M-am amăgit că liderul budhismului tibetan în exil, Dalai Lama, chiar este reprezentativ pentru valorile și tradițiile budhismului. Încă o dată, se pare că m-am înșelat. Individul a găsit de cuviință să apară în talk-show-ul evreului Larry King de joia trecută, unde acesta abia aștepta să îi pună liderului spiritual al tibetanilor întrebarea de control “corect politic”: ce părere are despre căsătoriile dintre homosexuali ?

Că Larry King este unui dintre evreii influenți din mass-media americană care creează curente de opinie public puternice, ca și Oprah, nu este un secret. Ceea ce lumea știe prea puțin este faptul că astfel de persoane publice nu acționează de capul lor, ci au în spate o întreagă echipă care le scrie scenariile în acord cu dorințele și intențiile păpușarilor planetari care încearcă să distrugă orice urmă de morală autentică pe planetă, și să reducă Umanitatea la stadiul de animale instinctuale, cât mai ușor de controlat.

Pe mine mă întristează faptul că o persoană de o moralitate binecunoscută, cum este Dalai Lama, a făcut jocul acestor perverși, răspunzând conform așteptărilor acestora, în cel mai ne-budhist mod cu putință: “Daca doua persoane aflate intr-un cuplu considera ca le ajuta mai mult, ca le multumeste mai mult si sunt de acord, atunci nu am nimic impotriva” – a afirmat Dalai Lama.

Care o fi trocul liderului tibetan cu acești întunecați, nu știu. Știu însă că la fel ca și în creștinism, islam sau iudaism, homosexualitatea este interzisă și în budhism. Sunt convins că în sangha (comunitatea budhistă) nu vor întârzia să apară controverse și acuze la adresa liderului tibetan pentru o astfel de opinie ne-conformă cu canoanele budhiste.

Atitudinea lui Dalai Lama este cu atât mai stranie cu cât acesta este deținătorul transmisiilor orale ale unor învățături pe care… le-a contrazis cu gurița lui, în fața lumii întregi.

Înscrierea lui Dalai lama în acest trend malefic al personalităților care acceptă homosexualitatea pe baza criteriului plăcerii personale arată cât de sus se poate cuibări Întunericul…

Mihai Rapcea

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer