Feed on
Posts
Comments

si o secventa din desenele animate Johnny Bravo

loading...

5 Responses to “Coincidență sau programare ? Distrugerea turnurilor gemene – anunțată în filme și desene animate cu ani buni înainte de evenimentul din 9.11.2001”

 1. angela says:

  sau poate ca aceste filme si desene animate au dat idei teroristilor. dar, ma rog, la misa paranoia e in floare si nimeni nu ramane neafectat.

 2. @angela,de ce dai cu pietre?

 3. FreeYourMind says:

  Vedeti primul episod din serialul The Lone Gunmen http://www.youtube.com/watch?v=z3WW6eoLcLI … vedeti buletinul lui Neo din Matix (acesta expira pe 11 sept 2011) http://www.youtube.com/watch?v=qKZg9n6eosA sau aici http://www.youtube.com/watch?v=hSfBF-Hkgq8 in alte si alte filme.

 4. Narcis Alexandru says:

  Da da, stiam eu ca “teroristii” se uita la desene animate.

 5. Luptatorul AntiCips says:

  Acelor prosti:
  Daca nu pricepeti si nu intelegeti de ce folosesc stapanii lumii aceste mesaje subliminare vizuale si auditive, de ce vorbiti despre ele ca niste prosti guralivi care se dau mari cunoascatori ai fenomenului? Sau sunteti angajatii acestor stapani luciferici si asta aveti inscris pe fisa postului sa scrieti pe net?
  Aceste mesaje vizuale sau si audio ce adesea sunt atat de putin vizibile sau auzibile la o privire sau audiere normala sau superficiala, au rolul de a pregati mintea si subconstientul colectiv al umanitatii pentru urmatoarele evenimente programate de ei, sau aflate in “agenda lor de lucru”. Ele mai si rolul de a se folosi de puterea mintii si a subconstientului de a atrage si “implini “mai usor acele evenimente dorite de ei, stapanii din umbra ai planetei. Spre deosebire de voi, muritorii de rand, ei cunosc si folosesc la maxim puterea mintii si a gandurilor. Din cauza asa o mana de indivizi diabolici pot conduce si manipula miliarde de indivizi. Ei posedand o inteligenta (diabolica) si cunoastere oculta, voi posedand o ignoranta crasa si adesea si o prostie imensa.

Leave a Reply