sigla asociatia secol urmator

Semnal„m apariția Ón lumea ONG-urilor cu specific educativ și cultural, destinate Ón special tinerilor, a Asociației Pentru Secolul Urm„tor, o organizație care Óși propune s„ aduc„ mai mult„ cultur„, educație, și art„ acolo unde Statul – dezinteresat de viitorul tinerelor generații sau familia – mult prea ocupat„ de grija zile de m‚ine, neglijeaz„ s„ Óși aduc„ aportul.

Salut„m apariția unor astfel de inițiative l„udabile, ce fac dovada unui interes REAL pentru generațiile de m‚ine. Directoarea proiectelor este Claudia B„c„nașu, o femeie sensibil„, saufletist„, cu mulți ani Ón spate de experienț„ Ón domeniul educațional. Absolvent„ a Facult„ții de Psihologie și Școlii Populare de Art„ – secția Muzic„ ușoar„ canto – unde a avut-o drept profesoar„ pe regretata c‚nt„reaț„ Mihaela Runceanu, Claudia are o vast„ experienț„ Ón lucrul cu copii, fiind una dintre cele mai vechi și mai experimentate directoare de program din domeniu. A lucrat anterior la Asociația Sf‚ntul Stelian și la Asociația Pro-Vita Br‚ncoveanu.

1456705_553559408053502_1750740078_n

V„ invit și pe voi s„ participați la programele pe care acest ING Óși propune s„ le deruleze cu tinerii. őmpreun„ ne putem face un viitor mai bun.

Mihai Rapcea

sursa:†http://secolurmator.wordpress.com/

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares