Feed on
Posts
Comments

loading...

17 Responses to “Ion Antonescu – erou național”

 1. Eu inclin sa cred ca Antonescu a fost mason. Scopul lui a fost sa declanseze primul razboi de atac din istoria Poporului Roman (inainte au fost numai razboaie de aparare) si sa ne facem poporul crestin ortodox rus de dusman. Practic a semanat ura intre doua tari crestin ortodoxe.

 2. Saso says:

  Ohohohooo misane…. mai gandeste, mai citeste….
  poporul rus era dusman de cand ne-a luat Basarabia….nu cand am vrut-o noi inapoi…. of of of… logica misana face victime…

 3. mac gregor says:

  mai sapa, Chiper. Romania a fost stat agresor inca inainte, cand a atacat Bulgaria si i-a luat Cadrilaterul.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Cadrilater

  Si daca sapi si mai mult, ai sa descoperi ca Romania a ocupat, colonizat si schimbat in intregime o alta provincie unde practic nu existau romani inainte – Dobrogea. Si bine am facut, pentru ca civilizatia turca era praf la momentul acela.

  Chestia aia ca nu am purtat razboaie de agresiune e propaganda comunista. La fel de ridicola ca si vrajeala cu dacii pasnici 🙂

 4. Inclin sa cred ca eu am dreptate

 5. mac gregor says:

  Ma intereseaza doar faptele. Ce alegi tu sa “crezi” e irelevant si strict problema ta.

 6. E o ipoteza plauzibila,merita adancite cercetarile pe acest subiect.Al doilea razboi mondial a fost o actiune pan-europeana ca si formarea U.E.

 7. Saso says:

  @ Chiper
  “Inclin sa cred ca eu am dreptate”
  Bineinteles! Scuza-ne ca am intraznit sa gandim altfel.

 8. Majoritatea generalilor de armata interbelici erau masoni,e foarte putin probabil ca Ion Antonescu sa fi scapat ‘nevaccinat’ pana sa ajunga la pozitia de Maresal. De acolo a urmat planul trasat. SCOPUL? : Dezbinarea intre credinciosii ortodocsi in Est-Europa! Ce clar,ce simplu,’la mintea cocosului!’

 9. mac gregor says:

  Tot la mintea cocosului este si ca Ceausescu a fugit in scopul ca sa ia Iliescu puterea. El s-a lasat executat intentionat, in loc sa lupte. Evident, Ceausescu este tatal necunoscut al lui Iliescu, fiindca numai asa ar fi facut sacrificiul suprem. De aia Elena s-a opus, ea nu stia secretul.

  N-am dovezi, dar e la mintea cocosului!

  …mama ce le place romanilor sa bata campii… of of mai mai… parca asta e ocupatia lor in 99% din timp. Restul, sa fie dezastrul cat de mare in jur, nu ridica un deget. Ca sunt ocupati sa bata campii.

 10. 일반 유령 says:

  Ma cocosei mici si prosti, voi nu aveti minte nici cat o furnica. Ce sa mai zic de cunoasterea tacticilor si strategiilor militare sau de cunoasterea adevaratei istorii a acestui neam. Dar asa se intimpla cand niste putoi cu muci la nas incep sa comenteze despre subiecte care ii depasesc. Care mai de care mai “savant” va intreceti in ineptii. Nici nu stiu cu ale caruia sa incep sa le scuip. Uneori mie rusine ca sunt roman si astia sunt compatriotii mei. S-o iau in ordine, chiar daca o sa ma lungesc mai mult decat ar fi cazul si timpul.

 11. 일반 유령 says:

  Alexandru Chiper 17/02/2014 09:52
  Eu inclin sa cred ca Antonescu a fost mason. Scopul lui a fost sa declanseze primul razboi de atac din istoria Poporului Roman (inainte au fost numai razboaie de aparare) si sa ne facem poporul crestin ortodox rus de dusman. Practic a semanat ura intre doua tari crestin ortodoxe.

  Mă puțoi, tu să nu mai deschizi gura când vine vorba de patrioți, de soldații și patrioții poporului nostru.
  Dacă generalul era mason nu era împușcat ca un câine, alături de sute sau mii de ofițeri patrioți și alți oameni cu sufletul alături de acest popor și de strămoșii lor. Habar nu ai cine sunt strămoși acestui așa zis popor roman, denumire care din păcate nu ne face cinste. Noi la origini suntem cel mai vechi neam de pe planeta asta. Dacii, tracii sau geții sau cum i-au numit unii și alții, sunt “copii” și urmașii acestui neam mare ce a stăpânit peste întreaga zonă a actualei Europa și dincolo departe până la marea Caspică. Așa cum spuneam și altă dată pe aici, lupta pe planeta asta are două doi combatanți: Binele și Raul. Strămoșii noștri erau ostenii și străjerii Binelui și mesageri ai lui Dumnezeu și și Binelui. Dușmanii noștri și ai lui Dumnezeu pas cu pas, prin intrigi, trădări, invazii și alte tactici murdare, ne-au divizat, ne-au “ciopârțit” și ne-au păcălit și manipulat ca să ne luptăm frate contra frate și după ce ne-au slăbit și ne-au tăiat rând pe rând, un deget, o mână, un picior din mare trup al țării și poporului nostru, au urmărit mii de ani să ne răpună și ultima bucată a trupului, care conținea inima întregului trup, această zonă pe care acum o numim România, cu cele trei regate ale ei.

  Poporul rus nu mai era demult creștin. Încă de pe vremea revoluției bolșevice. La acea vreme o nație satanică, ce au îmbrăcat o haină de evrei, dar care nu erau evrei, cum bine zice și biblia, și-au pus în cap să pună mâna de armată și bogățiile și religia poporului rus și au mai îmbrăcat o altă haina, aceea a bolșevicului, iar mai marii lor au mai pus una a cominternistului. Aceștia au decapitat tara, tarul și armata, clerul și patrioții ruși, ucigând în felul ăsta milioane de patrioți ruși, ce erau în felul lor capii și bunăstarea sănătoasă a poporului, punându-se pe ei în frunte și ducând poporul și armata rusă să le împlinească țelurile. Se spune că bolșevicii erau în proporție de 99,9% evrei. Nu se spune încă câți dintre acești evrei erau și evrei adevărați și citi kazari sau alt neam diabolic ce au îmbrăcat această haină de evrei și le-au preluat religia și “statul de aleșii lui Dumnezeu” și din prisma asta i-au motivat și pe alți evrei să li se alăture dementei lor mondialist dictatoriale de a pune mâna pe toată planeta și de detrona chiar și pe însuși Dumnezeu și a-l înscăuna pe Lucifer al lor. Dacă ai priceput măcar și atât, înțelegi că cele două popoare, romanii și rușii, nu mai erau și nu se mai purtau demult că niște frați și că nu creștinismul îi lega, ci obârșia comună și credința în Dumnezeu. Creștinismul a venit mult după ce ei existau. El s-a pus firesc peste credința lor căci era o așezare firească a unei credințe în Unicul Dumnezeu peste o altă credință mai veche ce își avea aceleași obârșii și unic Dumnezeu.

  Generalul Antonescu a făcut ceea ce ar fi făcut orice patriot care ar fi dorit să-și recupereze o bucată din trupul tăiat de dușmanii țării. Asta nu a convenit puterii mondiale a răului și totul a condus la trădările ce au urmat și uciderea lui mișeleasca. Unități speciale de cominterniștii au pus mâna pe diferite unități de luptă ale armatei și punând la cale o capcană au chemat la garnizoane ofițerii, după care i-au arestat pe cei ce nu se încadrau în normele lor și nu au vrut să trădeze sau erau patrioți, ucigându-i atunci în mod bestial, ca pe niște câini. Cei care au scăpat sau au înțeles că e o capcană, au fugit în munți și au dus un timp lupta de partizani.

  Haina de mason este o altă haina îmbrăcată de aceiași dușmani și soldați ai râului. Atât timp că vă focalizați asupra unei haine, este precum situația în care soldații dușmani fac niște păite pe care le pun pe metereze și voi trageți ca proștii în acele păite și nu omorâți adevăratul dușman, ci niște păite, niște bucăți de paie și haine puse pe băț, consumându-vă energia, munițiile și demascându-vă locația. Asta e o altă tactică de reperare a dușmanului, mai ales a lunetiștilor. Îi dai o țintă falsă, sau una vie de sacrificiu, după care survolezi zona cu proprii tăi lunetiști. E suficient să vezi gura de foc a dușmanului, localizându-l și apoi anihilându-l în același mod în care el vroia să te anihileze pe tine și camarazii tăi.

  Într-o luptă tacticile diferă de la caz la caz. După cum se știe, uneori cea mai bună stratagema de apărare este atacul. Alte dăți este disimularea unei retrageri și false învingeri și fuga din fața armatei dușmane, care îmbătata de “victoria” sa rapidă va urmări dușmanul, dar se va trezi mai apoi prins în capcană unei împresurări.

  În nici un caz nu e vorba de prima luptă de “agresiune” a armatei “romane”. Și Țepeș și Mihai au atacat pe turci înainte ca turci să atace. Și asta nu e agresiune, e reîntregirea țării. Mulți prosti se întreabă de ce Mihai nu a continuat marșul către Constantinopol, că ar fi avut șanse să-l cucerească, dar el nu asta a dorit, ci recuperarea acelei părți din “Dacia” care a aparținut de drept poporului “dac”. Tatăl lui Țepeș se spune că a fost “inițiat” în ordinul luptătorilor dragonului și purta o tunică cu un dragon pe piept. Fals. El era deja un luptător al ordinului dragonului, alături de alți domnitori din zonă. Toți domnitorii “romanilor” ce au purtat titulatura de “IO” erau luptători ai ordinului dragonului, soldații și apărătorii ultimei bucăți a trupului neamului străvechi, ce-și avea inima și sălașul în munții Carpați. Asta este adevăratul motiv pentru care România este atât de dorită și invadată, nu numai pentru bogățiile materiale din subsolul țării, ci mai ales bogățiile ancestrale, inclusiv militare ce se găsesc chiar în interiorul munților. Doar nu credeți că din curtoazie armata israeliană și-a făcut cazarmă în munții noștri, sau că întâmplător elicopterele lor care survolau “zone interzise” au fost lovite și au căzut? Doar nu credeți că întâmplător vor ei să “găurească” muntele și să-i deschidă te miri ce uși secrete pe la sfinx sau în alte zone unde ei au informații că se afla unități militare ale așa zișilor soldați ai ordinului dragonului, sau unde se spune că sunt mari depozite de arme străvechi, chiar și nucleare? Dacă căutau bogații și zăcăminte naturale, nu veneau cu armata pentru aceasta.

 12. 일반 유령 says:

  Saso 17/02/2014 10:33
  mai gandeste, mai citeste….
  poporul rus era dusman de cand ne-a luat Basarabia….nu cand am vrut-o noi inapoi….

  Fă tu ce îi sfătuiești pe alții. Nu poporul rus a luat Basarabia, ci dușmani poporului român care au pus în prealabil mâna pe armata rusă și pe poporul rus, subjugându-l și folosindu-l ca modalitate de agresiune și invadare a altor zone și popoare. Vezi mai sus hainele pe care le-au pus pe ei ca să disimuleze și să ascundă adevărata lor identitate. Dă-i jos haina de rus, apoi haina de comunist, apoi de bolșevic, apoi cea de cominternist, apoi cea de evreu și apoi cea de kazar și dacă continui tot așa, poate vei afla cine se afla acolo ascuns. Rușii au mai rămas ruși după ce au fost cuceriți și subordonați bolșevicilor, așa cum evreii au mai rămas evrei după ce au fost subordonați kazarilor sau falșilor evrei. De ce perciunați, ultra religioșii evrei, care se consideră strămoșii adevărați ai evreilor, nu recunosc statul iudeu? De proști? Sau că știu ei bine cine se afla în spatele “uniformei” de evreu? Până și termenul de “sioniști” este o haină pusă pe ceia ce stau încă în umbră.

 13. 일반 유령 says:

  mac gregor 17/02/2014 11:05
  mai sapa, Chiper. Romania a fost stat agresor inca inainte, cand a atacat Bulgaria si i-a luat Cadrilaterul.
  Si daca sapi si mai mult, ai sa descoperi ca Romania a ocupat, colonizat si schimbat in intregime o alta provincie unde practic nu existau romani inainte – Dobrogea. Si bine am facut, pentru ca civilizatia turca era praf la momentul acela.
  Chestia aia ca nu am purtat razboaie de agresiune e propaganda comunista. La fel de ridicola ca si vrajeala cu dacii pasnici

  Mă puțoi, ce vârstă ai tu și unde ai făcut tu școala sau de la cine ai învățat istoria? Băga-țe-ai în fund centrulaladeyoga dacă debitezi după aceea inepții că asta. Dobrogea, Cadrilaterul inclusiv zona Bulgariei și mult mai jos de ea a aparținut poporului strămoș din care se trag dacii și “romanii”. Dacă cineva îți ia o mână, îți ia pe soră-ta, pe vara-ta sau pe soția ta, e o agresiune din partea ta dacă te duci s-o aduci înapoi acasă? Ai habar de ce țara asta s-a numit în mod parșiv România și nu Dacia sau cum se numea ea la origini? Pentru că agenții și spionii infiltrați ai dușmanului acestui popor au vrut ca să se uite cu totul originile și obârșia poporului nostru și să reteze legătură cu strămoși noștrii și cu spiritele lor. România vine de la ROMA NOUĂ, sau Noua Romă. Inventarea hilară și penibilă a faptului că noi suntem în popor asimilat de romani, că ne-am uitat limba și portul în doar puțin peste 100 de ani de ocupație este o cretinătate pe care va învăța alți profesori de falsă istorie. În același mod cum au pus mâna pe conducerea și armata rusă, sau pe cea americană sau nu contează ce mare țară și mare armată din lume, la fel au pus mâna și pe conducerea și armata Romei si care tineau pamatulurile noastre si doreau ca acolo sa se puna ei stapani si sa faca aici “NouaRoma”.

  Poporul nostru este obârșia popoarelor Europei și nu invers. Privește pe monumentele bravei Rome. Ce caută acolo figurile dârze și puternice ale unor daci, așa zis învinși și apoi asimilați? Ai văzut tu pe arcul de triumf din Paris soldați cu uniforme naziste?

  Ca orice modalitate de manipulare, inclusiv cea “comunistă” a avut același rol, de a păcăli și manipula masele. Dar nu ați înțeles mai nici unul ce ținte urmăreau cu acele propagande. În primul rând nu ați înțeles că în spatele său în haina de comunist stau alții. Unii mai “deștepți” ca tine spun că erau sau sunt evrei. Eu le zic că și acel “evreu” purta haina de evreu și se ascundea în felul ăsta.

  Ce știi tu mai putoi despre atlanți și poporul și armata atlantă sau despre “tragedia” atlantă?

 14. 일반 유령 says:

  Majoritatea generalilor de armată interbelici erau masoni, e foarte puțin probabil că Ion Antonescu să fi scăpat ‘nevaccinat’ până să ajungă la poziția de Mareșal. De acolo a urmat planul trasat. SCOPUL? : Dezbinarea între credincioșii ortodocși în Est-Europa! Ce clar, ce simplu, ’la mintea cocoșului!’

  A vorbi de al doilea, primul sau al 10 lea război sau de UE ca fiind legate este precum ai vorbi de degete și de palmă de care sunt legate, în loc să vorbești de întreg corpul. Voi vorbiți despre niște tactici și acțiuni localizate într-o mică zona sau perioada de timp, însă cei răi ce duc lupta împotriva celor buni se întinde pe o perioadă de milenii. Dacă nu localizezi cauza sau sursa acestui război și nici ținta finală a dușmanului, nu vei putea să faci față atacului și invaziei acestuia. La fel vei păți, dacă serviciile tale de spionaj și contraspionaj nu sunt eficiente sau sunt vândute dușmanului și lucrează în favoarea lui.

  Nu-și omorau ei stapanii din umbra generalii și ofițerii dacă erau (masoni) de-ai lor. Într-o asemenea luptă, când nu știi cine cu cine se încleștează, E OBLIGATORIU să vezi cine pe cine ataca și cine se afla în tabăra atacatorului. Doar așa poți afla cine este unul sau altul sau cine îți poate fi aliat și cine dușman. Mergând pe logica ta, înseamnă că și Decebal sau Mihai sau Țepeș erau masoni, căci au ajuns conducătorii armatelor acelor țări.

  Ținta lor e mult mai departe de o presupusă dezbinare pe baze de credințe. Chiar dacă te dai cocos și crezi că ai o minte asemenea lui, ea ar încăpea și în capul unei furnici.

 15. 일반 유령 says:

  mac gregor 18/02/2014 12:15
  …mama ce le place romanilor sa bata campii… of of mai mai… parca asta e ocupatia lor in 99% din timp. Restul, sa fie dezastrul cat de mare in jur, nu ridica un deget. Ca sunt ocupati sa bata campii.

  Așa cum îi bați și tu și toți ce nu știu istoria, de unde ar putea afla măcar și unele tactici și stratageme pe care le-au folosit strămoșii tăi reali sau dușmanii lor. Ai avea multe de învățat românule dacă ți-ai cunoaște adevărații strămoși.

  mac gregor 18/02/2014 12:08
  Da mai, si pozele alea cu vagoane de vite pline cu evrei morti, rasturnati pe camp in Moldov, sub paza bravei armate romane? ca vad ca despre asta nu aveti curajul nici sa ciripiti.

  Ce prost s-ar filma și fotografia în situații care l-ar incrimina? Nu te-a dus mintea de cocos măcar o secundă la posibilitatea ca dușmanul a îmbrăcat tunica militară a armatei tale și a produs “dovezi” în defavoarea ta? Cum de a apărut “poza” aia mai apoi? Și de unde știi că nu e un trucaj, sau o înscenare făcută în altă zonă a lumii, cu tunici false, sau cu morți falși ? De unde știi tu mai cocoșel de exemplu că armata romană a ucis acei oameni, sau ei au ajuns după aceea la locul faptei și au înconjurat perimetru, așa cum se face și scrie la carte? Bagă-țe-ai în fund centrualadeyoga poate îți vine în felul ăsta mintea la cap și nu mai ciripești tâmpenii și antiromanisme. Asta faceți voi la centrul ăla de yoga? Ați format o clică de trădători și dușmani și puteți țară la cale ?

 16. 일반 유령 says:

  Concluzie: GENERALUL Antonescu nu a fost un erou, a fost un MARTIR al neamului!

 17. mac gregor says:

  moooor de ras! Coreeanule esti cel mai tare!

  N-am timp sa citesc tot cearsaful, o sa dau un raspuns in episodul urmator.

Leave a Reply