un articol de piticu gratis la care subscriu 🙂

Urăsc PSD-ul mult mai tare decât aș putea urî PDL-ul. Evident, urăsc și PDL-ul și pe Băsescu. Ca orice om normal. Dar pe Iliescu, Ponta, Năstase mult, mult mai tare.

După toate definițiile, asta mă face băsist. Că băsist nu înseamnă că ții cu Băsescu. Înseamnă doar că în top 10 oameni pe care îi urăști, Băsescu nu e pe primul loc. Dacă e pe locul doi, ești băsist.

Așa sunt eu. Mi se pare că PDL-ul a fost un dildău de ciment și PSD-ul un dildău de ciment cu cuie întărite prin el. Spun doar că violul de la didlăul de ciment cu cuie e mult mai dureros decât ală cu dildăul doar de ciment. Și prin asta, cu logica lor de fier, behăitorii de la antena 3 ar înțelege că sunt băsist.

Ca acest idiot

Care din spargerea USL a scris un text despre cât de rău e Băsescu, acest împărat din Star Wars care abia aștepta un moment de instabilitate în Alianța Rebelă ca să își construiască Death Starul. Absolut orice lucru din Univers care e nașpa are legătură cu Băsescu. Chiar și faptul că două partide de hiene și-au dat seama că nu le mai ajunge ciolanul dacă o ard împreună are legătură cu Băsescu. Lupul din “Capra cu trei iezi” a vrut să mănânce iezii pentru că era din serviciile controlate de Băsescu și primise ordin.

Azi cică s-ar fi spart USL. Habar n-am. Chestia asta cu alianțele politice e atât de irelevantă încât nici nu pot descrie cât de mult mi se fâlfâie, și am fost campion mondial la epitete. Până la urmă toate-s de stânga și toate-s același rahat. Toate vor da cizme la analfabeți pentru voturi. Toate vor promite ajutoare sociale la paraziți sociali pentru voturi. Toate vor promite bugetarilor că nu îi vor da afară și îi vor păstra în slujbele lor inutile în care plimbă hârtii pe banii statului în număr nejustificat de mare. Pentru voturi.

Și toate se vor ține vag de promisiune în timp ce își vor vedea de servit clientela politică, rudele și firmele proprii din banii statului. E exact același rahat indiferent că e PDL, PNL, PSD sau PLM.

Pentru mine USL-ul a însemnat o singură chestie. Că nici măcar cu PNL-ul nu aș mai putea vota, ipotetic.

Vedeți voi, eu sunt o tentativă de burghez. Nu vreau ce urlă plebea. Nu vreau alocații mărite, ajutor de încălzire iarna și nici o plasă de făină și ulei. Sunt ok cu banii. Nu mă șterg la cur cu mătase, dar sunt ok. Destul de ok încât să fiu de dreapta.

Să explic diferența, pe scurt, între dreapta și stânga pentru cei mai proști dintre noi. Oamenii de stânga vor ca statul să le dea mai mulți bani. Oamenii de dreapta vor ca statul sa le ia mai puțini bani.

Așa-s eu. Nu vreau ajutor de șomaj mărit. Vreau ca statul să îmi ia mai puțini bani. Vreau să nu mai plătesc de 4 ori mai mult decât tanti Geta contribuția la sănătate. Dacă câștig de 4 ori mai mult nu înseamnă că sunt de 4 ori mai bolnav. Și dacă aș fi, nu m-aș duce la stat să stau la coadă si sa mor cu zile. Cu toate astea dau la CNAS procent din salariu. Aș vrea să am opțiunea să nu dau deloc, dacă se poate. Să plătesc tot din buzunarul meu. Mulțumesc.
Mă rog, nu vreau să intru în detalii. Dădeam un exemplu. Pe scurt, sunt de dreapta. Pe hârtie PNL-ul era și el de dreapta. Adică da, tot șobolani care fură, dar în timp ce fură mai fac și chestii vag de dreapta.

Dar nu mai sunt de dreapta. Că au făcut coaliție monstruoasă cu stânga, ca pe vremea lui Cuza. Și și-au făcut un discurs exact la fel de populist. Nu mai există partide de dreapta la noi. E o țară mult prea săracă și mult prea proastă pentru ca dreapta să reprezinte o miză electorală. Dacă vă vine să credeți, ca platformă politică, cei mai apropiați de ce vreau eu sunt UDMR. Mai bine ungur decât de stânga. Nu, nu, n-o să îi votez nici pe ăștia, stați liniștiți. Că platforma politică a unui partid e ca pozele de pe facebook ale gagicilor: arată mult mai bine decât în realitate.

Deci n-am răspuns la întrebarea „eu cu cine votez?”. În continuare mi se pare o întrebare de genul „Eu de cine să fiu violat?”. Nu vreau să calculez și să aleg răul cel mai mic. Mi se pare de căcat, din principiu să alegi un rău mai mic.

Dar mă bucur că se sparge USL pentru că îi urăsc profund.

Mai bine ne concentrăm pe alte lucruri.

Se sparge USL dar se reunește 3 Sud Est. Yin-yang, coaie.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares