinia mea, cazul lui Tony Tecuceanu a devenit pentru reprezentanții Big Pharma – instrumentul perfect pentru isterizarea populației, crearea unei stări de panică generalizată, de natură determine populația să se vaccineze cu vaccinul achiziționat din bani publici de Statul Român, o altă mare afacere pentru unele personaje sus-puse.

Mihai Rapcea

update: am fost și la emisiune, mult prea scurtă pe subiectul nostru, pentru câte erau de spus. Un rezumat, aici, de pe wowbiz.ro Cât de ușor devine suferința altora subiect de scandal…

 

Fratele lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro! “Administratorul de bloc stergea balustrada cu spirt, ca sa nu se imbolnaveasca de gripa porcina si alti locatari”.

 
Paul Tecuceanu a obtinut prima victorie in procesul cu Institutul Matei Bals. Fratele lui Toni Tecuceanu a obtinut in instanta dreptul de a avea acces la dosarele medicale ale actorului, decedat in urma cu patru ani.

“Este o victorie trista. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, ca a fost nevoie de patru ani ca sa vedem documentele medicale. Ma asteptam ca aceste acte sa ne fie cedate de buna voie. S-au facut publice date din dosarul medical, deci nu mai putem vorbi despre confidentialitate“, a spus Paul la PRO TV.

El a explicat de ce a ajuns in instanta si cum a ajuns sa ceara daune de patru milioane de euro.

“Vrem sa vedem negru pe alb ca a murit de gripa porcina. Punem la indoiala acestdiagnostic pentru ca nimeni altcineva nu s-a mai imbolnavit, nici familie, nici colegi.  Nu stiu de ce a murit, dar nu a fost gripa porcina. Pe certificatul de deces apar alte cauze. La el scria o banala raceala, nu ca la altii, ah1n1”, a spus fratele lui Toni.

“S-a ajuns in instanta doar din cauza refuzului de a ne da actele medicale. Nu am vrut sa ne imbogatim de pe urma acestui proces, noi am cerut intai un leu. Pentru ca se tergiversa, am ajuns la doua milioane de euro. Cand a venit la audieri dl Streinu Cercel, a mintit foarte mult”, a completat el.

Avocatul Mihai Rapcea a explicat ce cere in instanta. “Vrem restabilirea adevarului. Administratorul stergea balustrada cu spirt ca sa nu se infesteze toti locatarii”, a spus el.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *