Feed on
Posts
Comments

Fapt divers…

Ieri eram la spital la cineva apropiat, și cum stăteam noi la povești, despre ce mănâncă blonavul, ce are voie, ce n-are voie, cu sare, fără sare, etc., să ne mai treacă timpul, un alt vizitator al bolnavului o dă pe povești despre vindecări miraculoase. Respectivul nu mă cunoștea, nu îmi știa istoricul cu MISA.

Și ne povestește despre o colegă de serviciu de-a lui, o frumusețe de femeie, măritată, care s-a trezit în urmă cu 15 ani, diagnosticată cu un cancer generalizat, cu metastaze și tot tacâmu. Medicii de la Fundeni o trimiseseră acasă să moară, îi mai dăduseră cam 2-3 luni de trăit, bărbatu-su era disperat. Și au auzit de Gregorian Bivolaru. Mi-a povestit tipu cum tipa, cu bărbatus-u îl așteptau până pe la 2 noaptea pe Bivolaru, pe niște străduțe prin Ferentari, când venea acesta să vorbească cu lumea care îl aștepta. Eu tăceam, și nu ziceam nimic, curios de continuare. Omu nu știa câte nopți dinastea albe petrecusem și eu pe la Peleaga, în așteptarea lui Grieg.

Și omu ne-a povestit cu GB i-a dat tipei să țină regimul Oshawa și cum venea sărăcuța la muncă cu grâu fiert și hrișcă prăjită. Cică femeia s-a salvat și trăiește bine-mersi și astăzi, ba a făcut și un copil.

M-aș fi bucurat să pot pune relatarea aceasta atunci când lumea îl porcăia la mine pe site pe GB despre Diana Dobrin, Cristina Găină, Monica Ceșa și alte colege de-ale noastre răpuse de cancer. Adevărul este că nimeni nu îți poate garanta eficacitatea unui tratament. La unii funcționează, la alții nu. E de vină GB pentru asta ?

Am băgat treaba asta așa, pentru egalitate de tratament și spirit de dreptate. Deci GB a salvat și vieți, iar aseară am avut o dovadă “întâmplătoare” (pentru cei ce cred că există întâmplare).

Și că tot vorbim despe subiectul ăsta, Gegorian Bivolaru și MISA, am mai primit o informație din “interior” care sună așa: cică GB ar fi comunicat apropiaților săi că “misiunea spirituală a acesei școli de yoga a eșuat”. Acuma, eu mă întreb, la care misiune spirituală se referea Gregorian Bivolaru ? La salvarea planetei Pământ ? Se pare că Pământul o duce bine mersi în continuare, ba chiar îl așteaptă multe chestii bune, dacă e să ne luăm după ultimul mesaj al lui GB privind anul 2014.

Sau o fi vorba de misiunea spirituală a României ? Atunci povestea capătă o altă conotație, căci nu se poate să nu faci legătura între fuga lui GB din țară, dosarele penale la adresa a peste 20 de membrii din conducerea MISA, în frunte cu GB, și ratarea misiunii… caz în care constatarea emisă de GB semnifică faptul că în lipsa lui, sub presiunea dosarelor penale, MISA se prăbușește ca un castel din cărți de joc…

Personal, interpretez altfel spusele lui GB. Adevărata misiunea spirituală a MISA-ei trebuia să fie elevarea spirituală în primul rând a cursanților, care urmau să devină adevărate focare de spiritualitate – și care să transforme, la rândul lor, întreaga societate și apoi întreaga lume.

Dacă BG recunoaște că MISA a eșuat, înseamnă că ea a eșuat în primul rând în asigurarea unei metodologii funcționale – care aplictă fiind de către cursanți, să îi conducă pe aceștia, “cu ușurință” (cum afirma GB de fiecare dată, despre fiecare tehnică nouă pe care o revela “în premieră planetară”), la transformări spirituale profunde, cu alte cuvinte, la Îndumnezeire, la Sfințenie.

Că la MISA oamenii nu prea sunt sfinți, o știe cam oricine care a trecut pe acolo. În ultimii ani, în mesajele lui, GB insista pe starea de larvaritate în care cursanții continuă să se complacă, deplângea faptul că oamenii nu obțin rezultate pentru că nu pun în practică ceea ce au învățat la cursurile de yoga, și ca atare, nu se “transformă”. Avea loc, cu alte cuvinte, un transfer de responsabilitate de genul “nu sunt eu, sau metoda predată, vinovate că nu obțineți voi rezultatele scontate, vinovați sunteți voi, că nu practicați destul.” Oare așa să fie ? Foarte mulți colegi rămași în continuae la MISA se auto-culpabilizează că nu practică suficient, iar restul doar mimează stări și atitudini spirituale, de multe ori mințindu-se pe ei înșiși într-un suprem efort de auto-iluzionare, pentru a se putea accepta așa cum sunt, în așteptarea marilor evenimente profețide de GB și acoliții lui (trecerea în Satya Yoga, a doua venire a lui Hristos, venirea extratereștrilor beneficiu, etc, etc.).

Și atunci, pun eu o întrebare logică: e ceva în neregulă cu noi toți ? Cu toți cei care am fost (sau sunt în continuare, de zeci de ani), la MISA ? Sau e ceva în neregulă cu metoda, cu școala ? Căci nu se poate ca din zecile de mii de cursanți, nici unul să nu fi obținut rezultatele mulțumitoare, care să ducă la recunoașterea unanimă a valorii spirituale a respectivului, și implicit a școlii. Asta înseamnă că toți suntem rebuturi ale experimentului social numit MISA ? Că nu am practicat suficient ? Ce trebuia să facem mai mult sau mai bine, ca misiunea spirituală a școlii să nu eșueze ? Mai multe uddyana banda ?  Mai multă laya yoga ? Mai multe nauli ? Mai multe oli mudras ? Mai mult amor cu continență ? Mai multe binecuvântări ? Eu cred că am făcut din toate, suficient. Am pus mult suflet, uneori am și exagerat, pe principiul că salturile spirituale se obțin cu supra-eforturi. Țin minte perioada când făceam meditație câte 5 ore pe noapte, sau când făceam oli mudras din 3 în 3 sau din 6 în 6 ore, zile în șir. Sau când făceam câte 6 ore de uddhiana bhanda și nauli, încontinuu. De amor cu continență nu mai zic, acolo cred că am depășit norma cu toții. Și atunci ? Unde e greșeala, de ce a eșuat MISA ?

Și pentru că tot am început să îmi spun părerea, o să o spun până la capăt. Eu cred că MISA a căzut la testul moralității. Am reținut un citat, dintr-un curs de anul 1 de yoga, care spunea așa: (citez din memorie) “La fel cum apa se scurge dintr-un burduf găurit, la fel se scurge realizarea spirituală dintr-un adept care nu respectă perceptele morale (yama și nyiama).” Observându-mi foștii colegi de curs, observ cum unii dintre ei (mai ales cei din conducerea MISA, în frunte cu Gregorian Bivolaru) sunt mai puțin omenoși, mai puțin morali decât erau când au intrat în această aventură, numită MISA.

Greșeala a pornit de la început, din credința eronată a lui Gregorian Bivolaru, că poți face evoluție spirituală din tehnici și procedee copiate (furate) din cărți sau de pe-aiurea. Lipsa afilierii MISA-ei la o școală de yoga tradițională, autentică, a dus la eșecul recunoscut astăzi, cu amărăciune, de liderul ei.

 Așa se face că după 20 de ani de yoga, în loc să transformăm din rădăcini societatea, învârtim roți și ace de busolă…

Mihai Rapcea

loading...

69 Responses to “Fapt divers…”

 1. Bunul Simt says:

  Si numai pentru un astfel de moment istoric, la care am participat consider ca a meritat intalnirea din viata mea cu Gregorian Bivolaru. Ideea a avut-o bunul meu prieten Petrica Groza. Actiune sabotata de Claudiu Trandafir, care dupa ce toti yoghinii au fost anuntati sa vina sa participe, a doua zi Claudiu Trandafir a anulat-o, peste decizia lui Nicu Catrina. Pana la urma actiunea are totusi loc asa cum vedeti si in filmarea aceasta, tot datorita lui Petrica Groza care s-a mobilizat exemplar si il anunta pe Nicu Catrina despre sabotarea acestei frumoase actiuni de catre Claudiu Trandafir, zis si conspiratorul ridicol. Si multe experiente minunate s-au mai petrecut in viata mea, dar toate acestea intr-o emisiune viitoare. http://www.youtube.com/watch?v=2jGjR19q5cE

 2. F says:

  Ei, lasa, sa nu fim asa tristi…daca misiunea spirituala a Misei a esuat, misiunea financiara a reusit pe deplin…

 3. sinergicus says:

  PAi aici se aplica legile lui Murphy: cind un lucru incepe bine, se termina prost;cind incepe prost se termina si mai prost iar in cazul misa , nu ma mir;compromisuri peste compromisuri scuze la tot felul de timpenii gen lasa-l ca are lectii de invatat,lasa-l ca e copilul lui D-zeu,etc,etc…de-a lungul anilor s-au tolerat mojicii si mojiciile lor ,bunul simt devenise o putere paranormala inca neatinsa la yoghini tolerata si prin ashramuri si la curs in general…Vorbim de esecul Misa? Poate ar fi bine sa vorbim despre esecul lui GB ca maestru sau mai bine zis ca pseudomaestru…la asa maestru, asa discipoli….Un profesor bun , va scoate intotdeauna discipoli de calitate;neghina se cerne si ramine griul…Nu se poate sa nu ramina nici un discipol autentic in urma unui maestru autentic…Si stiti ceva? Nu cred ca GB trebuia musai sa fie un eliberat;era suficient sa fie un profesor competent si suficient de intelept sa tina scoala unita si sa nu lase lichelele sa il reprezinte si trasaturile negative de caracter sa-i dezbine pe oameni…cred ca multi au plecat de la curs
  pentru ca misa a devenit o cloaca statuta in care se bate apa in piua iar lipsa simburelui spiritual autentic incepuse sa devina tot mai vizibil…pacat.. se puteau face multe lucruri faine….

 4. naivul-treaz says:

  @MR

  Mihai, cat de sigura este informatia data de tine, cum ca G.B ar fi spus ca “misiunea spirituală a acestei școli de yoga a eșuat”.?Fiindca aceasta este o chestiune cu adevarat serioasa.Multumesc.

 5. Oro says:

  Yoga are efect si fara “Greg”. Daca misiunea “spirituala” era ca toate fetele sa se culce cu Bivo si toti sa faca munca voluntara neretribuita, atunci ma bucur ca a esuat. Si cum avea sa reuseasca aceasta “scoala” in toata lumea din moment ce e/era pt cei “putini si alesi”? Sau poate ca greg a gresit locatia “scolii” si trebuia sa se gandeasca la o tzara “evoluata” sexual? Cred ca daca totusi o singura persoana a ajuns la eliberarea suprema in cadrul acestei “scolii” atunci menirea sa a fost atinsa.

 6. truth says:

  fiecare om are partile lui bune si partile lui rele…fapte bune si fapte mai putin onorabile…
  Chiar si Misa , merita iertare si compasiune…chiar daca a esuat…
  doar asa se vor trezi si vor intelege ca …fara Voia Lui Dumnezeu nu se poate face nimic!
  iar in cazul Misa, Dumnezeu vrea altfel decat de G!

 7. MR says:

  Am deja confirmarea din douaƒ surse independente, din ashram, altfel nu as fi scris.

 8. Last says:

  Nu exista “eliberare suprema” calcand pe “cadavre”.
  Este un nonsens. Orice …victima pe drumul eliberarii altuia anuleaza …eliberarea.

 9. Last says:

  Cat despre “scoala”, care scoala ? Un grup ghidat de un smenar, creat doar spre folosul material al conducatorului. Si spre dezastrul personal al fiecaruia pacalit de secta.

 10. Django says:

  [E de vină GB pentru asta ?]

  Caz ipotetic: O femeie vrea să se opereze pentru a înlătura o tumoare la sân și e oprită de Bivolaru, care îi recomandă tratament naturist. Femeia face tratamentul naturist și moare. E Bivolaru vinovat? Eu zic că da.

  Dacă Bivolaru nu s-a băgat în viața nimănui, atunci nu e vinovat. Dar la cum îl știu eu pe Bivolaru…

  Plus că mai există și îndoctrinarea din sectă, care face oamenii să privească cu suspiciune tratamentul alopat și cu încredere plină de entuziasm (în sensul dat de Roxana pe blogul ei) tratamentul naturist. De îndoctrinarea respectivă se face sau nu vinovat Bivolaru?

  Da, s-au vindecat oameni la MISA. Dar alții au murit. Ținând aceleași tratamente.

 11. Django says:

  Cât despre misiunea spirituală a MISA, mă apucă râsul. MISA nu a avut niciodată nicio misiune spirituală. Asta a fost vrăjeală de la guru ca să manipuleze prostimea mai bine. :))

 12. Saso says:

  Misiunea lu’ guru a fost sa se imbogateasca, si a reusit. Restul fraierilor…. treaba lor.
  Guru s-a imbogatit cu bilet de voie de la mai marii masoneriei. Se stia ca in Romania sunt oameni cu putere de sacrificu, care fac mult pentru spiritualitate, care pot sa renunte la multe in numele spiritualitatii. Nu trebuiau si astia stransi undeva si controlati? Ba da. Iaca cum apare misa.

  E clar ca mosu da si spaga undeva sus in Romania, de nu l-au arestat pana acum. Stiu ca Macovei era la curs la un moment dat. Dar nu e numai ea. Sunt si “fratii”care-l ajuta pe mos.

 13. mac gregor says:

  MISA a esuat din cauza dezinteresului lui Gregorian Bivolaru pentru cum se petrec lucrurile la baza, la sala de curs. Tot interesul a fost investit in viata de la “varf”- VIP-uri, meditatii, tantra. Si uite-asa a devenit logic sa ii exploatezi pe aia de jos si sa ii storci ca pe o lamaie ca sa intretii luxul celor de sus.

  A mai venit Grieg vreodata la anii mici sa vada daca obtin ceva rezultate din asane? daca obtin rezultate in meditatii? sa le dea sfaturi de corectare? Ca nu exista sistem care sa mearga singur fara revizii, numai din primul impuls.

  Sau Ba, mai traiesti? iti merge bine? te putem ajuta cu ceva? ca la MISA exista mai putina solidaritate umana decat intr-un trib de canibali.

  Nu, n-a venit. L-a durut in paispe de aia de jos, dar avea ochii fixati mereu pe pizda si bani si pe viata de lux de la varf, impartita cu VIPurile.

  A, si stai, ca aia de jos mai erau si pedepsiti de presa si de societate pentru excesele facute de cei de la varf.

  Normal ca MISA a mers cat a putut si dupa aia s-a prabusit. Dezinteresul cat casa.

 14. carmenas says:

  Offff mai Mihai, asta ma intreb si eu de vreo cateva zile, ce s-a petrecut de fapt cu Misa? Cum a pornit totul si unde a ajuns? Cred ca este vorba despre niste scopuri gresite. In momentul in care te apuci sa faci o scoala de yoga atat de extinsa dpdv numeric, trebuie sa te gandesti ca principalul tel este de a deveni OAMENI, la atata cantitate nici nu se poate pune problema de yoghini, maestrii yoghini sau alte bazaconii existente doar in imaginatie. Daca nu pui pret pe valorile morale, umane, ajungi sa sfarsesti in deznadejde, mizerie, compromis…Daca ajungi sa pui pret mai mare pe a-i turna pe ceilalti si ai urmari sa vezi unde gresesc, oamenii din ashramuri se transforma incet incet in dectectivi si suspecti, in urmariti si urmaritori, vanati si vanatori….Tin sa-l felicit pe aceasta cale pe Costica Cojocaru care ii “ajuta” pe multi oameni sa paraseasca ashramurile prin atitudinea lui “binevoitoare”, “scrisoriadele” si “biletaria” pe care o practica in mod frecvent.
  In loc sa intelegem ca noi nu putem niciodata sa dam verdicte cu privire la evolutia sau involutia oamenilor, preferam sa ne dam cu parerea mai mult despre ceilalti decat despre noi insine, sa fim tot timpul gata sa dam in gat pe cineva, pentru ca stim doar ca cea mai buna arma de aparare e atacul.
  Notiunile de prietenie, fratie, toleranta, intelegere s-au pierdut undeva pe drum…Eu cred ca sistemul cursului este foarte prost si duce la toate acestea. Cum as face eu?? Din experienta proprie de viata si de lucru cu oamenii mi-am dat seama ca acelasi lucru intins ca o peltea, meditatiile repetate pana la obsesie, tehnicile facute la gramada nu au cum sa tina o vesnicie. Societatea se modifica, totul este in continua transformare, iar la curs transformarea este doar la nivelul impunerii a cat mai multe REGULI. Ajungi sa mergi la curs ca sa nu iei absente, sa dormi in meditatii, sa te pacalesti ca esti acolo cand tu de fapt esti in cu totul alta parte cu mintea si chiar si cu sufletul, ajungi sa te duci la diverse actiuni ca sa te vada ceilalti si tot asa…
  Si atunci ce ar trebui schimbat?? In primul rand niciun curs normal de pe planeta asta nu poate tine 24 de ani??!!! Eu as face curs pana la anul 12 maxim 14 in care as preda toate ramurile si lucrurile de baza importante din sistemul Yoga. Dupa care fiecare isi alege ce doreste sa faca, ce i se potriveste cel mai mult, de ce are nevoie in momentul ala. As lua cel mai bun instructor de Hatha Yoga si l-a pune sa aprofundeze impreuna cu cei care doresc aceasta cale. La fel cu Bhakti Yoga, Jnana Yoga etc… Nu as face numai cursuri, as face si seminarii, i-as implica in mod direct pe oameni sa vina cu idei cu subiecte pe care ar dori sa le cunoasca, sa le dezbata. As transforma calea fiecaruia in pasiunea fiecaruia. Atata timp cat vii doar sa primesti si stai ca o leguma urmarind casete cu lectii interminabile (numai spun ca sunt aceleasi un an intreg ba chiar si mai mult de un an), ajungi sa sfarsesti prin a nu te mai implica deloc, te duci doar sa iei nu mai exista interes, nu poti sa-ti doresti sa faci altceva, sa propui un subiect de dezbatere, o tehnica pe care ai vrea tu sa o aprofundezi etc…
  Sunt multe de spus, dar si mai multe ar fi de facut. Nu ai cum sa intretii entuziasmul atator oameni daca nu ii lasi sa se manifeste, daca nu exista un mod interactiv de comunicare.
  Societatea s-a schimbat, modul de a invata s-a transformat…Acum 15-18 ani cand am inceput sa fac spectacole pt copii puteam sa facem spectacolele si de o ora, deoarece reactia copiilor de atunci era foarte diferita de reactia copiilor de acum. In orice domeniu ai activa, fie ca e vorba de profesional, de spiritual, de material, daca nu te reinventezi, daca nu schimbi nimic si mai ales daca in lucrul cu oamenii nu pui pret pe comunicare pe lucrul interactiv, vei sfarsi inevitabil in blazare, compromis, automatism, plictiseala si in loc sa scoti adevarul la lumina, vei sfarsi in minciuna care te va acapara incetul cu incetul…..Si cel mai grav este cand ajungi sa te minti pe tine insuti cu atata usurinta incat nici nu iti mai dai seama ca faci acest lucru.

 15. Mai MISHULE. Eu zic ca arfi bine pentru toti ratacitii in MISIUNE sa petreceti 3 ANI 3 SAPTAMANI SI 2 ZILE intr-o manastire din BUCOVINA. Dupa acea o sa vedeti LUMINA DE LA CAPATUL TUNELULUI.
  NOTA
  Arpacasul cu miere de albine si nuca e un aliment de baza (care se ia pe stomacul gol) pentru orice CRESTIN mai ales cind acesta are probleme de sanatate.

 16. balayogi says:

  GB spune ca misiunea spirituala a MISA a esuat.Este foarte convenabil,pentru un maestru care nu greseste niciodata.El este releu perfect divin dar,iata,scoala creata de el esueaza lamentabil.In istorie nu am mai intalnit asa ceva,bodhisattva incarnat cu scoala esuata, fara nici un discipol realizat.Dar daca ti-ai pus fundul la fereala,accepti chiar si sa constati ca scoala ta a esuat.Scoala a esuat dar maestrul e bine,slava Domnului.Nu-i bai, ne mai incarnam odata ,mai facem o paranghelie de 24 de ani.Suntem Sine Divin,restul e iluzie.:)

 17. sorin cristea says:

  Sunt socat ! Asa arata Grieg in realitate ? Noua la anii mici ne arata filmari si poze cu el tanar. Bunicul din poza are burta mai mare ca a lui taicamiu, care mananca carne de rupe. De ce are burta asa de mare Grieg ? E trucata poza ? La curs am invatat ca uddyana si nauli nu te lasa sa faci burta. Si de ce sta cocosat ? Numai inteleg nimic.

 18. Jean Val Jeans says:

  Nu cred ca a spus Grieg ca misiunea spirituala a esuat.Ar trebui sa o afirme ferm , clar si hotarat la o spirala , de hiatus de exemplu.:).Dar poate continua misiunea materiala si sexuala.Si daca a esuat e datorita legii oculte a rezonantei.Cand iti pui cortul langa epava , ce te astepti?

 19. Oro says:

  Pt sorin

  Are burta pt ca a inghitit asteroizi lui sChiper:))). La cocosat misiunea spirtuala…

 20. sinergicus says:

  @CArmenas :
  As transforma calea fiecaruia in pasiunea fiecaruia ….asa ma gindisem si eu de multe ori in ashram fiind; am cunoscut multi oameni cu scoala si talentati, fiecare in domeniul lui si care ar fi vrut sa isi puna talentul in valoare insa GB ii transformase in muncitori pe santierele misa … cica ca sa isi arda Karma…iar ei(noi) asteptam ca intr-o buna zi marele maestru sa ne ofere posibilitatea sa ne dezvoltam fiecare in domeniile noastre ( de exemplu erau chimisti pasionati de alchimie, tehnicieni, ingineri pasionati de tehnologii neconventionale, gen free energy) .Oamenii aveau incredere ca intr-o buna zi vom dezvolta idei sub directa indrumare si sustinere materiala si spirituala a maestrului numai ca oamenii au ramas cu speranta , rupti in fund, saraci si munciti ,dormind in asane obositi dupa o zi de karma yoga abrutizanta pe santierele misa , fara bani si cu femeile futute de moshu cel smecher si pervers…iar referitor la burta, ochelari si alte defecte fizice vizibile ,ni se spunea ca omul ardea karma cursantilor pacatosi la greu si din aceasta cauza corpul lui fizic dadea semne de oboseala ,si noi credeam ce ni se spune…saracu de obosit ce era din cauza karmei ce o ardea la greu , auzisem de la unii ca moshu , mai adormea si in penetrare cind o futea pe cite una transfigurator ,extatic si transcendent…..asa cum adormea de multe ori la exemplificari de ii cadea capul in piept si cind puneam intrebari ni se spunea ca maestrul se deprinde de corp in acel moment si translateaza in alte planuri… doamne ce prosti am fost;cum credeam toate prostiile cu care eram aburiti…

 21. AntiMisa says:

  misiunea scolii MISA…..mi s-a acrit de ea!!!!
  bine că s-a încheiat! it is time to celebrate now!!
  mosu a „spus-o”/transmis-o așa mai „voalat”, ca nu carecumva să se creeze vreun „vid de putere” ceva, să se prăbușească școala prea brusc. oricum, ea a luat-o de mult la vale, acum e doar semnul că nu mai există cale de salvare a „misiunii de salvare”
  un mare FÂS!!!!!!!

 22. benjamin says:

  Misiunea scolii de yoga MISA a esuat… Dar poate face ceva cu Miscarea Charismatica Teofanica.A inceput-o prin 2009, cu o conferinta de marketing ,dialogul ala cu Nicusor, unde au anuntat ca va fi si se va face si de atunci taraie lumea prin boscheti noaptea si o pune sa jure ca nu destainuie povesti cu pesti.Cine stie …Putem alerga toata viata dupa morcov…:)

 23. Django says:

  @carmenas,

  [Cum a pornit totul]

  Prost, așa a pornit totul. Bivolaru profita sexual de fete de la început (și încă în ce hal). Abera conspiraționist de la început (și încă în ce hal). Făcea revelații zguduitoare de la început despre misiunea spirituală a României (București era prezentat ca Noul Ierusalim, de exemplu) etc.

  Tot ce pornește prost se termină și mai prost. :))

 24. carmenas says:

  @sinergicus
  Nu ma refeream la pasiunea de a face karma yoga si la ashramisti, acolo e muuult mai delicata problema, si oricum eu as da restrictie la locuit in ashram maxim 4-5 ani…(daca nu chiar 2-3ani). Cu cat locuiesti mai mult acolo si esti implicat cu totul cu atat esti mai rupt de viata sociala si de ce se petrece in realitate in jurul tau.
  Eu ma refeream la curs si la studiul si aprofundarea caii care ti se potriveste cel mai mult. Ar trebui ca oamenii sa fie direct implicati si fiecare sa fie pe ramura lui de yoga care i se potriveste cel mai mult, in asa fel incat sa devina pasiune si sa nu se intre in rutina, obisnuinta, plictiseala, compromisuri… Sa nu fie numai cursuri ci sa se faca si seminarii…Tu vorbesti strict de karma yoga. Iar la aceasta ramura ar trebui sa se faca voluntariat nu in cadrul cursului, al Misei ci in afara. Lucru cu copii cu probleme, cu batrani, ajutor total dezinteresat pentru categorii sociale cu probleme. Asta e adevarata Karma Yoga si daca tu ai bani din alta parte si faci voluntariat la o Fundatie, daca faci si cu pasiune ceea ce faci, atunci sa sti ca e cu adevarat o cale regala. Deoarece sunt in domeniul ONG, am intalnit mult mai multi oameni, mai ales straini care faceau cu adevarat Karma Yoga, nu ca la ashramuri la Misa. Este nemaipomenit sa simti, sa vezi cum ii poti ajuta PE CEI CARE AU CU ADEVARAT NEVOIE DE ASTA. (Diferenta este enorma fata de atunci cand tu muncesti pt a umple buzunarele unor smecheri care profita de oameni.)

 25. carmenas says:

  @Django

  Totusi la inceput nu a fost asa pt ca oamenii nu erau asa ca acum. Era un entuziasm foarte mare care se simtea… Oamenii erau dornici sa invete si sa aplice. Nu se punea atata accent si nu se facea atata tam-tam cu extraterestrii, cu conspiratii etc… E adevarat astea erau de la inceput, dar erau doar pt cei care doreau si erau pasionati de asa ceva. Eram mai prieteni, mai deschisi unii fata de altii, oamenilor nu le era frica sa-si exprime punctul de vedere. Instructorii erau altfel, relatiile dintre noi erau altele. Eu stiu exemplul Sophrozinului, al teatrului, cand a pornit a fost suuuper ne simteam ca o mare familie, era totul armonios, se faceau chiar spectacole f inspirate…Pana cand cineva de la conducere a simtit gustul puterii si a inceput sa controleze tot, vietile oamenilor, trairile lor, a inceput sa manipuleze, sa-si bage coada in relatiile de cuplu etc…
  Deci e problema mareeee cu Puterea cel mai mare test al oamenilor. Si asta este testul la care a picat Misa de la cel din frunte pana la toti trepadusii din liniile 1 si 2.
  Deci eu cred ca se putea evolua si spre bine, spre mai bine, pt ca nu au fost numai lucruri rele la inceput, doar ca unii au inceput sa profite de ceilalti, vechea poveste a omenirii.

 26. feri says:

  multzumim Mihai…..si asha cum au mai spus si altii pana la urma bivo o sa recunoasca cea …k sa steraga putina sa ne omoram intre noi sau intre masoni orice numai sa fie paine si circ si sa treaca timpu….si poate noi sa murim sau sa plecam spre alte galaxii civilizatii sau nirvana cu shaktiuri la pachet……..

 27. Django says:

  @carmenaș,

  Erau două tipuri de MISA pe atunci, MISA noastră și MISA lui Bivolaru. Poate și acum. Bivolaru pretindea că face și el parte din MISA noastră când ne vorbea de spiritualitate. Apoi se retrăgea și făcea lucruri dezgustătoare.

  Asta trebuie să înțeleagă lumea, că Bivolaru nu avea (și nu are) treabă cu bunul simț, cu aspirația sinceră, cu idealurile spirituale, cu entuziasmul creator și cu celelalte lucruri pe care le făcea MISA noastră.

  Hai să-ți amintesc cum arăta și arată MISA lui Bivolaru:

  http://rapcea.ro/2012/12/12/virgil-calin-rupe-tacerea-partea-a-ii-a/

  „Totul a culminat in momentul in care o fata care tocmai se intorsese de la el a venit si ne-a povestit tuturor celor aproape 40 de instructori (care ne aflam la o intalnire a instructorilor din Italia) tratamentul neomenesc la care fusese supusa de catre Gregorian Bivolaru. Ea a relatat ca atunci cand a fost fata in fata cu G.B la Paris pentru asa zisa initiere, el i-a oferit mai intai 2 paharele destul de marisoare de lichior foarte puternic in urma carora, spunea ea : “nu am mai stiut de mine si nu am mai inteles nimic.” In timpul initierii propriu zise, la un moment dat fata se simtea rau si i-a cerut sa se opreasca dar el nu a tinut cont si a continuat. Ulterior el i-a cerut fetei ca aceasta sa urineze pe el dar fata nu reusea nicicum. Respectiva fata a povestit ca in acel moment G.B a inceput sa tipe la ea spunandu-i ca este o proasta (you are a very stupid person), si ca era plina de demoni, ca acestia din urma o faceau sa fie inchistata si sa nu reuseasca. Dupa care a luat-o de mana, s-a dus cu ea la baie, el s-a asezat in cada si i-a cerut fetei sa ii urineze deasupra. Cuvintele fetei au fost: “credeti-ma nu am mai vazut o situatie atat de patetica.” In final fata i-a spus ca ea ar vrea sa se intoarca acasa dar el iar a inceput sa tipe si i-a spus ca trebuia sa mai ramana inca o saptamana ca sa se mai intalneasca. Fata a replicat ca nu mai vroia sa se intalneasca si ca avea probleme in Italia daca mai intarzia deoarece nu avea cum sa justifice lipsa sa.”

  Asta e adevărata față a lui Bivolaru.

 28. Ramo says:

  Iti dai seama ce respect ai fata de tine insuti cand ajungi sa le ceri altora sa se pișe pe tine chiar si la propriu !? 😀

 29. pescurt says:

  Misa -scoala spirituala-de yoga

  Guru- mincinos,ranchiunos, axat pe femei si bani,face scheme dubioase,mascul alfa,releu divin discretionar

  Instructori- VIP-uri cu fumuri,ifose,pretentii

  -semi-semidocti tembeloizi cu rol de strans taxa si facut prezenta
  – foarte rar oameni de treaba,normali

  Ashramisti- frustrati material,dezorientati,manevrati ,unii mici tirani,unii smecheri orientati sa profite.Foarte rar fiinte daruite ,pe cale.Au aspiratie si perseverenta in practica lor incat e necesar sa fie supraveghiati strict la tapas si actiuni.
  Misiune spirituala-necunoscuta inca
  Tabere spirituale- mai iese ceva ,cu cat mai dese cu atat mai bine
  Discipoli realizati-nu se cunosc sau unii mai rasariti decazuti sau emigrati
  Planul material- foarte nociv pentru cei dinafara,benefic pentru cei dinauntru
  Yama – niyama- paravan depasit demult
  ETC.

 30. mini says:

  mai, Rapceo,

  tie chiar nu iti e rusine? cu ceea ce ai invatat la cursul de yoga, faci fata onorabil in fata oricaror provocari. indiferent de natura lor: spirituala, intelectuala, emotionala, umana, sociala etc.etc. de ce simti nevoia sa arunci cu noroi in profesorul tau? deci, o persoana care nu e la curs s/a vindecat doar urmind regimul 7; prin urmare stii tu, de ce afectiuni te-ai “vindecat” realizind tapasurile si regimurile?

 31. monah says:

  Pentru Alexandru Chiper

  MISA de 24 de ani lucreaza pentru Romania si pentru paneta albastra.Spirale, stafete,sufletul neamului,tantra etc.Spune tu Alexandrule,unde a ajuns Romania,unde a ajuns planeta si unde a ajuns MISA.Apoi spune unde a ajuns Bivolaru Gregorian,unde au ajuns VIP-urile si unde au ajuns cursantii.Convinge-ne ca ai creieri.

 32. ladyinred says:

  Si asa simplu,misiunea a esuat.Cu alte cuvinte sunt de rahat,nu va ghidez nicaieri.Ma plictiseam si am spus sa-mi fac o jucarie.Sa fac zdrente vietile si mintile fraierilor care au crezut sau poate cred in mine.Dar mi-a priit smecheria asta cu MISA.V-am mintit .Am dat-o de gard.E praf misiunea si restul.Ce simplu.

 33. true badhur says:

  Iata ca nu toata masoneria este malefica.Cea suedeza acorda azil persoanelor aflate in dificultate.

  https://www.frimurarorden.se/information-in-english/the-grand-lodge-of-sweden/

 34. unuslab says:

  “Și că tot vorbim despe subiectul ăsta, Gregorian Bivolaru și MISA, am mai primit o informație din “interior” care sună așa: cică GB ar fi comunicat apropiaților săi că “misiunea spirituală a acesei școli de yoga a eșuat”. ”
  Cu alte cuvinte, bivolarul si-a facut “plinul” din afacerea MISA si acum vrea sa paraseasca barca, adica sa iasa “la pensie”. Si in final, bivolarul se tine de minciuni pana la capat si vrea sa dea un exemplu de “detasare” fata de MISA careia ii spune “adio” lasandu-i pe “profesorii” de ioga care i-au fost tovarasi de marsavii, cu curul in balta, asta in timp ce “al doilea dupa Isus” se cara in alte tari cu milioane de euro bine dosite prin conturi bancare ascunse. Misto detasare!

 35. arunchala says:

  Cum sa reuseasca misiunea spirituala MISA cu un maestru care mai mult sminteste oamenii decat ii calauzeste?O calauza spirituala trebuie sa ghideze ,nu sa fie aroganta si sa se infoaie cat e ea de eliberata si restul sunt praf.Dar MISA a fost tot timpul flasneta lui GB.Totul se proiecteaza in jurul lui, de parca el ar avea nevoie sa evolueze .Este one man show,pe bani,tot timpul se nascoceste ceva nou,nu se insista mai deloc pe realizari autentice.O AFACERE asta este MISA.

 36. viveka says:

  MISA a ajuns o plantatie.Daruirea s-a transformat in supunere oarba ,ti se spune ce sa faci,cum sa faci si cand.Ti se baga in creier o multime de tampenii secundare care chiar daca ar fi adevarate nu au legatura cu yoga(reptilieni,cutremure,asteroizi,masoni,extraterestri,profetii etc.) Nu te poti feri de astea ,manipularea prin intermediul grupului functioneaza f.bine.Esti tinut excesiv la sala,nu ca ar fi ceva de facut,dar nesimtitilor le place sa dispuna de oameni,care au fost dintotdeauna singura lor resursa(oaie de muls).Ipocrizia e la mare cinste, tot felul de lingai isi cuceresc un loc mai in fata dand din coate pentru o iluzie.S-au pierdut idealurile initiale,in loc de eliberatii pomeniti de GB se scornesc relatari de doi bani care sa dea un pic de lustru esecului.Infantilismul si iresponsabilitatea sunt apreciate drept jucausenie si spontaneitate.Sunt apreciati catelusii perversi dar supusi si utili si orice parere diferita este respinsa .O turma de fraieri manipulata ,tunsa si mulsa prin telecomanda.Omul de pe paturica este privit de sus,cu aroganta de niste inchipuiti care altceva nu ar fi in stare sa faca (si nici nu pot face.).Au ajuns multi niste legume fara creier propriu,marionete .Aplaudaci.Destul de trist,nu?Aspiratia se masoara in cat timp est i dispus/a sa stai ca vita sa astepti pe camp sau in cort sa ajunga ultimele scoateri.Asta poate sa faca si un animal ,il legi de un tarus(“noutatea spirituala”) si ,in mod particular nu ii dai fan ci il iei.El asteapta fericit sperand ca ultima senzatie initiatica il va ridica .Daca intrebi pe careva ce rezultate a obtinut ,nu are timp sa raspunda ,trebuie sa fuga sa prinda spirala de translatie, aia cu tahionii fotonici.Oamenii nu vin sa lucreze sau sa evolueze,ci sa participe la ultima oferta(NEW NEW NEW).Bleahhhh…

 37. victor says:

  Gregorian este un maestru desavarsit si neprihanit,oprimat de masoni in Romania,condamnat abuziv ,care iata este liber sa se bucure de prosperitate si fetite la Paris si in alte locuri frumoase.Imi pare ca odata ce nu a putut opri planurile masoneriei,se bucura acum de protectia ei,odata ce nu mai organizeaza conferinte incendiare impotriva ocultei.E cuminte si isi rontaie ce mai poate.Si se mai distreaza frustrandu-i ,mintindu-i si manipulandu-i pe fraierii care il mai cred.Dumnezeu este si El in ecuatia asta oare?

 38. ABC says:

  Gregorian nu crede in Dumnezeu. Altfel s-ar fi ferit sa faca relele pe care le-a facut si s-ar fi temut ca va plati pt ele. “Dumnezeu” este unul dintre produsele pe care Gregorian le-a vandut fraierilor, alaturi de continenta, extraterestri, ioga, masoni, asteroizi, cutremure, etc.

 39. Saso says:

  @ viveka
  foarte buna analiza ta…. mai ales:
  “Aspiratia se masoara in cat timp est i dispus/a sa stai ca vita sa astepti pe camp sau in cort”
  atat de adevarat

 40. nordic says:

  Magarii ratati de la MISA vand legitimatii multe,colorate, la preturi incepand de la 100 RON pe luna.O alta metoda infailibila de a mulge oitele este inventarea de reguli tembele pe care sa le incalce cursantii,rezultand din asta ceva cascaval pentru ratati.Subspecii parazite,asta au ajuns.

 41. coiosos din rodos says:

  pe o stanca neagra intr un vechi Castel (Paris)
  statea bivi si facea pe el
  sau pe ele :)) m am intrebat de multe ori cat de proaste sa fie femeile sa creada ca daca merg la un futai cu mosul o sa devina mai intelepte sau inteligente (realitatea e alta adica se intorc si mai proaste si nesimtite si cu creierele spalate)am auzit nenumarate relatari de le femei care au fost la paris in acel castel vechi loc secret de altfel ca mosul cocosul nu intra in erectie si te linge si o ora (preludiul).daca esti nou nouta ca na doar te freci cu eliberatu .nu mai vorbesc de multele ejaculari in gura si in cur pe care mosu le a initiat pe proaste ca probabil a auzit toata lumea .sa fie oare vorba de bani ?da mosu le mai da cate un 500 de euro poate si o mie la apropiate .la unele frecvent si poate chiar lunar.adica cele care merg au drumul asigurat platit de tataie si fraierii din bucuresti din asa zisele ashramuri sunt tinuti cu portia ca la puscarie.si daca ceri ceva in plus ti se raspunde ca nu ai merite karmice.cat poti sa fi de prost sa crezi gogosile astea?adica toate tarfele care merg acolo la bosorog au merite karmice?bine nu toate ca pe babaciuni nu cred ca le mai cheama adica nu i se scoala la prospaturi dar la old babes.pula mea femei de futut sunt peste tot dar astea sunt mai deosebite au o motivatie spirituala ca daca se pisa in gura la bivol si el la ele intra in rezonanta cu bunul simt care lA ACEST CURS DE YOGA DE Cacat a DEVENIT O PUTERE PARANORMALA

 42. pratyahara says:

  Mosneagul nesimtit care se numeste acum Magnus Aurollson sa jure pe Biblie ca este maestrul unei cai spirituale ,ca se ocupa de o scoala de yoga si ca-l intereseaza evolutia spirituala a cursantilor precum si misiunea spirituala a Romaniei(si nu taxele,sclavii si femeile).Ar fi credibil daca ar prezenta bodhaka si ceva rezultate ale scolii lui.Si ca un bonus sa ne spuna cum se numesc ultimele 100 de femei cu care s-a bagat in pat.Scoala de yoga FARA REALIZARI

 43. Eternul says:

  Multi vor minuni ca sa creada… Multi vor sa fie recunoscuti public de catre cineva ca au atins un anumit nivel…Yoga inseamna incetarea fluctuatiilor mintii. Eu am reusit acest lucru! Datorita practicii spirituale proprii, datorita celor invatate de la Gregorian Bivolaru, datorita MISA. Si asta in “numai” 20 de ani de yoga alaturi de Grieg… Cum va fi dupa 40 de ani de yoga???…
  Cum puteti atinge desavarsirea studiind blogul acesta? In coltul din dreapta sus al ecranului este un buton patrat, mic cu un x in el. Un click pe el! apoi shut down computer si practica yoga, multa practica yoga. Succes!

 44. Last says:

  @eternule in baut pisat, daca dupa 20 de ani ai invatat ca spiritualitatea inseamna futai si lins urina, esti bun de spitalul de nebuni.

 45. Eternul says:

  Last, imi place ca te asociezi cu cei care au acelesi dezordini mintale ca si tine… (MR, etc…)

 46. Neele says:

  @Eternul:
  “In coltul din dreapta sus al ecranului este un buton patrat, mic cu un x in el. Un click pe el! apoi shut down computer si practica yoga, multa practica yoga. Succes!”
  De ce nu faci tu dupa cum predici? Bye!

 47. Eternul says:

  Asta eram pe cale sa fac da’ am vazut un loser ca a dat reply. Paaa!

 48. RAM says:

  @Etern-null: Nu exprimi decat multa, multa aroganta.
  Doar urmareste-te. Chiar daca tu crezi ca superioritatea ta este justificata, totusi ea este acolo si este exacerbata. Nu-mi pasa daca o sa spui ca noi nu intelegem. Intelegem foarte bine ca doar de-acolo venim. Am fost si noi ca tine, “superiori” “spirituali” si “aroganti”. Fanatic de aroganti… Esti atat de in/constient de tine incat nu realizezi ca in numele spiritualitatii tu adopti o atitudine complet mizerabila, “infernala” cum ar suna in limbajul tau de lemn butucanos. Esti mai inconstient decat cei care s-au lasat de yoga pentru ca nu s-au putut abtine de la carne sau sex cu ejaculare.

 49. Last says:

  @etern si galben, de ce te enervasi ? 😀 oops, parca ziceai ca-ti controlezi fain fluctuatiile mintii. Ah, inteleg, te refereai la prohab. Acolo sunt ultimele urme de gelatina prelinsa din cutia de pe umeri.

 50. Ramo says:

  Eternul: “Yoga inseamna incetarea fluctuatiilor mintii. Eu am reusit acest lucru!”

  E evident 😉
  Da’ vorba ta, ce le pasa leilor de aburelile unui bou/bivol ? 😀

 51. Eternul says:

  In sfarsit ai inteles Ramo drag (a). Leul nu are insomnii din cauza “aburelilor” voastre. Cursul merge mai departe si multumesc lui Dumnezeu ca nu mai sunteti cursanti. Incercati sa cititi ceea ce scrieti cu ochii unui cursant si veti intelege ce mici, mici, mititiei sunteti in lamentarile voastre.. “mi-a promis…” Ha Ha Ha! Leul sa se scuze… Ha Ha ha, fata de voi… Ha Ha ha

 52. Last says:

  eternache, esti pueril rau de tot. Cum ai ajuns la realizarea asta ?
  Asa-i ca nu esti in stare sa ai propriile ganduri ? Macar 1 de prasila. Ai in cap doar citate din semidoctul bivolar, obligatii (sa-i duci iubita, fiica la monta, sa bei pisatul curvei de alaturi) secretate de acelasi mosneag imbecil.
  O viata ratata eternache.

 53. eliberatu says:

  Care leu, Eternule? Ala burtos, albit inainte de vreme, cu proteza si funduri de sifoane pe nas? Ala care isi citeste conferintele agramate cu o intonatie de copil de clasa a treia? Ala ti-e leul?
  :))

 54. Ramo says:

  Guru de doi lei 😀

 55. Eternul says:

  Oi care se lamenteaza….

 56. RAM says:

  @Etern-null: daca Guru-l tau ti-ar cere sa-i adori lingamul in mod ritual ai face-o? Intelegi tu..Lingam- maestru-Shiva-chestii…
  Stii, eu si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca GB n-a fost homalau ca Sai Baba, celalalt avatar al planetei.
  https://www.youtube.com/watch?v=hOjk2NpKMFM

 57. Neele says:

  @”Eternul”:
  “Cursul merge mai departe si multumesc lui Dumnezeu”
  Adica tu intri pe site sa-ti multumesti tie? Repejor, sterge-o! Nu-i nimeni de aici raspunzator pentru problemele tale de sanatate.

 58. Eternul says:

  Baaa da sunteti amuzanti zau! Imi zicea unu’ acu vreo saptamana ca e unu Rapcea sa intru sa vad ce debiteaza pe blog ca o sa rad sa ma tavalesc pe jos. Baaa trezi-ti-va! V-ati pierdut timpul degeaba la curs…. Ma intreb cum ar fi maestrul vostru spiritual? Unu’ ca Rapcea beat mort probabil…
  Ca debitati tampenii despre Grieg e OK, asta e nivelul vostru, credeti ca daca ziceti ca altu e prost o sa teceti drept desteptii planetei. Dar de Sai Baba? Habar nu aveti pe ce planeta locuiti!!! Este oare cineva care sa merite respectul vostru, cineva de care sa ziceti “El este gurul meu!” Poate Florin Salam sau Guta!!! Ha Ha Ha
  Nu, pe bune care este zeul la care va inchinati voi, astia plecati dintre noi, cursantii MISA?

 59. Chronos says:

  @Eternul

  Amuzant este ca te amuzi ca prostuL.Am impresia ca esti un semi troglodel din ala care-si lasa unghiute lungi,pletute si poarta camesele colorate ,ca meastrul. Ranjesti cumva libidinos la shakti-uri oriunde ai ocazia?

 60. mac gregor says:

  oh nene, Sai Baba e vrajeala de zeci de ori mai multa decat a scris Grieg in toata viata lui.

 61. Aand says:

  @ Ram, cred ca se impune precizarea ca nu te refereai la Sai Baba din Shirdi.

 62. Django says:

  [Ma intreb cum ar fi maestrul vostru spiritual?]

  Un om cu bun simț, nu un escroc și un maniac sexual ca Bivolaru. Mai ai întrebări?

 63. Ramo says:

  Eternul: “care este zeul la care va inchinati voi?”

  Numa’ boii se inchina unui zeu, leii nu se inchina nimanui 😀

 64. RAM says:

  @Eternul. Nu esti prea inteligent. Nu ai mai judecat cu mintea ta de muuult mult timp, doar intri aici si regurgitezi aceleasi tampenii pe care le-am mai auzit.

  Tu ai cumva senzatia ca stai de vorba cu oameni care au deviat de pe cale si habar nu au ce se intampla prin misa.
  Baiete, baga-ti mintile in cap! Am fost si noi ca tine.

 65. satya says:

  Fiind an electoral,ingerii de lumina de la MISA au pus o ditamai taxa de tabara Costinesti -700 RON.Aceleasi fiinte spirituale au hotarat ca in tabere sa fie interzis accesul la spirale fara legitimatie de tabara.Deci evolueaza cine contribuie.Au monopol pe spirale si isi permit.Multi paraziti incompetenti vor papa din nou.Principiul este “Cine calca pragul meu nu mai are portmoneu”.
  O alta mizerie scoasa de misani -se plang ca nu-i boteaza preotii ortodocsi.De ce nu se boteaza singuri si au nevoie de cei pe care i-au balacarit in multe randuri?Au uitat scenele hot din biserica din Constanta?
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8016

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7977

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8013

 66. Neele says:

  @”Eternul”:
  Deschid yogaesoteric si citesc articolul despre genialitate-2, de la inceput, desigur. “Fiecare geniu lucrează atent, perseverent și tenace și este în mod superior conștient de posibilitățile sale.”
  Intrebare: “Ce rost are VijnanaMaya Bhagwan daca rezolvi totul pe romaneste, intr-o singura fraza?”
  … … …
  “Există însă și o misterioasă legătură între geniu și starea de nebunie.” -> Imi pare rau, mi-a pierit cheful de a mai citi!

 67. RAM says:

  @Satya: 700 de lei??? hahahaha
  Prost cine le mai da. Ar trebui boicotati in grup si sa mearga lumea la mare sa faca plaja nu sa stea ca nebunii la cort. Oricum ar fi mai castigati. 700 de lei…
  Da ce le da de banii astia? E vreo initiere noua?

  S-a cam imputit treaba, pot sa nege ei oricat, dar misa aluneca incet dar sigur.
  UNDEVA, CINEVA, SE CALICESTE.

 68. coiosos din rodos says:

  pula bleaga din paris a dat directiva asta cu 700?oare se pregateste interpolul sa l salte si au nevoie de cascaval sa i calmeze pe psd isti sau mosu tartasian se pregateste sa o taie prin Brazilia sau Argentina si vrea sa i trieze pe fraierii adormiti care inca mai sunt la picioarele lui si traiesc in transa asa zis spiritualo -financiara ca de trebuie sa ne detasam de 700 de lei daca vrem sa l auzim pe mihai stoian si adina si alti pupincuristi pe care babaul ala batran ii dirijeaza .foarte mult egoism din partea acestui nesatul de pasarica .ar face orice numai sa futa si in baston .

 69. Eternul says:

  Daca vrei sa afli cine este in spatele unei actiuni ia urma banilor! Prin urmare cine ar avea de castigat daca s-ar ridica Gheorghe si Ion? In nici intr-un caz Gheorghe sau Ion! Ci cei care stau la panda si asteapta…
  MISA suntem noi toti cei care suntem la curs! Nu voi! Ati plecat, umblati sanatosi! Daca taxa vi se pare mare asta este treaba voastra! Voi nu trebuie sa o achitati ci noi.
  Parerile voastre nu ne intereseaza. Este parerea voastra si asta nu ne implica de loc pe noi. Va lamentati pentru ashramishti ca si cum v-ar pasa! Dar nu va pasa! O “rascoala” ar face ca anumite bunuri sa poata trece in posesia voastra, ulii la panda si nu in posesia ashramishtilor.
  Mosi o sa ajungeti si voi (unii deja sunteti). In pat nu sunteti straluciti dovada ca va pleaca femeile la Grieg, deci mare scofala nu aveti in pantaloni!
  Ochelari fund de sifon unii din voi purtati deja, unii ati facut operatie, iar unii o sa purtati.
  Cartile din carti se scriu! Probabil ca si Patanjali s-a inspirat de undeva… De aceea este yoga traditionala ceea ce invatam de la Grieg!
  Trist este ca unii care s-au lasat de curs si predau yoga traditionala de fapt predau ceea ce au invatat de la Grieg. Dovada ca in afara de initierile primite nu predau nimic altceva…
  Un singur lucru nu puteti nega…. ceea ce simtim cu adevarat cand facem o tehnica yoghina sustinuta de Grieg! Daca nu simteam nimic as fi fost si eu un repetent ca voi lamentandu-ma si bucurandu-ma daca conving pe unu’ de la curs sa plece sau asteptand ca o revolta sa ma ajute sa deschid o shaormerie in locul unui ashram.
  Si inca ceva… Rapcea este un nume ciudat… Are aceeasi rezonanta cu incercarea de a porni o motocicleta fara succes… Rapceaaa, Rappceeeaaa… Nu merge aprinderea, e inecat motorul sau e uda bujia. Probabil e un nume predestinat pentru insucces… Asteapta si el ca si voi o felie din MISA. Sa aveti o glaja cu apa pe aproape ca e posibil sa va ramana in gat!

Leave a Reply