n urma articolului publicat de mine zilele trecute pe tema cardurilor de avocat cu cipuri de proximitate, dar și a contestației depuse la UNBR, cu larga susținere a mai multor colegi care mi-au mprtșit opinia cu privire la noile carduri de avocat, Comisia Permanent a UNBR s-a ntrunit pe data de 31.01.2014 și a decis n favoarea eliberrii “n mod excepțional” de carduri de avocat de tip vechi, fr cip, “n mod individual”, avocaților care din motive de conștiinț sau religie nu doresc primirea cardurilor cu cip de proximitate.

Mulțumesc pe aceast cale colegilor care m-au susținut – chiar dac unii dintre ei nu mi mprtșesc (nc) temerile și au luat deja cardul cu cip. Mulțumesc și membrilor UNBR care mi-au ascultat doleanțele și au rspuns pozitiv solicitrilor mele.

Decizia de mai jos mi d ncrederea c exist dialog și comunicare ntre noi avocații de rnd și organele de conducere ale profesiei, lucru util de știut pentru viitor, n vederea rezolvrii și a altor probleme mult mai presante și mai importante cu privire la profesia de avocat – dect cea ridicat de mine.

ndemn deci colegii care au și alte opinii – referitoare la alte aspecte legate de profesie, s ndrzneasc s se exprime cci iat, se poate.

avocat Mihai Rapcea

Decizia_nr_96_din_31-01-2014_CP_UNBR_prelungire_card_fara_cip_de_proximitate_040214-EMAIL.pdf-page-001Decizia_nr_96_din_31-01-2014_CP_UNBR_prelungire_card_fara_cip_de_proximitate_040214-EMAIL.pdf-page-002

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *