Cardul cu cip si sfarsitul Libertatii

un articol de Victor Dascălu

Adevărata libertate se fondează pe posibilitățile de alegere, indiferent dacă natura lor este una politică sau socială . Introducerea cardului cu cip reprezintă o lezare a adevăratei libertăți deoarece nu oferă alternativă, astfel noi vom fi obligați să alegem între niște variante care duc în același punct , anume punctul în care alții vor decide pentru noi împotriva voinței noastre, punctul în care nu va exista o cale de întoarcere .
Propaganda de implementare a cipului sună în felul următor :

” Acceptând cipul vei ajuta statul în lupta împotriva corupției și astfel securitatea financiară va crește ” ;

– Acest argument este unul fals deoarece existența corupției nu se datorează statului , ci a celor care-l conduc , existența corupției se datorează ” cozilor de topor ” din politică, se datorează tâlharilor care joacă acum rolul moraliștilor. Acceptarea cipului nu va opri tâlharii să ne jefuiască în continuare prin metode legale, ci doar le va oferi tâlharilor și mai mult control financiar asupra noastră . Practic acceptând cipul vom fi în totalitate dependenți de sistem , iar astfel libertatea noastră individuală va rămâne doar un deziderat, nu o realitate deoarece singura realitate va fi cea a pierderii libertății.
“Acceptând cipul nu vei mai fi nevoit să-ți toci nervii stând la coadă  ” ;

– O vorbă înțeleaptă și aplicabilă în acest caz este următoarea : “ Nimic nu este pe gratis ” . La ce folosește puțin timp în plus , dacă pentru acea scurtă perioadă de timp dai la schimb propria libertate , pur și simplu nu rentează, indiferent din ce punct de vedere ai privi. Libertatea nu este de vânzare !

“Acceptarea cipului va favoriza creșterea securității datelor ” ;

– Într-un mod oficial se spune că telefoanele ne sunt ascultate sub pretextul protejării contra terorismului , însă neoficial, această acțiune nu este menită să protejeze împotriva terorismului , ci este menită să sporească controlul sistemului asupra noastră . Situația este similară în cazul implementării cipului, deoarece ni se spune că în urma implementării cipului securitatea datelor va crește, însă de fapt situația va fi similară celei legate de ascultarea telefoanelor , anume că nu securitatea datelor va fi sporită , ci doar controlul sistemului asupra noastră .
Concluzia acestui articol este următoarea : Cardul cu cip reprezintă un prim pas, anume tranziția către pasul final , cel al introducerii cipului menit să fie implantat sub pielea purtătorului . Cei care cred că implantarea unui cip sub piele reprezintă „ un pas către evoluție ” să nu uite că și animalele sunt însemnate pentru a fi mai ușor de controlat. În actualele timpuri moderne, însemnarea nu va mai fi făcută cu fierul roșu , ci ea va fi facută prin intermediul cipului , un mod pe cât de subtil , pe atât de criminal.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *