Autodenunț

Cred că într-una din zile voi face o nefăcută. Circul și eu ca orice șofer, cu mașina. Nu e vina mea, nu e un lux, e o necesitate, care îmi salvează timp. Însă NU ACCEPT să mă transform în victimă doar din simplul motivă că îmi permit să merg cu mașina personală.

Nu accept să mi se bage mâna în buzunar. După ce că Statul mă fură cu fiecare litru de motorină, obligându-mă să-i plătesc autostrăzi pe care nu le face, drumuri pe care nu le repară, bănci pe care nu le-am falimentat eu, mai trebuie să plătesc și când parchez. Într-un oraș supra-aglomerat, cum găsesc și eu un loc liber de parcare, imediat apare un țigan care dă din mâini, de zici că l-am angajat eu să mă dirijeze. De parcă eu aș parca vreun Boeing 747 după aterizare, sau de parcă abia mi-am luat carnetul și am nevoie de ajutor. Am carnet de șofer de la 18 ani și am condus aproape zilnic. Și atunci cum să nu te enervezi ?!

Așa ca azi am ieși din mașină, în fața biroului meu, unde parchez de fiecare dată, și l-am alergat pe țigan. L-am alergat să-l prind, nu doar așa, să-l gonesc. SĂ-L PRIND ȘI SĂ-L BAT !

Unde erai mă, futu-ți morții mătii, astă iarnă, când nici primăria și nici voi, aștia care o frecați aiurea, din mila publicului, nu puneau mâna pe o lopată ? De ce trebuie să-ți dau eu ție bani ? Ca să nu îmi zgârii mașina ? Mă șantajezi, cu țigania ta tupeistă ? ASTA E STRADA MEA, E ORAȘUL MEU ! EU MUNCESC ȘI PLĂTESC CA SĂ TRĂIESC AICI ! Afară din orașe cu toți atârnătorii, cu toți parcagii, cu toți inutilii care trăiesc ( ȘI ÎNCĂ BINE !) FĂRĂ SĂ PRODUCĂ NIMIC !

Iar ăia care le plâng de milă acestor rebuturi umane, gen ce vrei frate să facă, să se-apuce să fure, să dea în cap ? le răspund: i-ai mă tu acasă, dacă ți-e milă de ei. Fii bun creștin și ține-i tu. Eventual găsește-le o muncă cinsitită, să vedem, o să stea, să muncească ?! SĂ SE APUCE DE O ACTIVITATE UTILĂ CELORLALȚI !? Din experiențele trecute ale unor organizații creștine, caritabile, care au vrut să “salveze” oameni ai străzii, promotorii acestor organizații au ajuns la concluzia paradoxală că acești oameni iubesc starea în care se află, nu vor altceva. Pentru că e greu să ai responsabilități, să muncești, să faci ceva. E mai ușor să stai toată ziua degeaba, cu mâna întinsă. În cazul de față, să speculezi frica oamenilor care au mașini cât de cât bune, și care din teama de a nu și le vedea cu cauciucuri tăiate, sau zgâriate, PLĂTESC TAXĂ DE PROTECȚIE A MAȘINILOR LA PARCAGII ! Pentru că asta plătiți în realitate, chiar dacă nu vreți să recunoașteți ! Taxă de protecție ! Trăim într-un oraș în care mafia parcagiilor s-a întins ca o ciumă ! Căci mafia siciliană de prin filme, e o glumă față de mafia țigănească a parcagiilor. Proprietaru de afacere plătea mafiei taxa de protecție lunar, pe când la parcagiu tu o plătești zilnic, pentru simplul fapt că ai îndrăznit să îți scoți mașina în oraș.

Parcagii sunt organizați piramidal, plătesc taxa „de loc” pe zona pe care stau, mai sus, șefilor, care cotizează și ei la rândul lor, ai sus, polițiștilor stradali, și tot așa.

Și nu e vorba de un leu, doi, acolo. Bucureștiul e plin de mașini scumpe, că deh, românul e fudul. În fiecare lună, parcagii colectează de la șoferi sute de mii de euro. E o afacere de milioane, în care câștigi doar dând din mâini. Nu mă credeți !? Să facem un calcul.

Un articol din 2008 zice că la acea vreme în București circulau zilnic peste un milion de mașini. Deși cifra probabil că s-a dublat întretimp, pentru comoditatea calculului, să rămânem la un milion de mașini. Hai să spunem că jumate parchează în zone unde nu sunt parcagii. Din astea, jumătate spunem că parchează în parcări cu plată, private, etc. Să zicem că rămân doar 100.000 de mașini (doar 10% din total !) care parchează în zone cu parcagii. Și din aștia, să zicem că doar jumate dau bani la parcagii, adică 50.000 de mașini. Să zicem că o medie ar fi de 3 lei de mașină, deși unii dau mult mai mult. 50.000 de mașini înmulțit cu 3 lei, fac 150.000 lei, adică 33.333 euro. Doar pe o zi ! Ce afacere produce 33 de mii de euro pe zi ? Și este o cifră aproximativă ! Bani din nimic ! Bani din frica fraierilor.  

Eu nu am mașină scumpă, și nici nu-mi pasă dacă mi-o zgârie careva. Când se adună mai multe zgârieturi, o duc la vopsit și asta e.  Dar celorlalți le pasă, iar aici e vorba de sume mari de bani. Pentru un loc de parcare pe strada Doamnei, la Universitate, în centrul vechi, un țigănoi dinăsta stâmbă din nas dacă îi lași 5 lei. Și nu face nimic. Doar păzește trotuaru. Le-a luat măsa trotuar ?! Când ne-au ocupat ciorile astea orașul, trotuarele, locurile de parcare ? Iar ei se înmulțesc. Mâine ce ne vor mai lua ? Căci nu le va ajunge.

Eu am refuzat și voi refuza mereu să trăiesc guvernat de frică. Frica de a nu-mi fi zgâriată mașina. Refuz să dau bani la acești cerșetori agresivi, care se înmulțesc mai repede decât păduchii.

Statul, infrastructura de servicii sociale, pe care noi, oamenii care muncim și plătim impozite, le susținem, vor sucomba sub asaltul acestor căpușe care nu au nici un scop al existenței în afară de acelaș de a se perpetua masiv. Mai că-mi vine să mă înscriu în masoneria aia cea mai ocultă și să votez cu două mâini eradicarea UMANITĂȚII, dacă asta tinde să ajungă UMANITATEA.

Azi, nu  l-am prins, din păcate. Dar o să-l prind poate mâine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *