Feed on
Posts
Comments

cerere Curtea de Apel Cluj - MISA1

loading...

30 Responses to “Pentru procesul de la Cluj…”

 1. Roxana says:

  Stai, că nu pricep.

  Deci: faza unu. Ai fost chemat. Ai zis că te duci să spui adevărul la proces – cu litere mari, vizibile din celălalt colț de stradă: http://rapcea.ro/2014/02/18/cunoatei-adevarul-iar-adevarul-va-va-face-liberi-sau-nu/

  Faza doi: ți-ai adus aminte brusc, cu o zi înainte de termen, că ai spus adevărul altă dată și acum ai treabă?

  Înțeleg bine?

 2. MR says:

  Eu am spus mereu adevarul. Intamplator, chiar am treaba maine, si n-am niciun chef sa bat drumul aiurea pana la Cluj. Declaratia mea este deja la dosar.

 3. Roxana says:

  Am înțeles.

  În august 2013 spuneai, legat de un drept la replică pe care nu ți l-au publicat, că urma să faci ceva împotriva lor. Eu te-am întrebat cât timp le dai pentru publicare.

  Mi-ai răspuns: „Termenul prevazut de lege. Maine le voi comunica si in mod oficial aceasta solicitare. Termenul il voi calcula de la data comunicarii. Sunt foarte hotarat in demersul meu. Este prima data cand cineva are tupeul si inconstienta sa ma acuze de ceva concret, iar de data asta au depasit limita.”

  Încă n-a venit termenul ăla? Sau au mers înapoi de partea acceptabilă a limitei?

 4. Roxana says:

  Pot să am și eu tupeul și inconștiența să te acuz de ceva concret? 😀 Probabil, pentru că n-o să-mi faci nimic.

  Ești un cocoș. În momentul în care apare ocazia să te dai mare, o faci. Nu stai să te gândești. Ești primul sus pe casă și cârâi că faci și dregi: post TV, drept la replică, “Cunoașteți Adevărul, iar Adevărul vă va face liberi !” (sau… NU !), mari provocări, mari pariuri. Care în cele mai multe cazuri sunt multă vorbă, puțină substanță.

  E treaba ta ce faci, dar îți compromiți imaginea din nou și din nou. Dacă aș fi în conducerea MISA, până acum m-aș fi prins că n-are de ce să-mi fie frică. Poate că au sărit puțin în sus, că dacă faci ceva, dacă se întâmplă ceva din cauza ta? Dar s-or fi liniștit până acum.

 5. Last says:

  Pute. Toti se asteptau la zguduitoarea ta interventie. Brusc se dovedeste un balon de sapun.
  E omeneste sa-ti fie frica. Da macar nu ne mai aburi.

 6. MR says:

  :)))))

 7. WAW urmeaza episodu doi. RAPCEA incatusat si dus cu jandarmi in fata magistratilor. Ma duc ca-i anunt pe aia care au pe STICLA o frunza in trei colturi. Am inteles ca astia au exclusivitate de la MIHAI.

 8. etefleosch says:

  Go girl, your the man Roxana.
  Eu am asa un feeling ca Rapcea este misan deghizat in exmisan, zice chestii impotriva MISA dar in acelas timp umple blogul de tot felul de tampenii si aberatii astfel incat toata miscarea ex-misana sa isi piarda prin acest blog credibilitatea.
  My 2 cents.

 9. ina says:

  N-am inteles ceva: aici zici ca nu e cazul sa te prezinti pentru ca deja ai spus ceea ce aveai de spus. Si atunci de ce ai afirmat, cu surle si trambite ca ai sa mergi sa scoti adevarul la iveala? Acum o luna nu stiai ca probele nu se readministreaza? Sau s-au schimbat procedurile intre timp?

 10. eliberatu says:

  @etefleosch,

  “toata miscarea ex-misana sa isi piarda prin acest blog credibilitatea”

  Care e “miscarea ex-misana” si in ce consta ea mai exact? Macar in parte, daca nu toata? 😛

 11. Garfield says:

  Nu a scris că nu merge.
  A scris că merge la un alt termen doar dacă va fi necesară reaudierea lui.
  Oricum „opăriții” care-și dau cu presupusul mai sus sunt niște lache flaușați care cred tot ce se scrie în ziare și se dă la tv. Zombi nations – plini de ură viscerală, irațională. Dacă nu le cânți în strună, în secunda doi îți toarnă o balercă de lături în cap. Prieteni de ăștia, doi la leu și trei degeaba…mai bine pas!
  Și acum explicația:
  Instanțele știu din expierență, atunci când fac citațiile că este foarte probabil ca doar un mic procent dintre cei citați să poată veni, așa că-i citează pe toți! Poate-poate vin câțiva. Dar este și posibil să vină toți și atunci nu au timp să-i audieze pe toți. Faci drumul dus întors la Cluj de-a-mboulea și mai cheltui și pe mâncare și cazare să-ți spună că tu rămâi pentru a fi audiat data viitoare…când se petrece la fel. Te plimbă pe drumuri de-ți vine acru.
  Ați înțeles acum „prietenii” lu Rapcea? Arde rânza-n voi, vă roade viermele invidiei, aveți o ciudă enormă – indiferent de obiectul supărării. Că este MISA că este Rapcea, nu contează! Cineva trebuie să crăpe. Dacă nu crapă MISA atunci să moară Rapcea!
  Vai de curu vostru…

 12. etefleosch says:

  Greu de spus ceva despre miscare atata vreme cat fondatorul(cel fara de care nimic nu s-ar fi agregat) si anume Naga, nu mai participa activ la directia ex-misa.
  Ce ar fi fost Rapcea, Cecilica etc .. decat niste frustrati neintelesi si neintegrati.

  Naga a fost cel care a reusit sa adune la un loc mai multi plecati de la misa care spunandu-si pataniile au inteles/realizat ca multe probleme nu tin de ei ci de ce se intampla in interiorul MISA.

  Din pacate pe nici un blog sau wiki sau forum nu i se aduc elogiile care i se cuvin.

 13. etefleosch says:

  @garfield
  pune-o si pe aia cu fututu mustei cu acu 😉

 14. ina says:

  @Garfield
  ok, asa o fi cu martorii, dar asta o stie un avocat, nu?
  si atunci de ce sa nu puna problema asa de la inceput?

 15. varga says:

  Trebuie sa raspunda in fata legi MISA…Bivalaru la fel pentru tampenile care le face si acum

 16. dan says:

  Voi spalati pe creier de la MISA. De ce nu il pupati pe Bivo in pula sa va lumineze si sa coboare gratia divina pe voi..trebuie sa consultati un medic panaramelor ce sunteti. Va tot luati de Rapcea ‘ cand voi sunteti jeguri ordinare pentru o ciorba lunga

 17. soare says:

  Asta este tare :Happy-Grin:

 18. gigeldintartasesti says:

  Analogia căii spirituale cu o școală își are limitele ei, dar această asemănare există: cursanții yoga au tendința să îi ia drept model pe cei care predau yoga. Haideți să vedem ce model ne oferă un astfel de profesor de yoga – un remarcabil profesor de yoga, Gregorian (Grieg) Bivolaru. El este un om cu mult înaintea epocii în care trăim, cu mult deasupra standardelor celor mai exigente pe care le-am putea stabili la nivel social. Afirmăm aceasta în primul rând pentru că Grieg este un om care trăiește 100% conform principiilor spirituale (pe care le afirmă și le predă) și nu face niciodată rabat de la ele; el nu a făcut absolut niciodată nici cel mai mic compromis. Veți admite, cu siguranță, că așa ceva este extrem de rar și remarcabil – mai ales având în vedere corupția și pervertirea lumii în care trăim.

 19. gigeldintartasesti says:

  draga maria ghidul tau face si alte ghidusii pe care nu le sti

 20. enya says:

  Draga Gigel ( sau dragi Gigei, ca te exprimi la plural)
  Ai dorit sa faci o gluma ? Sau ai uitat cumva din greseala ghilimelele?

 21. Saso says:

  “Analogia căii spirituale cu o școală își are limitele ei, dar această asemănare există: cursanții yoga au tendința să îi ia drept model pe cei care predau yoga. Haideți să vedem ce model ne oferă un astfel de profesor de yoga – un remarcabil profesor de yoga, Gregorian (Grieg) Bivolaru. El este un om cu mult înaintea epocii în care trăim, cu mult deasupra standardelor celor mai exigente pe care le-am putea stabili la nivel social. Afirmăm aceasta în primul rând pentru că Grieg este un om care trăiește 100% conform principiilor spirituale (pe care le afirmă și le predă) și nu face niciodată rabat de la ele; el nu a făcut absolut niciodată nici cel mai mic compromis. Veți admite, cu siguranță, că așa ceva este extrem de rar și remarcabil – mai ales având în vedere corupția și pervertirea lumii în care trăim.”

  Ia uite ca a mai sarit unul gardul.

 22. GIORGINO says:

  In vizita la Pipera….Nu cred c-am mai fost asa de revoltat de la acest episod din pipera ashr… Dar acum totul are proporții halucinante. Pentru că e vorba despre o femeie Cristina Bauer care incepe sa fie jegoasa si sa manipuleze oameni in folosul lui BIVO.Ca e vorba despre o femeie care are nesimtirea sa arate cat este ia de corecta fata de yoghini din pipera. Fato poate ajungi pe mana politie ca te ocupi si de fete si traiesti de pe urma lor..

 23. GIORGINO says:

  Deci, se stie de astfel de practici de manipulare la misa. Toata lumea le tolereaza si le perpetueaza, din lasitate, din interes, din comoditate, din snobism, din grandomanie, din traditie, din mila pentru bietii sefi care au salarii mici mari si nu-si permit ca yoghinul de rand sa isi cumpere o hartie igenica… Dar pana acum, eu, cel puțin, nu fusesem martorul unui astfel de moment decat cand merg in vizita. In care sa aud ca Cristi Neacsu sa stearga pe jos cu niste oameni care ia facut bogati si cu vile. In MISA ei si a celor ca Cristina Bauer. Niste “ticalosi” care si-au vrut odraslele la scoala MISA, dar fara sa fie dispusi sa se conformeze regulilor care o guverneaza bunul simt..

 24. GIORGINO says:

  Ati inteles? Jegul asta nenorocit BIVOLARU “se gandeste” sa II FIE LUI BINE SI LA NEBUNI LUI CARE IL INCOJOARA…

 25. GIORGINO says:

  TRIMIT FEMEI SA SE CULCE CU DIFERITI OAMENI DE STAT PENTRU SA LE SCAPE CURUL..

 26. Flagg says:

  Articolul asta l-ati vazut?

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/grig-bivolaru-produce-4-000-000-EUR-an-fara-sa-miste-un-deget-494642.html

  Mie mi-ar fi scapat articolul daca cei de la Libertatea nu s-ar fi apucat sa distribuie in saptamanile astea niste carti ale lui Tolkien odata cu ziarul.

  O chestie din articol ce mi-a atras atentia:

  În anul 2021, când va avea 70 de ani, “Guru” va putea ieși din ascunzătoare și va putea veni nestingherit în România, pentru că faptele se vor prescrie.

  Care fapte se vor prescrie in 2021? Doar alea pentru care a fost condamnat deja sau si cele de care este acuzat in dosarul judecat la Cluj?

  MR, nu poti sa ne lamuresti un pic in privinta asta?

 27. Flagg says:

  E chiar interesanta asocierea asta cronologica dintre articol si “Intoarcerea Regelui” 😀 (parca si vad niste comentarii noi pe blegoteric scrise in stilul mai alarmist-conspirationist al celor mai vechi despre “Operatiunea Christ”.. 😛 )

  Sa fie doar o intamplare sau sa fie la mijloc un calcul mai siret de marketing al echipei editoriale a ziarului(in sensul ca au ales sa publice niste articole mai de impact tocmai in ziua distribuirii cartii pentru a maximiza tirajul vandut – ar fi o idee inteligenta, dar totusi e vorba de Libertatea.. 😀 )? 🙂

 28. Flagg says:

  Apropo de mantre si yantre, ceva interesant:

  http://www.bbc.com/news/magazine-26815298

  The Indian miracle-buster stuck in Finland

  An Indian man who made his name exposing the “miraculous” feats of holy men as tricks has fled the country after being accused of blasphemy. Now in self-imposed exile in Finland, he fears jail – or even assassination – if he returns.

  When a Hindu fakir declared on live television that he could kill anybody with tantric chanting, Sanal Edamaruku simply had to take him up on the challenge.

  As both were guests in the studio, the fakir was put to the test immediately.

  The channel cancelled all subsequent programming and he began chanting on the spot. But as the hours passed a note of desperation crept into his raspy mantras. For his part, Edamaruku, president of the Indian Rationalist Association, showed no sign of discomfort, let alone death. He merely chortled his way through this unconventional (and unsuccessful) attempt on his life.

  He has spent his life as a prominent member of India’s small band of miracle-busters, men who dedicate their life to traversing the country demystifying certain beliefs.

  But Edamaruku fears for his safety, pointing to the fate of his friend, anti-black-magic campaigner Narendra Dabholkar.

  “Narendra Dabholkar… suggested that if I come to Mumbai he and his friends would be able to protect me. I was considering his proposal,” Edamaruku recalls, referring to a conversation last summer.

  But four days later he was murdered, a crime which many believe was linked to his campaign against magic.

  So Edamaruku spends his time trudging the arresting, bleak forests of Helsinki, sometimes remembering his unconventional childhood in Kerala.

  Sa rezumam un pic – tipul s-a dus cu curaj acum cativa ani la o televiziune indiana si l-a provocat pe un tantric(sau pseudo-tantric) sa aplice pe el un act magic avand ca scop uciderea sa. Iar acum sta in exil fortat in Finlanda de frica sa nu fie omorat daca se intoarce acasa. 😀 Nu exista macar un pic de ironie in situatia asta, ce ziceti? 😉 😛

 29. Django says:

  [Azilul politic îl apără de legile românești, iar suedezii nu vor să îl extrădeze. Când va pune piciorul în oricare altă țară din Europa, îl vom sălta.]

  Mie asta mi-a sărit în ochi. Sentința judecătorească e urmată de executarea pedepsei. Poliția nu-și face treaba. A trecut un an și șeful poliției știe că Bivolaru nu e în Suedia:

  „Anul trecut, dupa ce seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba a anuntat ca liderul MISA nu mai este in Suedia, Gregorian Bivolaru a sunat in redactia Observator, ca sa dezminta totul: “Locuiesc in orasul Karlskrona, in Suedia si am primit azil politic. Eu acum va sun din Suedia, mi-am luat si cartela, puteti verifica numarul”.” (13 mai, 2013)

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=27&t=48&start=1440&hilit=esotera+artis&view=print

  Deci șeful poliției știe. Ce așteaptă? Ca suedezii să declare oficial că nu mai e în Suedia gurul? Nu cred.

 30. coiosos din rodos says:

  Pentru MIhai Stoian, unul din acolitii lui Bivolaru:

  Daca intrii pe aici, poti spune cati bani ii datorai tu personal, lui Jan cand a murit? Dar natha? Eu stiu o cifra care poate fi aproximativa, dar vreau sa vad daca ai curaj sa spui. He he, stiu mai vira, stiu ca ai curaj dar ti-e frica sa-l folosesti.
  Ce s-a intamplat cu cartile lui Jan despre plante halucinogene, care valorau cel putin 40.000€? Macar le-ai vandut la un pret acceptabil, sau le folosesti tu?
  Dar cu banii chesh care ii avea Jan in casa, i-ai furat si pe aia? Stiu ca atunci cand a venit fosta lui sotie, cu care era inca amic, nu a mai gasit nimic in locurile in care obisnuia Jan sa puna banii, acolo erau si bani pentru copii lui. Sotia lui stia asta. Jan are un baiat si o fata, de ce i-ai lasat fara banii de la tatal lor?
  Daca tot ai tinut conferinte despre puterea adevarului, fa si tu un exercitiu practic, arata ca poti sa aplici ce explici tu in 2-3-4 ore de conferinta, poti?
  Se pare ca acest paulica daimondica, a aflat ca Daniela, sotia lui Jan, avea bani in casa cand Jan a murit, iar paulica daimondica i-a cerut fetei banii, iar fraiera i-a dat. Suma? 100.000 €.
  Atat si-a tras fraierul de paulica intr-o zi, interesant este daca banii au ajuns la guru?

  N.B. Paul Diamond este numele de scena a lui Mihai Stoian atunci cand joaca in filme porno

Leave a Reply