8 FEBRUARIE Protest pentru viitorul Romniei

Romnii ies din nou n strad:

8 februarie – MOBILIZARE NAȚIONAL

VEZI LIVEncepnd cu ora 16.00

Peretelele de socializarese anunț un nou protest de proporții pe data de 8 februarie 2014, n București, Piața Universitații, ncepnd cu ora 16.00. Au fost invitați s participe la el, peste 50.000 de romni, cteva mii rspunznd deja invitației.

Apelul este dat tuturor romnilor care doresc un viitor mai bun pentru țara noastr, este un protest:

„mpotriva corupției sistematice care a npdit ntregul spectru politic actual.Este un protest mpotriva ipocriziei, nesimțirii și lipsei de scrupule a politicienilor mioritici.Este un protest mpotriva trdrii calificate de care se fac vinovați conductorii.Este un protest pentru viitorulNOSTRU”.

 Indiferent n ce oraș sau țar te afli, dac ți pas de viitorul Romniei și vrei s lupți pentru el, pregtește-te pentru deplasare la București pe 8 februarie!
 Acest protestNUeste unul afiliat politic, ba chiar are loc mpotriva corupției sistemice care a npdit ntregul spectru politic actual.
– Este un protest impotriva ipocriziei, nesimțirii și lipsei de scrupule a politicienilor mioritici.
– Este un protest mpotriva trdrii calificate de care se fac vinovați “minunații” noștri conductori.
– Este un protest pentru viitorulNOSTRU, al tuturor care conviețuim, trudim, ne chinuim pe aceste plaiuri.
– Este un protest pentru recștigareaRESPECTULUIpoliticianului pentru cetțeni, chiar și prin fric dac va fi necesar.
– Este un protest care nu are revendicri inițiale, ci doar i vaOBLIGApe politicieni s ne respecte drepturile fundamentale, inteligența, opiniile…DECIZIILE.
– Este un protest mpotriva acestui cancer de care aceast țar pare c nu mai scap odat, mpotriva acestor infractori cu cravate lipsiți de scrupule.
– Este un protest pentru un mediu curat, o economie proprie sntoas, transparenț decizional, consultare public, justiție independent… pentruRESPECT.
 Acest protest NU este și nu va fi notificat la infama Primrie a Capitalei. Ne-am nscut cu libertatea n snge și liberi vom muri, chiar dac asta nu le convine anumitor indivizi.
 PREGATIȚI-V PENTRU ȘEDERE NDELUNGAT N STRAD!
 NU MAI PLECM REPEJOR SPRE CASE SPERIAȚI DE FRIG!
 De aceast dat rezistm, nu capitulm!

 S ne organizm, s ne pregtim și s ne nclzim pentru primul mare protest din 2014.

 S ARTM ROMNILOR C ONOAREA ȘI CURAJUL N-AU MURIT PE ACEST TRM!

8 FEBRUARIE – Protest pentru viitorul Romniei

̲E̲ᴠ̲ᴇ̲ɴ̲ɪ̲ᴍ̲ᴇ̲ɴ̲ᴛ̲ ̲ɪ̲ɴ̲ ̲ᴄ̲ᴜ̲ʀ̲s̲ ̲ᴅ̲ᴇ̲ ̲ᴀ̲ᴄ̲ᴛ̲ᴜ̲ᴀ̲ʟ̲ɪ̲ᴢ̲ᴀ̲ʀ̲ᴇ̲!̲̲
La 24 de ani de la momentul decembrie 1989, n contrast cu visurile și speranțele de atunci ale romnilor, avem o clas politic imoral, tot mai rupt de cetțeni, care s-a nconjurat cu ziduri legislative menite s-i protejeze privilegiile. Prefcndu-se c sunt n tabere opuse, politicienii mimeaz democrația, dar pe sub mas și dau mna pentru a satisface interesele mbogțiților de tranziție și ale corporațiilor strine.
n timp ce ei și pregtesc superimunitți și amnistii, abuzul de putere și de forț devine singura lege aplicabil restului de 20 de milioane de romni. Disprețul este moneda cu care au tratat și trateaz cererile legitime ale cetțenilor, strigate de nenumrate ori n strad de la 1 septembrie.
De aceea este necesar s facem un pas nainte, s-i determinm pe unii dintre ei s plece de la putere, iar pe ceilalți s drme zidurile legislative care acoper afacerile murdare și mpiedic venirea unor oameni noi, necompromiși, s gestioneze treburile publice.
Sunt numeroase revendicrile care ar trebui incluse pe list pentru a readuce Romnia la o stare de normalitate, le-am notat doar pe cele mai dureroase n momentul actual și n special pe cele ce pot deschide ua schimbrii.
De aceea, cerem:
̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶
1. Demisia Guvernului Victor Ponta și a Președintelui Traian Bsescu.
2. Modificarea legii partidelor politice pentru relaxarea condițiilor de nființare a acestora.
3. Revizuirea legilor electorale prin eliminarea pragurilor și reducerea numrului de semnturi pentru nregistrarea candidaților independenți.
4. Eliminarea obligației de declarare a adunrilor publice.
5. Destituirea conducerii jandarmeriei și anchetarea abuzurilor comise la Pungesti și n alte localitți, cu participarea unor experți desemnați de Consiliul Europei.
6. Retragerea infamelor inițiative legislative care vizeaz modificri aduse Codului penal, legii amnistiei precum și respingerea proiectului de modificare a legii exproprierii.
7. Desecretizarea tuturor anexelor contractelor și clauzelor confidențiale ncheiate de Statul Romn, cu excepția celor din domeniul aprrii și siguranței naționale.
8. Interzicerea mineritului pe baz de cianuri n Romnia și includerea Roșiei Montane pe lista patrimoniului mondial UNESCO.
9. Interzicerea prin lege n Romnia a fracturrii hidraulice de mare volum n explorarea și exploatarea gazelor de șist și a altor hidrocarburi provenind din zcminte neconvenționale
10. Anularea concesiunilor și licențelor de explorare și exploatare a hidrocarburilor de șist.

1653777_475547809223547_132845488_n

AVERTISMENT

MARE ATENTIE LA DETURNARE SI MANIIPULARE.

PDL-UL PROMOVEAZA UN EVENIMENT IN ACEEASI ZI IN PIATA REVOLUTIEI!

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *