Asociația Pentru Secolul Următor

sigla asociatia secol urmator

Semnalăm apariția în lumea ONG-urilor cu specific educativ și cultural, destinate în special tinerilor, a Asociației Pentru Secolul Următor, o organizație care își propune să aducă mai multă cultură, educație, și artă acolo unde Statul – dezinteresat de viitorul tinerelor generații sau familia – mult prea ocupată de grija zile de mâine, neglijează să își aducă aportul.

Salutăm apariția unor astfel de inițiative lăudabile, ce fac dovada unui interes REAL pentru generațiile de mâine. Directoarea proiectelor este Claudia Băcănașu, o femeie sensibilă, saufletistă, cu mulți ani în spate de experiență în domeniul educațional. Absolventă a Facultății de Psihologie și Școlii Populare de Artă – secția Muzică ușoară canto – unde a avut-o drept profesoară pe regretata cântăreață Mihaela Runceanu, Claudia are o vastă experiență în lucrul cu copii, fiind una dintre cele mai vechi și mai experimentate directoare de program din domeniu. A lucrat anterior la Asociația Sfântul Stelian și la Asociația Pro-Vita Brâncoveanu.

1456705_553559408053502_1750740078_n

Vă invit și pe voi să participați la programele pe care acest ING își propune să le deruleze cu tinerii. Împreună ne putem face un viitor mai bun.

Mihai Rapcea

sursa: http://secolurmator.wordpress.com/

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *