Se pare c toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația.

Sunt chimist. mi place abordarea științific. Cnd am lucrat n industria farmaceutic – acolo m-am ciocnit cu respingerea complet a științei. n aceste companii farmaceutice , n interviuri de angajare nu ezitau s spun urmtoarele:
“Tineți minte c noi dezvoltm medicamente pentru a nltura simptome. Noi nu tratm”.
Deci este un model de business care permite a oferi oamenilor medicamente toat viața. Ce este de fcut cnd se termin simptomele? Urmtorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.

ellison

Dac nu exist simptome, atunci se termin clientela pentru vnzri și rmne doar s se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteți inventa maladii fr sfrșit. Exista doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Dou cuvinte:Dovediți acest lucru.

Și dac medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi n nou cazuri din zece, nu administrați medicamentul. Acest lucru ofer pacientului puterea de a lua o decizie. Fiind chimist, eram surprins – se fabric medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depisteaz n toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocnd aceleași efecte pentru care ele sunt concepute. Cum companiile farmaceutice reușesc s le vnd? Cum le vnd?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar s pltiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indic c studiul a avut rezultate pozitive. Le pltiți, cumprați știința.

Cel puțin 125 de mii de persoane n fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede c ar trebui s se cheltuiasc mai mulți bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalitții. Nu. Companiile farmaceutice continu s dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. S hipnotizeze oamenii.

Ii hipnotizați și ii obișnuiți cu medicamente, ii ndreptați la psihiatri, nct oamenii s nghit n liniște Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veți primi o industrie de miliarde de dolari, care face o mulțime de oameni bolnavi și care prosper n urma acestui lucru.

sursa: suntsanatos.ro

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer