M-am amgit c liderul budhismului tibetan n exil, Dalai Lama, chiar este reprezentativ pentru valorile și tradițiile budhismului. nc o dat, se pare c m-am nșelat. Individul a gsit de cuviinț s apar n talk-show-ul evreului Larry King de joia trecut, unde acesta abia aștepta s i pun liderului spiritual al tibetanilor ntrebarea de control “corect politic”: ce prere are despre cstoriile dintre homosexuali ?

C Larry King este unui dintre evreii influenți din mass-media american care creeaz curente de opinie public puternice, ca și Oprah, nu este un secret. Ceea ce lumea știe prea puțin este faptul c astfel de persoane publice nu acționeaz de capul lor, ci au n spate o ntreag echip care le scrie scenariile n acord cu dorințele și intențiile ppușarilor planetari care ncearc s distrug orice urm de moral autentic pe planet, și s reduc Umanitatea la stadiul de animale instinctuale, ct mai ușor de controlat.

Pe mine m ntristeaz faptul c o persoan de o moralitate binecunoscut, cum este Dalai Lama, a fcut jocul acestor perverși, rspunznd conform așteptrilor acestora, n cel mai ne-budhist mod cu putinț: “Daca doua persoane aflate intr-un cuplu considera ca le ajuta mai mult, ca le multumeste mai mult si sunt de acord, atunci nu am nimic impotriva” – a afirmat Dalai Lama.

Care o fi trocul liderului tibetan cu acești ntunecați, nu știu. Știu ns c la fel ca și n creștinism, islam sau iudaism, homosexualitatea este interzis și n budhism. Sunt convins c n sangha (comunitatea budhist) nu vor ntrzia s apar controverse și acuze la adresa liderului tibetan pentru o astfel de opinie ne-conform cu canoanele budhiste.

Atitudinea lui Dalai Lama este cu att mai stranie cu ct acesta este dețintorul transmisiilor orale ale unor nvțturi pe care… le-a contrazis cu gurița lui, n fața lumii ntregi.

nscrierea lui Dalai lama n acest trend malefic al personalitților care accept homosexualitatea pe baza criteriului plcerii personale arat ct de sus se poate cuibri ntunericul…

Mihai Rapcea

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.