Feed on
Posts
Comments

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tmX4AX-veO8….a fost  postat -se stie. dar nu ma  pot  abtine -mai  poztez  odata – sa    se  stie    si  se  stie  oare  depre  materialul  acesta in  ashramuri  ? nu   este  vizonat  in  fiecare  tabara  spirituala -obligatoriu-   nu  ?  este   ?  …….prezenti  sunt  -in imagine si voce  d-nul Niturad  plus .cunoscutul  cautator  de  adevar   Petrica Groza , cred ca Pistol  si  binenteles  mai  marele-tartorele-  Cristin Neacsu , cunoscut  prietenilor(in cercuri restranse concentric prin Deliric )  ca si  ” nea cashu”—–si   daca a-ti  vazut  sau vedeti  acum  pt  prima-oara  sau  a x3-oara  …zice-ti  si  voi…..serios ?  chiar  asa `….si  Niturad  minte si  e  sri-ist .  la fel  Rapcea   -acum  poate    eu ((( ca  na  ce  sa  fack  atceva decat sa  scriu  ineptii  (sa  cersesc  atentie-mila-ienergie)))…si  atunci  toata   lumea  minte  si  e  masoana …..numai  bivo   si  misa  spun in soapta (doar  la  ai  lor ) adevarul-suprem-absolut-mai absolut  k  vodka  absolut ——asha  cum  zice  titlu…doar  nisa  zice  si  stie adevaru  si  daca  nu  crezi  (in bivo) esti  mason  sri-ist catel tradat  si  tradator , esti  shiva  si  ea  sigur  e  sakti - (( si  te  iubeste pe tine dar  pleaca la  paris si  vine (fara tine)   ..yoghinii parintii  fack  -out  copii  la misa  -ii  abandoneaza sau  daca  au  noroc  cresc  cuminti  intr-un   ashram -feriti   de  rele  ——hai  serios  …sunt   eu  varza ? sunt  eu  nebun  ? sau  sunt un  om  bun …asha  ka  om  bun,  daca  crezi   ka  esti  bun …scrie  ceva daca  ai  pierdut  timpu si  ai  citit

loading...

12 Responses to “hai serios–hai …chiar asha–numai misa zice adevaru si cine nu crede e mason si minte”

 1. afroditus says:

  Ma Feri, io zic sa-ti faci un blog al tau, e simplu si gratuit.

 2. Last says:

  @Rapcea, de ce postezi ca articole toate caraghioslâcurile astea ?

  Cere-i autorului (Feri) texte clare, concise, din care sa se inteleaga ceva.

  Efectul actual ? Cand cineva vede insiruirile astea confuze renunta repede sa citeasca. Asta vrei ?

 3. Intenselight says:

  Mihai, ultimele 3 articole scrise de Feri sunt mai mult decat jenante. Sunt o bataie de joc la adresa articolelor bine argumentate referitoare la Misa, postate la tine pe blog. Ar fi mai indicat sa le elimini, caci nimeni nu intelege oricum mai nimic. Inteleg ca Feri vrea sa spuna ceva, insa rezultatul este jalnic, fara suparare.

  Dupa cum vezi, experimentul pe care l-ai facut, de a permite si altora sa posteze la tine pe site articole fara ca tu sa le verifici in prealabil, se dovedeste a fi un fiasco.

 4. Saso says:

  Cine este acest Feri? Nu e roman? Sau ma sochceaza pe mine ca exista cineva care scrie asa….nu cred ca se poate, o face intentionat? Sau chiar atata de analfabet este?
  Uite ce face misa din oameni…. 🙂

  Ce ste mai sus, nu poate fi numit nici articol nici scrisoare si nici macar ciorna. Cand eram mic, ciornele mele aratau mai bine decat chestia de mai sus….

  Trecand peste lipsa de alfabetizare, nici firul gandurilor lui nu este coerent.

  “hai serios …sunt eu varza ? ”
  Eu zic ca DA.

  “sunt eu nebun ?”
  Posibilitate de risc maxima.

 5. Ramo says:

  Io nu inteleg de ce va mirati:
  Articolele cu stareti imbecili care sustin ca www=666, internet=satana sunt normale?
  Articolele sfertodocto-isterico-apocaliptice despre CIPs-uri sunt normale?
  Atmosfera asta puturoasa de secta anti-semito-popo-CIP vi se pare normala?
  Emisiunile gen Labarus cu Rapcea si alti cretini ca Eugen Pârț si Regele Agaricilor sunt serioase?
  Feri se inscrie in trendul blogului, care e problema?
  E doar un alt distrus, ce v-a casunat tocmai pe el?!

 6. ultima frontiera says:

  Sa vedem ce s-a intamplat ieri. Stau si ma intreb de ce, in continuare Cristina Bauer mizeaza inca pe cartea ca noi ash… desi, suntem multi, suntem prosti.

 7. ultima frontiera says:

  Despre nesimtita Cristina Bauer sefa si traficanta de persoane la ash..pipera in care politia a scapato..Nu este necesar sa va spun ce este nesimtirea , cu toti ati intalnit macar o data pe zi un nesimtit/a ce va stricat ziua printr-o vorba urata la locul nepotrivit , printr-un gest necugetat sau intentionat , prin aruncarea scrumierei pe geamul masini in mers . Lista poate continua dar ma gandesc sa ma opresc aici , pentru a nu umple toata postarea cu enumerarea actiunilor unui nesimtit(a). Hai sa catalogam aceasta forma de manifestare ca defect , prin definitie nesimtirea este lipsa de bun simt , dar eu as spune lipsa de respect pentru imaginea ta Cristina Bauer sau inconstienta de care dai dovada o nesimtita in actiunile tale atunci cand deranjeazi “universul” din jurul tau. Spun universul pentru ca vrei nu vrei trebuie sa te invarti in jurul lui . Incet incet iti cladesti aceasta boalade sef si traficant de persoane cu mici inceputuri : aruncand un ambalaj pe strada , scuipand pe ash-ul , nepolitetea cu persoanele care au tinut cu sudoare si sacrificiul pe voi care va -ti inbogatit pe urma lor si cate si mai cate , pana ajunge la pragul maxim de nesimtire “cu ochelari de cal ” iti vezi doar de drumul propriu nederanjat de ce este in jur dar raspunzand cu moneda inversa , deranjand prin gesturi si cuvinte pe restul .Ca incheierea acestui mici articol sa fie una amuzanta , cum ar suna numele unor astfel de programe ? ” Exorcizarea Nesimtirii ” , “Declar neimtirea pierduta ” sau “Scapat de sub degetul aratator “, iar cursanti sa se prezinte :” – Buna , eu sunt Bob si sunt nesimtit ” , dar nimeni sa nu il salute sau sa il aplaude …doar este un program pentru nesimtiti …vor trebui sa bage figuranti care sa aplaude ca la spectacole sa ii faca si pe restul sa imite .Cristina Bauer vezi ca intri in vizorul politiei pentru trafic si mare este dezanvatajul pentru MISA CA SEFA DE RACOLARE

 8. baicu adrian says:

  Bag pula in mata si in mortii mati de CRISTINA BAUER ce esti!!sa ne sugi pula la toti YOGHINI fututi raniti mati!!!sa ma pis pe crucea mati si din ea sa imi fac schiuri!!..CACATA CA AI AJUNS SEFA DE Ashram dupa ce iubita mea a avut de suferit din cauza ta..va spun eu cine este si cum se ocupa de racolare ca sa stie si politia

 9. arnold says:

  si cine l-a distrus pe feri?
  ierburile, sau sinteticele?

 10. dorinaccio says:

  lasati pe feri sa vina la mine. gugustiucii care n-au inteles sa lase dresajul la o parte, e freestyle si se intelege, chiar daca sacadat.
  baga, feri baci, den top, si daq nu vrei sa dai nume, baga initiale, desi la vipane misane, acolo ar trebui devoalat.
  sigur, feri baci, sugerez si eu sa o dai mai in proza, nu asa, pamfleta-omleta.

 11. Saso says:

  @ baicu adrian

  imi pare rau sa te dezamagesc, dar politia stie mai mult decat credem noi. Nu se baga pt ca asa are ordine de sus.

  Sefii de ashram nu sunt nici pe departe cei mai buni ioghini, nici cei mai morali sau cei mai cinstiti. Sunt alesi dupa gradul de parsivenie, daca dau in gat si daca tin tare de scaun. Asta insemna ca vor face ORICE sa-si pastreze functia. Atat. Pe vremea cand eram in misa, ma feream de sefii de ashram pt ca erau dusi cu pluta si mincinosi.

  Spune-ne cum a suferit iubita ta din cauza acestei Bauer.

 12. Dani says:

  Ne semnaleaza din nou colegi de breasla de la MISA ca incodata bivo este jegos… pune prin sefi de ash-uri oameni sa munceasca pe santier fortat Altfel spus, atunci cind bunul simț ar trebui sa te determine sa vezi ca vau facut oameni bogati.BIVO a dat dovada, inca odata, ca nu-i pasa de oameni, Tot ce-l intereseaza pe jupan este sa distruga oameni si sa ii aduca la sapa de lemn. Mai are putin si reuseste. Nesimtirea nu are grad de comparatie, domnule BIVOLARU!

Leave a Reply