De fiecare dată când vine Ziua Comemorării Holocaustului, politicienii români, în frunte cu președintele țării se înghesuie ca oile să pupe papucul jidănesc în semn de obediență față de noua Înaltă Poartă a Umanității (dictatura bancherilor evrei). Așa se face că an de an, acești nevolnici fără coloană vertebrală se întrec între dânsii în nemernicie, care mai de care mai plângăreț și mai duios, în a regreta și condamna ceva ce nu a existat niciodată în România: Holocaustul evreilor.

Situația nu e nouă: în condițiile în care s-au cheltuit iarna aceasta milioane de euro pentru deszăpezirea unei străzi care nu există, de ce nu am deplânge brutalitatea unor evenimente inexistente, de dragul menajării sentimentelor unor prea-puternici evrei ai zilei ?!

Însă, anul acesta aflăm de pe Historia aflăm că luni 17 februarie ora 9.30 va avea loc în Aula Mare a Academiei Române comemorarea Zilei internaționale a Holocaustului, organizată de Academia Română, împreună cu Federația Comunităților Evreiești din România, Asociația Evreilor din România Victime ale Holocaustului și Institutul Național pentru Studiul Holocaustului în România Ellie Wiesel, sub titulatura ,,INFORMAȚII ISTORICE ȘI MARTURII PRIVIND HOLOCAUSTUL DIN ROMÂNIA”.

Sunt curios și eu să cunosc despre ce “informații istorice” o fi vorba, căci până în prezent nu a reușit nimeni să mă convingă CU PROBE că a existat o activitate de exterminare în masă a evreilor, organizată de autoritățile românești în teritoriile flate sub administrația Statului Român.

Săpând pe internet după informații suplimentare, am dat de comunicatul președintelui Academiei Române, Ionel Haiduc, care IMPUNE prin ordin de serviciu, tuturor angajaților și cercetătorilor Academiei Române, PREZENȚA OBLIGATORIE la evenimentul cu pricina.

Probabil că evenimentul va fi mediatizat și le trebuie aplaudaci cu care să umple ditamai sala, ca la congresele de tristă amintire ale PCR-ului.

Lansez un apel public – pe această cale, academicienilor români, să dea dovadă de o rigurozitate științifică, ACADEMICĂ, în analizarea “informațiilor istorice” ce vor fi prezentate cu prilejul acestui eveniment, și să pornească de la ACORDAREA PRINCIPIULUI PREZUMȚIEI DE NEVINOVĂȚIE la adresa poporului român – față de acuzațiile de holocaust și genocid pe care reprezentanții comunității evreiești le reânoiesc anual, la fiecare astfel de comemorare.

De asemenea, nu se poate vorbi despre crimele împotriva evreilor – săvârșite de către români, fără a se vorbi despre crimele comisarilor politici evrei împotriva românilor – cu precădere în Basarabia – ocupată de sovietici.

Rigorile științifice impun prezentarea adevărului istoric în ansamblul său, aspect care sper să nu fie trecut cu vederea de dragul “corectitudinii politice” și dogmelor oficiale impuse de către lobby-ul evreiesc.

Înaltele foruri academice române nu trebuie să se lase nici impresionate și nici intimidate de aparatul propagandistic al mass-mediei controlate de evrei – care și-a făcut un obicei din a linșa mediatic pe oricine îndrăznește să pună sub semnul întrebării existența holocaustului evreiesc în România sau probele aduse în favoarea acestei teze.

Consider că după 45 de ani de comunism și încă 24 de ani de neo-comunism în România, față de a cărui instaurare evreii au o importantă parte de vină, atât evreii cât și românii au nevoie de adevăr, oricât de dureros ar fi acesta pentru oricare dintre părți.

 MIHAI RAPCEA

notă: azi dimineață, la o oră după publicarea acestui articol, pagina Academiei Române privind știrea despre evenimentul de luni a devenit… indisponibilă 🙂 Curat murdar, coane Fănică !

 academia romana

 

Update: între timp, pagina Academiei ROmâne și-a revenit, dar au dispărut orice referiri cu privire la  ”tragicul” eveniment de luni 🙂

anunt disparut

 

update 2: evenimentul apare acum la “viitoare”

evenimente viitoare

 

Și programul evenimentului, datat (în mod ciudat !) pentru data de 28 ianuarie 2014 !? Ce fel de eveniment “viitor” o mai fi și ăsta ?:

Cu prilejul Zilei Internaționale de Comemorare a Holocaustului,   în ziua de 28 ianuarie, ora 11.00, în Aula Academiei Române va avea loc reuniunea „Informații istorice și mărturii privind holocaustul din România”  

 

PROGRAM

Partea I

  • Acad. Ionel Haiduc, președintele Academiei Române – Cuvânt de deschidere –
  • prof. univ. dr. Alexandru Florian, director general al INSH – Elie Wiesel  - Ziua Internațională de Comemorare a Holocaustului
  • Adrian Cioflâncă, cercetător științific la Institutul de istorie  „A.D. Xenopol” din Iași, membru al Colegiului CNSAS – Privire istorică de sinteză despre holocaustul din România

 

Partea II

 

  • Dr. Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România – Vechiul Regat și Transilvania de Sud
  • Ing. Iancu Tucărman, pensionar – Pogromul de la Iași și trenurile morții
  • Dr. Miriam Bercovici, pensionar – Bucovina de Sud
  • Dr. Liviu Beriș, președinte al AERVH – Bucovina de Nord, Basarabia și ținutul Herța
  • Prof. Octavian Fulop, pensionar – Transilvania de Nord

Prezentăm în premieră – pentru mediul on-line, un interviu realizat, în ziua de 20.04.2002, de Florin Șandru cu Leopold Lazăr Schobel, unul dintre evreii supraviețuitori ai deportărilor din Ardealul de Nord, în lagărul de la Birkenau-Auscwhitz, în anul 1944. Titlul interviului a fost „Deținutul A-13221” și a avut durata de o oră.

Leopold Lazăr Schobel era, în perioada interviului, președintele Comunității Evreiești din Pitești. În interviu, acesta a susținut următoarele: „Nu. Eu când am declarat că mulți evrei au fost salvați de Antonescu, îmi mențin această declarație și spun următorul lucru: Toți evreii care au fost în diferite lagăre și au ajuns în România, pot să spună că au fost salvați de Antonescu, pentru că dacă el ar fi dat un ordin, ordinul se executa. Pe mine m-a interesat c-am venit acasă ca să-mi găsesc frații, surorile și să văd cine trăiește. La Sf. Gheorghe ne-am întors din lagăr, în Sf. Gheorghe au fost 300 de evrei și ne-am întors acasă (de la Auscwhitz), nu știu dacă ne-am întors 20. Eu am găsit România așa cum am lăsat-o cu patru ani în urmă, am curajul să spun că n-a fost Holocaust.”


Document video. Leopold Schobel – șeful Comunității Evreiești din Argeș: Antonescu a avut un suflet mare.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares