E pentru prima oar pe anul acesta cnd vd zpada pe strzi – ȘI M BUCUR !.

Am auzit la radio, n mașin, despre arestarea președintelui Consiliului Județean Prahova, la cererea procurorilor DNA, și propunerea de trimitere dup gratii și a fiului acestuia, deputat n Parlamentul Romniei – suspecți c au sifonat banii pentru deszpezirea drumurilor. Și am trimis un gnd bun procurorilor de la DNA, crora probabil nici lor nu le convine s nu gseasc locuri de parcare – pentru c zpada de pe marginea drumului și de pe trotuare este n continuare tot acolo. Și m-am mai rugat ca respectivii procurori s vin s vad cum se mișc lucrurile și n București, unde hoții din primrii au delapidat banii de deszpezire, vnturnd zpada cu tractoarele cu lame, n loc s o ridice și s elibereze orașul de sub mizeria ccnie n care ne blcim dou milioane de bucureșteni. Trebuiau s o lase acolo, pentru c altfel nu puteau justifica cheltuirea a milioane de euro n doar trei zile de activitate – ct ar fi durat n mod normal ridicarea zpezii și depozitarea ei la marginea orașului. Acum, cnd mzga se topește și hoții din primrie s-au prins c nu mai vine alta prea curand, bag ntr-o frenezie toate utilajele s care ce-a mai rmas din ea, ne-topit de vremea bun de afar.

M-a mai uns la inim și faptul c s-a nceput urmrirea penal mpotriva hoțului de director de la Casa Național de Asigurri de Sntate. M bucur s vd c ne transformm ncet ncet ntr-un stat de drept, unde legea este aplicat tuturor hoților și unde nimeni nu este protejat de brațul cel lung al legii.

Visez la momentul n care romnii se vor trezi și vor ieșii așa, ca la cteva milioane dintre ei, n strad, s cear confiscarea averilor celor ce au distrus economia național, și care nu și pot justifica aceste averi prin munc cinstit. Și mai visez la un gen de aplicare colectiv a pedepselor. S-l judecm pe Nstase, pe Ponta sau pe Bsescu, și s primeasc pedeapsa de 1 volt aplicat de fiecare cetțean romn care se consider pgubit de aceșți mafioți politici. S fie legați respectivii pe scaune electrice și n loc de șoul pctos al lui Capatos, s avem de la 9 seara pedeapsa pentru Ponta – condamnat pentru abuzurile de la Pungești. La ora 9 fix, toat națiunea s voteze dac este vinovat sau nu, apsnd tasta enter, pe un site special al Ministerului Pedepselor Publice. Voltii votantilor sa se adune si sa ii fie administrați condamnatului, ca o huiduial, ca un blestem colectiv. Parc l vd pe Ponta vaporizat instant de pe scaunul de pedeaps, cu vre-o 10 milioane de volți adunndu-se n gușulica aia de politician șmecherit, sau pe Bsescu cum i se aprind ochii n cap ca farul din Constanța, la vre-o 8 milioane de volți, cu un ultim rcnet de adio: s triți bineeee ! S-l vd pe varanu de Voiculescu cum i se topește osnza la 20 de milioane de volți, sau pe Iliescu cum se duce dup preaiubitul su Lenin, vaporizat de familiile celor ce au murit la “revoluție” sau mineriade. Pentru știa din urm, care au scindat poporul, nvrjbind romnii, m-aș bucura s votezeși susțintorii lor,apsnd pe butonul -1 volt , dornici s-i scape de peseaps, și astfel, voltajul aplicat s fluctueze, astfel ca moartea s nu fie instantanee, ci lung și dureroas, cu speranțe de scpare.

Și pe hoții din fotbal i-aș perpeli la fel, și pe cei cu zpezile, cu sntatea, pn i-aș stura, și aș da satisfacție și poporului. Parc vd mamaiele de la țar cum stau la coad la internetul cafe din centrul satului, s “voteze” pedeapsa pentru Gigi Becali care s scape doar cu cteva zglțieli numa bune s-i scoat reumatismul din oase (c tot se plnge c i-a nțepenit gtul !), și s-l prleasc nițel pe Crin, de s-i sar somnoreala.

Și culmea e c nimeni n-ar fi vinovat de moartea acestor jigodii, ca s ne facem procese de conștiinț. Au furat cte puțin de la fiecare dintre noi, și tot i-am simțit o țar ntreag. E timpul s și-o fure tot cte puțin, de la fiecare dintre noi, drept rsplat, nu ? Și așa ne pstrm și mentalitatea de popor creștin, milos și ierttor, care nu aplic pedeapsa cu moartea, nu ? Ce e un volt, acolo ? Unde mai pui c nici nu le punem familiile condamnaților la plat, ca n China ?

Mihai Rapcea – zis și Volt-Vod

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares