Feed on
Posts
Comments


loading...

13 Responses to “Giovanni Becali – teoria smecheriei: 6 ani și 4 luni de pușcărie !”

 1. Django says:

  Pe al nostru când l-o băga la răcoare, că e deja condamnat?

 2. Ramo says:

  Cand l-o lasa Mojica Macovei pe Base 😉

 3. sirius says:

  Nu mai stiu pe cineva care se crede Shiva sa fi fugit de justitie dand dovada de un curaj imens un adevarat Vira eu zic sa va identificati cu un asemenea personaj daca nu aveti foto va trimit eu

 4. Django says:

  Hayssam tot in absentia a fost condamnat. L-au bagat la Jilava abia dupa 7 ani. Dar toata lumea stie ca monstruletul nostru e la Paris. Ce naiba face politia? A trecut mai mult de jumatate de an si nimic. Monstruletul isi continua practicile dezgustatoare. El apare pe site-ul politiei ca urmarit general:

  http://politiaromana.ro/urmariti/urmariti.aspx

  Asta inseamna ca vajnica politie romana il cauta de zor. Unde o fi monstruletul, unde o fi monstruletul? 🙂

 5. In Romania lupii cu sortulete sunt paznici la stana. E normal sa iti gasesti refugiul in Spiritualitate cand stii ca de fapt sistemul este putred la miez. Romanii trebuie sa ia lectii de autoaparare in fata eventualelor abuzuri ale jandarmilor ce pot avea loc oricand,doarece mafia masonica s-a infiltrat in adancime la varf in toate structurile ce ar trebui in mod normal sa ocroteasca cetatenii,nu clica vandutilor!

 6. Django says:

  Guvernul masonic suedez i-a dat azil lui Bivolaru. Primul ministru de atunci era Göran Persson, un cunoscut mason, amic al lui masonului George W. Bush. Asta nu-ti da de gandit? Bine, tu nu gandesti. 🙂

 7. Suedezii nu au voie sa-si bata copiii.Securistii sunt obisnuiti sa bata si adultii,si jandarmii fac la fel,exces de zel de cate ori pot. Masonii de la noi sunt mai inumani din cauza excesului de violenta in societate.Azilul politic acordat lui Gregorian Bivolaru a fost mai mult o decizie a sistemului judiciar Suedez decat una a guvernului. Democratia lor e mult mai avansata decat la noi (orice ,raportat la zero este infinit de fapt.)

 8. Django says:

  Decizia în cazul monstrulețului a fost luată de următorii judecători ai Curții Supreme de Justiție a Suediei:

  1. Munck,
  2. Regner,
  3. Blostrand,
  4. Pripp,
  5. Hastad

  Am luat numele de pe site-ul monstrulețului.

  Primul, Johan Munck, a lucrat în guvernul Suediei, înainte de a ajunge la Curtea Supremă. Deci a lucrat printre masoni, nu? Acum s-a pensionat, dar masonii nu i-au făcut nimic, deși i-a dat azil politic monstrulețului. Cum se poate așa ceva? Masonii criminali îl lasă in pace?

  Doamna Pripp a fost decorată de regele mason al Suediei. Deci doamna Pripp dă azil anti-masonului Bivolaru și regele mason o decorează. Ce fel de mason satanic e regele? 🙂

  Pe ceilalți nu i-am mai cercetat, că am și eu (multă) treabă.

 9. An stat si eu la masa odata cu niste masoni,deci?

 10. Django says:

  Și ți-au făcut ceva? Nimic? Atunci mai lasă paranoia cu masoneria, că doar asta ai în cap. Masonii nu i-au făcut nimic lui Bivolaru. Astea-s minciuni ale escrocului. Masonii au avut un rol esențial în modernizarea societății occidentale, deci și a Suediei. A, că sunt extremiști și în masonerie e altă discuție.

  El a primit azil pentru că i-a păcălit pe oamenii ăia din Curtea Supremă a Suediei, care au crezut minciunile avocaților lui. Dacă ar fi știut ei cu cine au de-a face, altfel ar fi stat lucrurile. Norocul escrocului. Nu știu dacă cei care au dat sentința erau masoni sau nu. Chiar am altă treabă decât să fut musca cu acul pe net, verificând dacă sunt masoni. Dar fii sigur că dacă ar fi fost masoni nu s-ar fi schimbat cu nimic lucrurile.

  Regele însuși e mason:

  http://www.freemasons-freemasonry.com/swedish_constitution.html

  Dacă masoneria ar fi fost criminală și Bivo ar fi fost persecutat de masonerie din cauza „dezvăluirilor” sale semidocte, regele Suediei ar fi discutat cu ceilalți frați și s-ar fi rezolvat problema foarte ușor.

  Orice om de bun simț e de acord cu ce scriu eu. Nu mă aștept ca tu să fii. Te las să citești textele semidocte despre masonii criminali, care vor să reducă populația planetei la 1 miliard. Așa spunea Bivo în 1990. Atunci erau 4-5 miliarde de oameni. Acum sunt 7 miliarde. Se împlinesc planurile masonilor, nu? Sau guru v-a mințit? 🙂

 11. Voi a-ti incercat sa-l lucrati,dar ori v-ati miscat prea incet,ori lojile din Romania au o reputatie proasta(de mafioti fara scrupule) pe cand cei din Suedia au si o coloana vertebrala,chiar daca au fost racolati in secta masonica.

 12. Django says:

  [Voi a-ti incercat]

  Gata, păcăliciule, conversația între noi s-a terminat. Am treburi mai importante.

 13. A-i gasit greseala,bravo!

Leave a Reply