Mișcarea anti-cip renaște cu ajutorul avocatului și deputatului PP-DD-ist Daniel Fenechiu, care a fost și rmne un om inimos, deschis solicitrilor celor ce l-au trimis n Parlamentul Romniei. CU alte cuvinte, un om care nu a uitat de unde a plecat și pentru ce a fost trimis acolo.

n premier, dl. Fenechiu mpreun cu dna deputat Luminița Adam au nregistrat astzi la secretariatul Comisiei Permanente a Camerei Deputaților proiectul de lege primit de la colectivul de avocați anti-cip din care fac și eu parte, pentru modificarea legii privind pașapoartele biometrice.

i ndemn pe toți cei care susțin c lupt mpotriva introducerii cipurilor n documentele romnilor – s popularizeze, mediatizeze și s sprijine acest proiect pentru ca el s fie votat n Parlament și s ne redea darul cel mai de preț pe care ni l-a lsat Dumnezeu: LIBERTATEA DE A ALEGE !

Dac acest proiect se va bucura de susținere din partea noastr, va fi depus și proiectul similar pentru modificare legii privind crțile de identitate. Dumnezeu s i ocroteasc pe romni și Romnia !

avocat Mihai Rapcea

Legea libera circulatie

Legea libera circulatie-page-001

 

 

 

 

Legea libera circulatie-page-002

 

Legea libera circulatie-page-003Legea libera circulatie-page-004
Legea libera circulatie-page-005

 

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *