Feed on
Posts
Comments

Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a “free energy” cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar “incheia” pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.


In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la  implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.
Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.
Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.


Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta  care este destul de scazut, poate deveni realitate.


Avand se pare motive sa se teama ca viata sa ar putea fi in pericol, ieri Mehran Tavakoli Keshe a acordat un interviu emisiunii Mike Harris Show la care au participat peste 3 milioane de ascultatori, iar astazi, in urma cu cateva ore, a pus la dispozitia intregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundatiei, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost inmanat in anul 2012 reprezentantilor mai multor state.


Iata linkurile de download:

Va recomandam sa downloadati arhiva si sa dati mai departe acest mesaj astfel incat planurile acestei tehnologii sa ajunga in posesia a cator mai multi oameni, mai ales a celor care le pot pune in practica.


Surse anunt:
https://www.facebook.com/pages/Keshe-Foundation/126388777468892
https://www.facebook.com/KesheFoundationRomania
http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/32016-the-content-of-usb-stick-of-2012-has-been-released-to-public-by-taiwanese-kf-group

Iata ce declaratie facea M.T.Keshe la inceputul anului 2014:

“Anul acesta noua tehnologie va schimba cursul umanitatii si va aduce schimbari de nedescris.
La Fundatia Keshe, vom face in 2014, anul in care cele mai avansate tehnologii vor fi lansate public, si-si vor demonstra puterea lor in masa prin crearea conditiilor pentru o schimbare totala in toate straturile societatii umane.
Vom pune capăt foametei și războaielor prin eliberarea a tot ceea ce avem în posesia noastră, fie științific sau tehnic fiecarui om, fie că este vorba de oameni de știință sau guverne din întreaga lume, în egală măsură.
În 2014, Fundația Keshe prin Institutul său va pune gratuit la dispozitie pentru întreaga omenire tehnologia pe care omenirea a așteptat-o și pentru care s-a rugat de la începutul timpului.
Cu eliberarea acestei tehnologii avansate, necunoscute pana acum, vom pune capat foametei, lipsurilor si razboaielor. Noi trebuie sa ne asiguram ca toti oamenii vor avea suficient pentru subzistenta, de la hrana la adapost si nu va mai fi nevoie de suferinta.
Noi vom oferi si facilita eliberarea noilor tehnologii inclusiv oamenilor lacomi, astfel incat acestea sa le poata produce suficient aur si metale pretioase pe care si le-ar dori, in cele din urma producand reticenta si nemaiaratand niciun interes fata de astfel de materiale. Cu deschiderea spatiului cosmic in 2014, in sensul sau adevarat, aceasta ne-ar aduce mai multe materiale pretioase si stiinte necunoscute omului pana acum, astfel ca aceste noi materiale si cunostinte vor fi utilizate pentru implementarea unei paci durabile pe aceasta planeta.
2014 va fi începutul unei noi ere, punctul de schimbare pentru umanitate de la ceea ce este, la ceea ce a fost pe această planetă din timpul lui Adam.
Noi facem o promisiune liderilor mondiali și aceasta este, schimbati-va calea voastra si a natiunilor voastre sau cetățenii vor trebui s-o schimbe pentru voi prin livrarea și aplicarea de noi tehnologii și utilizarea acestora.
Nici unui om nu i se va permite din acest an să aibă acces la arme pentru a lupta și nimeni nu va fi lăsat sa moara de foame și fără adăpost pe această planetă, din cauza războaielor.
Folosiți fabricile de armament pentru a fabrica case și alimente pentru umanitate, pe care până acum le-ați folosit pentru dezvoltarea instrumentelor de război și ați instigat la războaie nedorite din cauza lor.
Omul are cunoștințele universului la dispoziție, voi folosi toate cunoștințele și puterea disponibile, pentru a aduce aceste fabrici, pe care le-ați ridicat de a face instrumente de război, la oprire, ca un accident vascular cerebral dintr-un varf de pix.
Atunci ne mirăm cine trebuie sa asculte așa cum este scris în cărțile lui Dumnezeu că “nu trebuie sa omori.”
Promisiunile de schimbare, așa cum s-a profetit în cărțile sfinte din trecut, si pe care omul le așteapta de secole se vor împlini.
Programul nostru pentru acest an este pregatit.
Vom pune capăt în primul rând problemei de la Fukushima, în ianuarie.
În luna februarie, vom face toate eforturile de a crea mediul pentru a opri producerea de arme in întreaga lume, prin eliberarea de tehnologii, ceea ce va face ca aeronavele avansate si rachetele din prezent precum si armele nucleare sa fie irelevante și vechi.
În iunie, vom livra tehnologii, care pot oferi subzistență pentru populația mondială complet lipsite de orice costuri, prin lansarea de noi sisteme care pot schimba aerul în alimente durabile și furnizarea de energie fără a fi nevoie de terenuri agricole si nici un copil nu va mai adormi infometat .
Pana in septembrie vom elibera tehnologia pentru ca fiecare om de pe planeta sa fie protejat impotriva elementelor naturale, cum ar fi frigul si ploaia, fara a mai fi dependent de un alt om.
Vom face livrarea de apă curată în orice punct de pe pământ gratuit prin eliberarea tehnologiilor deja dezvoltate.
Până la sfârșitul lunii decembrie, va vom asigura, că nu există motive pentru întreruperea călătoriilor spațiale pe baze regulate, din toate națiunile de pe această planetă, in care toți vor recolta cunoastere din colțuri ale universului colectiv și în mod egal.
Cei care au îndoieli cu privire la munca noastră, să fie gata pentru a deveni soldați ai păcii și unității înainte de sfârșitul acestui an”.

         
                                                                     M.T.Keshe

Citeva link-uri pentru descarcarea informatiilor puse la dispozitie de fundatia Keshe:

http://www.uniqueserver.ro/KFORGdata.iso
loading...

20 Responses to “Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant”

 1. sinergicus says:

  Citi dintre voi v-ati uitat peste materialele mentionate?
  E mai mare sfara ca jumara…nimic concret si accesibil omului de rind… niste pdf-uri cu brevete de inventii ,citeva clipuri de prezentare si demonstratii de laborator legate de antigravitatie, nimic clar si spectaculos , fara detalii caci nu-i asa cum zicea dl Keshe in clip, sint chestii care nu pot fi date din motive obiective ( dar pe de alta parte se lauda ca e organizatie non profit si ca informatiile sint pt binele umanitatii) .

  Daca vreti sa aveti sanse cit de cit si acces la ceva ce se apropie de free energy, cautati pe net informatii despre John bedini, http://www.panaceatech.org/ ,romerouk free energy ,romero fiind un roman emigrat in anglia si care a reusit sa construiasca un dispozitiv free energy din cauza caruia a avut de suferit mai apoi (underservice.org este siteul lui) ;si ar mai fi si altele;pina una alta keshe are doar promisiuni;cind o sa vad ceva concret , mai vorbim ; ultimul deceniu e plin de anunturi optimiste despre free energy ;pina acum nu am vazut nimic concret de amploare materializat pe scara larga….au mai aparut inventatori pe ici pe colo care vindeau free energy, unii autentici altii scameri iar in cele din urma, s-a asternut tacerea peste ei…
  Uite aici un site de informare despre tehnologii mai mult sau mai putin free energy aparute http://peswiki.com/index.php/Main_Page
  A era sa uit http://www.free-energy-info.co.uk/

 2. etefleosch says:

  Foarte misto, suna a inceput de film SF american. Ar fi tare ca acum avand continutul cheii USB al acestor tehnologii, Rapcea sa renunte la avocatura si sa-si dedice viata telurilor marete pe care fundatia Kese alea alea alea alea.

 3. MR says:

  nu mai fiti rautaciosi, pesimisti si putin malefici ! Vecinii mei tigani deja au construit pe baza proiectului, folosind CHEIA OCULTA A REZONANTEI, un dispozitiv de produs curent electric, folosind energie libera, prin bransarea ilegala la circuitul macrocosmic de 220V de la ENEL.
  Concluzia este ca exista energie la liber, dar e ilegal sa o folosesti (daca te prinde Statu`, te baga la bulau)

 4. etefleosch says:

  @rapcea
  Tu , poate nu ai constientizat, ai pornit niste demersuri prin care ii faci pe yoginii de la MISA sa gandeasca sa scoata capul , sa tina fruntea sus , sa …
  Ce anume te face sa arunci atatea petarde pe site?
  Daca o faci la misto pune si tu niste smily sau io-te frate ce de petarzi au mai iesit . Unii chiar pun botu.

 5. etefleosch says:

  Yep, se pare ca s-a rezolvat unul dintre punctele puctate pentru anul acesta. Felicitari Rapcea , ti se datoreaza:

  http://anonpix.com/AZ

 6. MR says:

  @etefleosch
  pai, si unde ar mai fi distractia, daca as baga smile-uri peste tot !? Ar trebui sa imi tatuez eu insumi pe frunte un mare smile 🙂

 7. sinergicus says:

  @MR
  Stii tu tzigani ce furau curent ,bagati la bulau?

  La bulau intra doar cei ce nu sint tzigani ;Daca esti tzigan prins la furat de curent ai sanse mari sa scapi …in Romania tziganii ,uneori, au mai multe drepturi decit ceilalti locuitori al acestor meleaguri ….si in curind vor deveni majoritari la ritmul de inmultire de care dau dovada…..

 8. Neele says:

  Mda.
  Ciordeala de la unii si de la altii pentru un ghiveci lung si caldut – Mai mult decat deranjeaza. Ce vi se prezinta ca revelatii voua, dragi fosti colegi, iubiti, prieteni, sunt valori ale intregii umanitati, deci nu va apartin indeosebi voua.
  Asadar, va urez sa aveti grija de sanatatea voastra, deoarece n-o sa castigati mereu in intrecerea cu umanitatea.
  Pentru consolare, cu drag, pupici!
  Neele

 9. Neele says:

  Si apoi dragilor, nu va mai straduiti sa va varati sub pielea mea.
  You can’t have your cake and eat it too!

 10. Neele says:

  Erata: dragilor colegi de la yoga

 11. Neele says:

  Iar in calendar la mine urmeaza Duminica Sfintei Cruci. 🙂

 12. sinergicus says:

  Mesaj of topic…tocmai am primit urmatorul mail:

  NOTA IMPORTANTA: Cei care doresc sa sustina prin semnaturi Platforma Civica, nu trebuie sa fi semnat si alte sustineri pentru alte partide, candidati independenti, etc, pentru Europarlamentare 2014.

  Strangerea de semnaturi trebuie facuta de urgenta, pentru ca listele trebuie trimise cel tarziu luni 24 martie 2014 prin FAN Curier. Ne putem intalni pentru semnarea in comun pe aceleasi tabele.

  Radu Moraru, prin postul sau NASUL TV, a constituit Platforma Civica formata numai din oameni de valoare in domeniile in care activeaza. Toti oamenii stransi in jurul Platformei Civice au idei si convingeri sanatoase despre cum trebuie sa arate Romania. Sunt oameni care au stat in afara politicii salbatice din Romania ultimilor 24 de ani. Sunt oameni care au aratat in viata lor de pana acum ca au coloana vertebrala si credinta in Dumnezeu.

  Pentru ca timpul necesar si legislatia partidelor politice nu au permis inregistrarea unei noi miscari politice intr-un timp atat de scurt pentru participarea la alegerile europarlamentare, Radu Moraru a apelat la ajutorul unui partid deja existent si anume Partidul Ecologist Roman. Important este faptul ca pe listele pentru europarlamentari ale acestui partid vor candida doar oamenii stransi in jurul Platformei Civice.

  Am atashat linkul cu tabelul pentru strangerea de semnaturi.
  https://www.mediafire.com/?jhq8cm27ac61ai7

  Pentru a fi valabil, fiecare tabel trebuie obligatoriu completat si in partea de jos de catre o persoana care a realizat strangerea semnaturilor.

  Ma puteti contacta pe adresa: osho77osho77@yahoo.com

 13. sinergicus says:

  Tocmai am primit un email:

  NOTA IMPORTANTA: Cei care doresc sa sustina prin semnaturi Platforma Civica, nu trebuie sa fi semnat si alte sustineri pentru alte partide, candidati independenti, etc, pentru Europarlamentare 2014.

  Strangerea de semnaturi trebuie facuta de urgenta, pentru ca listele trebuie trimise cel tarziu luni 24 martie 2014 prin FAN Curier. Ne putem intalni pentru semnarea in comun pe aceleasi tabele.

  Radu Moraru, prin postul sau NASUL TV, a constituit Platforma Civica formata numai din oameni de valoare in domeniile in care activeaza. Toti oamenii stransi in jurul Platformei Civice au idei si convingeri sanatoase despre cum trebuie sa arate Romania. Sunt oameni care au stat in afara politicii salbatice din Romania ultimilor 24 de ani. Sunt oameni care au aratat in viata lor de pana acum ca au coloana vertebrala si credinta in Dumnezeu.

  Pentru ca timpul necesar si legislatia partidelor politice nu au permis inregistrarea unei noi miscari politice intr-un timp atat de scurt pentru participarea la alegerile europarlamentare, Radu Moraru a apelat la ajutorul unui partid deja existent si anume Partidul Ecologist Roman. Important este faptul ca pe listele pentru europarlamentari ale acestui partid vor candida doar oamenii stransi in jurul Platformei Civice.

  Am atashat linkul cu tabelul pentru strangerea de semnaturi.
  https://www.mediafire.com/?jhq8cm27ac61ai7

  Pentru a fi valabil, fiecare tabel trebuie obligatoriu completat si in partea de jos de catre o persoana care a realizat strangerea semnaturilor.

  Ma puteti contacta pe adresa: osho77osho77@yahoo.com

 14. Doru Dascalu says:

  Interesant este că nu mai merg link-urile de download la tehnologia Keshe. Unde dai să descarci, dai de un “Ups no longer file”, sau că file-ul este deleted. Bănuiesc că erau niște materiale la vrăjeală și le-au scos de pe site-uri?! Nu-i așa, măi țugulanilor care vreți să faceți bani prin pulitică?!

 15. Ayatollah says:

  Mamalucii acuma negociază din greu, se targuiesc să obțină tehnologia Oppenheimer din 45, nu mai au timp să revoluționeze omenirea cu tehnologia keshe… Noroc că misa a preluat ștafeta/mușcat momeala și va face un mare fâs la toamnă, abia aștept Evenimentul.

 16. prc says:

  Keke linkuri.

 17. Valeria says:

  Dragilor va iubesc asa cum ati fost la momentele in care v-ati exprimat parerile despre descatusarea omenirii de teama,foamete,razboaie.
  Cand o mare parte din omenire va fii increzatoare in succesul noilor dispozitive atunci,ele vor fii prezente in viata noastra.
  Totul este in univers pe baza perceptiilor avute.EU CRED CU TOATA FIINTA MEA CA OMENIREA ESTE LA UN SINGUR PAS DE DESCATUSAREA IN CARE A FOST ATATA TIMP.
  Haideti sa fim vizionarii lumii noi!
  VA IUBESC!

 18. Valeria says:

  Dragilor va iubesc asa cum ati fost la momentele in care v-ati exprimat parerile despre descatusarea omenirii de teama,foamete,razboaie.
  Cand o mare parte din omenire va fii increzatoare in succesul noilor dispozitive atunci,ele vor fii prezente in viata noastra.
  Totul este in univers pe baza perceptiilor avute.EU CRED CU TOATA FIINTA MEA CA OMENIREA ESTE LA UN SINGUR PAS DE DESCATUSAREA IN CARE A FOST ATATA TIMP.
  Haideti sa fim vizionarii lumii noi!
  VA IUBESC!

Leave a Reply