De fiecare dat cnd vine Ziua Comemorrii Holocaustului, politicienii romni, n frunte cu președintele țrii se nghesuie ca oile s pupe papucul jidnesc n semn de obedienț faț de noua nalt Poart a Umanitții (dictatura bancherilor evrei). Așa se face c an de an, acești nevolnici fr coloan vertebral se ntrec ntre dnsii n nemernicie, care mai de care mai plngreț și mai duios, n a regreta și condamna ceva ce nu a existat niciodat n Romnia: Holocaustul evreilor.

Situația nu e nou: n condițiile n care s-au cheltuit iarna aceasta milioane de euro pentru deszpezirea unei strzi care nu exist, de ce nu am deplnge brutalitatea unor evenimente inexistente, de dragul menajrii sentimentelor unor prea-puternici evrei ai zilei ?!

ns, anul acesta aflm de pe Historia aflm c luni 17 februarie ora 9.30 va avea loc n Aula Mare a Academiei Romne comemorarea Zilei internaționale a Holocaustului, organizat de Academia Romn, mpreun cu Federaia Comunitilor Evreieti din Romnia, Asociaia Evreilor din Romnia Victime ale Holocaustului i Institutul Naional pentru Studiul Holocaustului n Romnia Ellie Wiesel, sub titulatura ,,INFORMAII ISTORICE I MARTURII PRIVIND HOLOCAUSTUL DIN ROMNIA”.

Sunt curios și eu s cunosc despre ce “informații istorice” o fi vorba, cci pn n prezent nu a reușit nimeni s m conving CU PROBE c a existat o activitate de exterminare n mas a evreilor, organizat de autoritțile romnești n teritoriile flate sub administrația Statului Romn.

Spnd pe internet dup informații suplimentare, am dat de comunicatul președintelui Academiei Romne, Ionel Haiduc, care IMPUNE prin ordin de serviciu, tuturor angajaților și cercettorilor Academiei Romne, PREZENȚA OBLIGATORIE la evenimentul cu pricina.

Probabil c evenimentul va fi mediatizat și le trebuie aplaudaci cu care s umple ditamai sala, ca la congresele de trist amintire ale PCR-ului.

Lansez un apel public – pe aceast cale, academicienilor romni, s dea dovad de o rigurozitate științific, ACADEMIC, n analizarea “informațiilor istorice” ce vor fi prezentate cu prilejul acestui eveniment, și s porneasc de la ACORDAREA PRINCIPIULUI PREZUMȚIEI DE NEVINOVȚIE la adresa poporului romn – faț de acuzațiile de holocaust și genocid pe care reprezentanții comunitții evreiești le renoiesc anual, la fiecare astfel de comemorare.

De asemenea, nu se poate vorbi despre crimele mpotriva evreilor – svrșite de ctre romni, fr a se vorbi despre crimele comisarilor politici evrei mpotriva romnilor – cu precdere n Basarabia – ocupat de sovietici.

Rigorile științifice impun prezentarea adevrului istoric n ansamblul su, aspect care sper s nu fie trecut cu vederea de dragul “corectitudinii politice” și dogmelor oficiale impuse de ctre lobby-ul evreiesc.

naltele foruri academice romne nu trebuie s se lase nici impresionate și nici intimidate de aparatul propagandistic al mass-mediei controlate de evrei – care și-a fcut un obicei din a linșa mediatic pe oricine ndrznește s pun sub semnul ntrebrii existența holocaustului evreiesc n Romnia sau probele aduse n favoarea acestei teze.

Consider c dup 45 de ani de comunism și nc 24 de ani de neo-comunism n Romnia, faț de a crui instaurare evreii au o important parte de vin, att evreii ct și romnii au nevoie de adevr, orict de dureros ar fi acesta pentru oricare dintre prți.

MIHAI RAPCEA

not: azi dimineaț, la o or dup publicarea acestui articol, pagina Academiei Romne privind știrea despre evenimentul de luni a devenit… indisponibil 🙂 Curat murdar, coane Fnic !

academia romana

Update: ntre timp, pagina Academiei ROmne și-a revenit, dar au disprut orice referiri cu privire la ”tragicul” eveniment de luni 🙂

anunt disparut

 

update 2: evenimentul apare acum la “viitoare”

evenimente viitoare

 

Și programul evenimentului, datat (n mod ciudat !) pentru data de 28 ianuarie 2014 !? Ce fel de eveniment “viitor” o mai fi și sta ?:

Cu prilejul Zilei Internaionale de Comemorare a Holocaustului, n ziua de 28 ianuarie, ora 11.00, n Aula Academiei Romne va avea loc reuniunea „Informaii istorice i mrturii privind holocaustul din Romnia”

PROGRAM

Partea I

  • Acad. Ionel Haiduc, preedintele Academiei Romne – Cuvnt de deschidere –
  • prof. univ. dr. Alexandru Florian, director general al INSH – Elie Wiesel - Ziua Internaional de Comemorare a Holocaustului
  • Adrian Cioflnc, cercettor tiinific la Institutul de istorie „A.D. Xenopol” din Iai, membru al Colegiului CNSAS – Privire istoric de sintez despre holocaustul din Romnia

 

Partea II

  • Dr. Aurel Vainer, preedintele Federaiei Comunitilor Evreieti din Romnia – Vechiul Regat i Transilvania de Sud
  • Ing. Iancu Tucrman, pensionar – Pogromul de la Iai i trenurile morii
  • Dr. Miriam Bercovici, pensionar – Bucovina de Sud
  • Dr. Liviu Beri, preedinte al AERVH – Bucovina de Nord, Basarabia i inutul Hera
  • Prof. Octavian Fulop, pensionar – Transilvania de Nord

Prezentm n premier – pentru mediul on-line, un interviu realizat, n ziua de 20.04.2002, de Florin andru cu Leopold Lazr Schobel, unul dintre evreii supravieuitori ai deportrilor din Ardealul de Nord, n lagrul de la Birkenau-Auscwhitz, n anul 1944. Titlul interviului a fost „Deinutul A-13221” i a avut durata de o or.

Leopold Lazr Schobel era, n perioada interviului, preedintele Comunitii Evreieti din Piteti. n interviu, acesta a susinut urmtoarele:„Nu. Eu cnd am declarat c muli evrei au fost salvai de Antonescu, mi menin aceast declaraie i spun urmtorul lucru: Toi evreii care au fost n diferite lagre i au ajuns n Romnia, pot s spun c au fost salvai de Antonescu, pentru c dac el ar fi dat un ordin, ordinulseexecuta. Pe mine m-a interesat c-am venit acas ca s-mi gsesc fraii, surorile i s vd cine triete. La Sf. Gheorghe ne-am ntors din lagr, n Sf. Gheorghe au fost 300 de evrei i ne-am ntors acas (de la Auscwhitz), nu tiu dac ne-am ntors 20. Eu am gsit Romnia aa cum am lsat-o cu patru ani n urm, am curajul s spun c n-a fost Holocaust.”


Document video. Leopold Schobel – șeful Comunitții Evreiești din Argeș: Antonescu a avut un suflet mare.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *