sigla asociatia secol urmator

Semnalm apariția n lumea ONG-urilor cu specific educativ și cultural, destinate n special tinerilor, a Asociației Pentru Secolul Urmtor, o organizație care și propune s aduc mai mult cultur, educație, și art acolo unde Statul – dezinteresat de viitorul tinerelor generații sau familia – mult prea ocupat de grija zile de mine, neglijeaz s și aduc aportul.

Salutm apariția unor astfel de inițiative ludabile, ce fac dovada unui interes REAL pentru generațiile de mine. Directoarea proiectelor este Claudia Bcnașu, o femeie sensibil, saufletist, cu mulți ani n spate de experienț n domeniul educațional. Absolvent a Facultții de Psihologie și Școlii Populare de Art – secția Muzic ușoar canto – unde a avut-o drept profesoar pe regretata cntreaț Mihaela Runceanu, Claudia are o vast experienț n lucrul cu copii, fiind una dintre cele mai vechi și mai experimentate directoare de program din domeniu. A lucrat anterior la Asociația Sfntul Stelian și la Asociația Pro-Vita Brncoveanu.

1456705_553559408053502_1750740078_n

V invit și pe voi s participați la programele pe care acest ING și propune s le deruleze cu tinerii. mpreun ne putem face un viitor mai bun.

Mihai Rapcea

sursa:http://secolurmator.wordpress.com/

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *