Feed on
Posts
Comments

Diderot, Condorcet, Voltaire și alți uriași ai culturii din Secolul Luminilor se răsucesc în mormânt, probabil…Cotidianul turcesc anglofon Hurriyet Daily News, a produs stupoare publicând din partea unui grup de salafiști un APEL de BOICOTARE a TOMATEI ca fiind un ALIMENT CREȘTIN!

Iți stă mintea în loc, dacă nu mori de râs! Probabil că o muscă nebună i-a pișcat pe membrii Asociației populare islamice din Egipt, care au publicat pe face-book un apel năucitor. Depășește orice înțelegere și bun simt acest anunț adresat tuturor islamicilor:
“TOMATA, (ROȘIA, adică GOGONEAUA de vară) ESTE INTERZISĂ PE PAMÂNTUL ISLAMULUI !
Iată mesajul difuzat pe Facebook :
Este interzis a mânca tomate ( roșii) pentru că ele sunt alimente creștine! Tomata ( roșia) conține în interiorul ei CRUCEA, iar Allah nu acceptă crucea și sfânta treime. Vă rugăm cu jurământ, faceți să circule această fotografie! După cum susține o soră din Palestina, ea a avut o viziune cu profetul lui Allah, Mahomed . În viziunea femeii, Profetul plângea și avertiza națiunea, să nu consume tomate !”
Ei au publicat și o fotografie a unei tomate secționate și care, are miezul în formă de cruce, pentru care 4 cămăruțe, 4 nervuri cu semințe. Asta demostrează cât de uriașă poate fi prostia omenească.
Se pune întrebarea: “pâna unde vor merge extremiștii islamici?”

comentariu rapcea.ro: să-i vedem noi acum pe tuciurii care vând șaorme pe la ei, cum le fac fără roșii, fără sos de roșii, etc. În plus, daca roșia este condamnată ca fiind creștină pentru că are în ea CRUCEA – simbolul patimilor Mântuitorului, al sacrificului Său pentru Umanitate, pe care islamicii nu în accepta, ce se vor face când vor afla că inima omenească are tot 4 camere, ca și roșia, și că dacă o tai în secțiune, arată tot ca o cruce ! Își vor smulge oare inimile din piept !?

loading...

8 Responses to “TOMATA , FRUCTUL INTERZIS AL ISLAMULUI !”

 1. Tomyo says:

  In articolul asta http://www.ziare.com/international/terorism/o-grupare-islamista-avertizeaza-nu-mai-consumati-rosii-1255724 este un pasaj care spune ca:”Pe finalul textului postat pe Facebook, salafistii spun ca nu este interzis categoric consumul de tomate, dar trebuie evitat ca acestea sa fie taiate in asemenea fel incat sa se vada crucea din interiorul lor.”

 2. Saso says:

  Dar ce va face un musulman care traieste in Germania si are un accident? Nu trebuie sa se urce in ambulanta, ca are crucea pe ea…. 🙂
  Urmarind aceeasi logica, musulmanii nu ar trebui sa traiasca in Elvetia, tarile scandinave, Grecia, Islanda, Finlanda….
  Ghiciti de ce?

 3. Oro says:

  Rapcea, ce-i cu expresia rasista “tuciurii”? Discutam faptele oamenilor nu culoarea pielii.

 4. Saso says:

  @ oro

  nu este neaparat rasista, mai lasa corectituninea politica… este realista, cum vrei sa le spuna BLONZI? Nepigmentati?

  P.S. “corect politic” este spalarea pe creier aproape de absolut, tel pe care nici cenzura comunista nu l-a visat…

 5. Tacerea,fructul permis al crestinilor. Cel putin asa le-au trasat iluminatti din Bilderberg. Crestinul No.1 al romanilor se pare ca a plecat capul: http://www.stelian-tanase.ro/patriarhul-daniel-se-vede-cu-seful-grupului-bilderberg/

 6. Saso says:

  “Urmarind aceeasi logica, musulmanii nu ar trebui sa traiasca in Elvetia, tarile scandinave, Grecia, Islanda, Finlanda….
  Ghiciti de ce?”

  Toate aceste tari au Crucea pe drapel. Dar, se pare ca atunci cand este de supt ca niste capuse si de lenevie…. e ok chiar si cu Crucea.

 7. Farid Khan says:

  ce este prostia asta?? musulmanii sa nu mai manance rosii….:))) asta zau e cea mai mare ineptie auzita si vazuta…………

 8. Farid Khan says:

  prea multa ,,logica” pt un biet om simplu si musulman, ca mine…..prea mult ,,zel” din partea unora si altora…….mintea mea nu le poate cuprinde…..

Leave a Reply