TOMATA , FRUCTUL INTERZIS AL ISLAMULUI !

Diderot, Condorcet, Voltaire și alți uriași ai culturii din Secolul Luminilor se răsucesc în mormânt, probabil…Cotidianul turcesc anglofon Hurriyet Daily News, a produs stupoare publicând din partea unui grup de salafiști un APEL de BOICOTARE a TOMATEI ca fiind un ALIMENT CREȘTIN!

Iți stă mintea în loc, dacă nu mori de râs! Probabil că o muscă nebună i-a pișcat pe membrii Asociației populare islamice din Egipt, care au publicat pe face-book un apel năucitor. Depășește orice înțelegere și bun simt acest anunț adresat tuturor islamicilor:
“TOMATA, (ROȘIA, adică GOGONEAUA de vară) ESTE INTERZISĂ PE PAMÂNTUL ISLAMULUI !
Iată mesajul difuzat pe Facebook :
Este interzis a mânca tomate ( roșii) pentru că ele sunt alimente creștine! Tomata ( roșia) conține în interiorul ei CRUCEA, iar Allah nu acceptă crucea și sfânta treime. Vă rugăm cu jurământ, faceți să circule această fotografie! După cum susține o soră din Palestina, ea a avut o viziune cu profetul lui Allah, Mahomed . În viziunea femeii, Profetul plângea și avertiza națiunea, să nu consume tomate !”
Ei au publicat și o fotografie a unei tomate secționate și care, are miezul în formă de cruce, pentru care 4 cămăruțe, 4 nervuri cu semințe. Asta demostrează cât de uriașă poate fi prostia omenească.
Se pune întrebarea: “pâna unde vor merge extremiștii islamici?”

comentariu rapcea.ro: să-i vedem noi acum pe tuciurii care vând șaorme pe la ei, cum le fac fără roșii, fără sos de roșii, etc. În plus, daca roșia este condamnată ca fiind creștină pentru că are în ea CRUCEA – simbolul patimilor Mântuitorului, al sacrificului Său pentru Umanitate, pe care islamicii nu în accepta, ce se vor face când vor afla că inima omenească are tot 4 camere, ca și roșia, și că dacă o tai în secțiune, arată tot ca o cruce ! Își vor smulge oare inimile din piept !?

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *