Mișcarea anti-cip renaște cu ajutorul avocatului și deputatului PP-DD-ist Daniel Fenechiu, care a fost și rŃmÔne un om inimos, deschis solicitŃrilor celor ce l-au trimis ţn Parlamentul RomÔniei. CU alte cuvinte, un om care nu a uitat de unde a plecat și pentru ce a fost trimis acolo.

╬n premierŃ, dl. Fenechiu ţmpreunŃ cu dna deputat Luminița Adam au ţnregistrat astŃzi la secretariatul Comisiei Permanente a Camerei Deputaților proiectul de lege primit de la colectivul de avocați anti-cip din care fac și eu parte, pentru modificarea legii privind pașapoartele biometrice.

╬i ţndemn pe toți cei care susțin cŃ luptŃ ţmpotriva introducerii cipurilor ţn documentele romÔnilor – sŃ popularizeze, mediatizeze și sŃ sprijine acest proiect pentru ca el sŃ fie votat ţn Parlament și sŃ ne redea darul cel mai de preț pe care ni l-a lŃsat Dumnezeu: LIBERTATEA DE A ALEGE !

DacŃ acest proiect se va bucura de susținere din partea noastrŃ, va fi depus și proiectul similar pentru modificare legii privind cŃrțile de identitate. Dumnezeu sŃ ţi ocroteascŃ pe romÔni și RomÔnia !

avocat Mihai Rapcea

Legea libera circulatie

Legea libera circulatie-page-001

 

 

 

 

Legea libera circulatie-page-002

 

Legea libera circulatie-page-003Legea libera circulatie-page-004
Legea libera circulatie-page-005

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares