Diderot, Condorcet, Voltaire i ali uriai ai culturii din Secolul Luminilor se rsucesc n mormnt, probabil…Cotidianul turcesc anglofon Hurriyet Daily News, a produs stupoare publicnd din partea unui grup de salafiti un APEL de BOICOTARE a TOMATEI ca fiind un ALIMENT CRETIN!

Ii st mintea n loc, dac nu mori de rs! Probabil c o musc nebun i-a picat pe membrii Asociaiei populare islamice din Egipt, care au publicat pe face-book un apel nucitor. Depete orice nelegere i bun simt acest anun adresat tuturor islamicilor:
“TOMATA, (ROIA, adic GOGONEAUA de var) ESTE INTERZIS PE PAMNTUL ISLAMULUI !
Iat mesajul difuzat pe Facebook :
Este interzis a mnca tomate ( roii) pentru c ele sunt alimente cretine! Tomata ( roia) conine n interiorul ei CRUCEA, iar Allah nu accept crucea i sfnta treime. V rugm cu jurmnt, facei s circule aceast fotografie! Dup cum susine o sor din Palestina, ea a avut o viziune cu profetul lui Allah, Mahomed . n viziunea femeii, Profetul plngea i avertiza naiunea, s nu consume tomate !”
Ei au publicat i o fotografie a unei tomate secionate i care, are miezul n form de cruce, pentru care 4 cmrue, 4 nervuri cu semine. Asta demostreaz ct de uria poate fi prostia omeneasc.
Se pune ntrebarea: “pna unde vor merge extremitii islamici?”

comentariu rapcea.ro: s-i vedem noi acum pe tuciurii care vnd șaorme pe la ei, cum le fac fr roșii, fr sos de roșii, etc. n plus, daca roșia este condamnat ca fiind creștin pentru c are n ea CRUCEA – simbolul patimilor Mntuitorului, al sacrificului Su pentru Umanitate, pe care islamicii nu n accepta, ce se vor face cnd vor afla c inima omeneasc are tot 4 camere, ca și roșia, și c dac o tai n secțiune, arat tot ca o cruce ! și vor smulge oare inimile din piept !?

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares