Feed on
Posts
Comments

 

loading...

3 Responses to “România – stat mafiot evazionist”

 1. Republica MAZARE oare e controlata de NOUA LABA?

 2. Saso says:

  Problema mea este, daca niste jurnalisti i-a gasit pe astia…. cum plm statul roman nu-i gaseste?????
  Deci, problema nu e la turci, e la coruptia din Romania si indeiferenta militienilor romani.

 3. REINERT,ambalat in Brasov,atentie mare: Este vorba despre capete de salam care au fost depistate la fabrica din Brașov a producătorului german. Produsele pe care noi le-am găsit la fabrica din Brașov erau aduse din Germania, iar termenul de valabilitate expira peste trei zile. Odată ambalate, aveau valabilitatea de 42 de zile de la ieșirea pe poarta fabricii. În afară de produsele găsite în fabrică, au fost retrase de la vânzare și cele găsite în supermarketurile din Brașov și din țară“, a declarat, astăzi, Claudiu Susanu comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov.
  Conform acestuia, CRPC a cerut un punct de vedere Direcției Sanitar Veterinare și aceasta a comunicat că totul este în regulă.
  reinert„Surpriza este cu totul alta. Am cerut un punct de vedere de la Direcția Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, care trebuie să aibă un medic în fabrică pentru a verifica produsele și am primit răspunsul că totul este în regulă. Se pare că această activitate de ambalare și refrigerare a unor astfel de produse a început în urmă cu câteva luni“. Firma din Brașov care ambala produsele (Reinert) riscă o amendă de 50.000 de lei și chiar suspendarea activității unor linii de producție, a precizat comisarul șef.Sursa: http://newsbv.ro/2014/02/24/nemtii-vare-resturile-alimentare-avocati-santaj-autoritati/ :Felon:

Leave a Reply