Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a “free energy” cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar “incheia” pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.


In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.
Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.
Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.


Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta care este destul de scazut, poate deveni realitate.


Avand se paremotive sa se teama ca viata sa ar putea fi in pericol, ieri Mehran Tavakoli Keshe a acordat un interviu emisiuniiMike Harris Show la care au participat peste 3 milioane de ascultatori, iar astazi, in urma cu cateva ore, a pus la dispozitia intregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundatiei, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost inmanat in anul 2012 reprezentantilor mai multor state.


Iata linkurile de download:

Va recomandam sa downloadati arhiva si sa dati mai departe acest mesaj astfel incat planurile acestei tehnologii sa ajunga in posesia a cator mai multi oameni, mai ales a celor care le pot pune in practica.


Surse anunt:
https://www.facebook.com/pages/Keshe-Foundation/126388777468892
https://www.facebook.com/KesheFoundationRomania
http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/32016-the-content-of-usb-stick-of-2012-has-been-released-to-public-by-taiwanese-kf-group

Iata ce declaratie facea M.T.Keshe la inceputul anului 2014:

“Anul acesta noua tehnologie va schimba cursul umanitatii si va aduce schimbari de nedescris.
La Fundatia Keshe, vom face in 2014, anul in care cele mai avansate tehnologii vor fi lansate public, si-si vor demonstra puterea lor in masa prin crearea conditiilor pentru o schimbare totala in toate straturile societatii umane.
Vom pune capt foametei și rzboaielor prin eliberarea a tot ceea ce avem n posesia noastr, fie științific sau tehnic fiecarui om, fie c este vorba de oameni de științ sau guverne din ntreaga lume, n egal msur.
n 2014, Fundația Keshe prin Institutul su va pune gratuit la dispozitie pentru ntreaga omenire tehnologia pe care omenirea a așteptat-o și pentru care s-a rugat de la nceputul timpului.
Cu eliberarea acestei tehnologii avansate, necunoscute pana acum, vom pune capat foametei, lipsurilor si razboaielor. Noi trebuie sa ne asiguram ca toti oamenii vor avea suficient pentru subzistenta, de la hrana la adapost si nu va mai fi nevoie de suferinta.
Noi vom oferi si facilita eliberarea noilor tehnologii inclusiv oamenilor lacomi, astfel incat acestea sa le poata produce suficient aur si metale pretioase pe care si le-ar dori, in cele din urma producand reticenta si nemaiaratand niciun interes fata de astfel de materiale. Cu deschiderea spatiului cosmic in 2014, in sensul sau adevarat, aceasta ne-ar aduce mai multe materiale pretioase si stiinte necunoscute omului pana acum, astfel ca aceste noi materiale si cunostinte vor fi utilizate pentru implementarea unei paci durabile pe aceasta planeta.
2014 va fi nceputul unei noi ere, punctul de schimbare pentru umanitate de la ceea ce este, la ceea ce a fost pe aceast planet din timpul lui Adam.
Noi facem o promisiune liderilor mondiali și aceasta este, schimbati-va calea voastra si a natiunilor voastre sau cetțenii vor trebui s-o schimbe pentru voi prin livrarea și aplicarea de noi tehnologii și utilizarea acestora.
Nici unui om nu i se va permite din acest an s aib acces la arme pentru a lupta și nimeni nu va fi lsat sa moara de foame și fr adpost pe aceast planet, din cauza rzboaielor.
Folosiți fabricile de armament pentru a fabrica case și alimente pentru umanitate, pe care pn acum le-ați folosit pentru dezvoltarea instrumentelor de rzboi și ați instigat la rzboaie nedorite din cauza lor.
Omul are cunoștințele universului la dispoziție, voi folosi toate cunoștințele și puterea disponibile, pentru a aduce aceste fabrici, pe care le-ați ridicat de a face instrumente de rzboi, la oprire, ca un accident vascular cerebral dintr-un varf de pix.
Atunci ne mirm cine trebuie sa asculte așa cum este scris n crțile lui Dumnezeu c “nu trebuie sa omori.”
Promisiunile de schimbare, așa cum s-a profetit n crțile sfinte din trecut, si pe care omul le așteapta de secole se vor mplini.
Programul nostru pentru acest an este pregatit.
Vom pune capt n primul rnd problemei de la Fukushima, n ianuarie.
n luna februarie, vom face toate eforturile de a crea mediul pentru a opri producerea de arme in ntreaga lume, prin eliberarea de tehnologii, ceea ce va face ca aeronavele avansate si rachetele din prezent precum si armele nucleare sa fie irelevante și vechi.
n iunie, vom livra tehnologii, care pot oferi subzistenț pentru populația mondial complet lipsite de orice costuri, prin lansarea de noi sisteme care pot schimba aerul n alimente durabile și furnizarea de energie fr a fi nevoie de terenuri agricole si nici un copil nu va mai adormi infometat .
Pana in septembrie vom elibera tehnologia pentru ca fiecare om de pe planeta sa fie protejat impotriva elementelor naturale, cum ar fi frigul si ploaia, fara a mai fi dependent de un alt om.
Vom face livrarea de ap curat n orice punct de pe pmnt gratuit prin eliberarea tehnologiilor deja dezvoltate.
Pn la sfrșitul lunii decembrie, va vom asigura, c nu exist motive pentru ntreruperea cltoriilor spațiale pe baze regulate, din toate națiunile de pe aceast planet, in care toți vor recolta cunoastere din colțuri ale universului colectiv și n mod egal.
Cei care au ndoieli cu privire la munca noastr, s fie gata pentru a deveni soldați ai pcii și unitții nainte de sfrșitul acestui an”.


M.T.Keshe

Citeva link-uri pentru descarcarea informatiilor puse la dispozitie de fundatia Keshe:

http://www.uniqueserver.ro/KFORGdata.iso
CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares