Astzi 4 februarie 2014, de la ora 17.30 voi participa n calitate de invitat, alturi de familia regretatului Tony Tecuceanu, la emisiunea lui Ctlin Mruț de la ProTv. Vom discuta despre lupta dus n instanțele de judecat mpotriva managerului general al Institului de boli infecioase “Prof. dr. Matei Bal”,Adrian Strinu Cercel – cel care a anunțat public n urm cu 3 ani c moartea actorului s-ar fi datorat virusului gripei porcine.

Ar fi de așteptat ca la emisiune s participe și Adrian Strinu Cercel, care s vin la el și cu copia dosarului medical al lui Tony Tecuceanu, pe care a ascuns-o cu ndrjire de privirile familiei Tecuceanu n ultimii trei ani de lupt ndrjit n instanțe.

Prin hotrrea Curții de Apel București – rmas definitiv și irevocabil sptmna trecut, membrii familiei Tecuceanu au cștigat n justiție dreptul de a primi copia dosarului medical complet al defunctului Tony Tecuceanu.

Dac se va dovedi c ndrgitul actor de comedie a decedat din alte cauze dect gripa porcin, Adrian Strinu Cercel poate fi tras la rspundere civil și chiar penal.

n opinia mea, cazul lui Tony Tecuceanu a devenit pentru reprezentanții Big Pharma – instrumentul perfect pentru isterizarea populației, crearea unei stri de panic generalizat, de natur determine populația s se vaccineze cu vaccinul achiziționat din bani publici de Statul Romn, o alt mare afacere pentru unele personaje sus-puse.

Mihai Rapcea

update: am fost și la emisiune, mult prea scurt pe subiectul nostru, pentru cte erau de spus. Un rezumat, aici, de pe wowbiz.ro Ct de ușor devine suferința altora subiect de scandal…

 

Fratele lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro! “Administratorul de bloc stergea balustrada cu spirt, ca sa nu se imbolnaveasca de gripa porcina si alti locatari”.

PaulTecuceanu a obtinut prima victorie in procesul cu Institutul Matei Bals. Fratele lui Toni Tecuceanu a obtinut in instanta dreptul de a avea acces la dosarelemedicaleale actorului, decedat in urma cu patru ani.

“Este o victorie trista. Imi pare raucas-a ajuns aici, ca a fost nevoie de patru ani ca sa vedem documentele medicale. Ma asteptam ca aceste acte sa ne fie cedate de buna voie. S-au facut publice date din dosarul medical, deci nu mai putem vorbi despre confidentialitate“, a spus Paul la PRO TV.

El a explicat de ce a ajuns in instanta si cum a ajuns sa ceara daune de patru milioane de euro.

“Vrem sa vedem negru pe alb ca a murit de gripa porcina. Punem la indoiala acestdiagnosticpentru ca nimeni altcineva nu s-a mai imbolnavit, nici familie, nici colegi. Nu stiu de ce a murit, dar nu a fost gripa porcina. Pe certificatul de deces apar alte cauze. La el scria o banala raceala, nu ca la altii, ah1n1”,a spus fratele lui Toni.

“S-a ajuns in instantadoardin cauza refuzului de a ne da actele medicale. Nu am vrut sa ne imbogatim de pe urma acestui proces, noi am cerut intai un leu. Pentru ca se tergiversa, am ajuns la doua milioane de euro. Cand a venit la audieri dl Streinu Cercel, a mintit foarte mult”, a completat el.

Avocatul Mihai Rapcea a explicat ce cere in instanta.“Vrem restabilirea adevarului. Administratorul stergea balustrada cu spirt ca sa nuseinfesteze toti locatarii”, a spus el.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *